Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:i prez to ze je v gestacnim vacku zloutkovy vacek?
Urcite je to špatně. hcg bys musela mit uz o hodne vyssi a embryo se srdecni akci.
I kdyz je to teprve prez 35 dni? Nemuze se nekde schovavat?
@Anonymní píše:
nejde o utz ale hcg už mělo být přes 5000, to je jasná známka že je něco blbě. Hcg v začátku roste hodně rychle ![]()
@Anonymní píše:
@Markéta80 to je jen 3144.
prostě roste pomalu, to je vždy první známka že je to blbý ![]()
Myslím, že by ses měla pomalu smiřovat s tím, že to bude špatný. Mě vyrostlo HCG za dva dny víc jak o polovinu, tohle je prostě málo.
@Anonymní píše:
Je to 35 dni od ovulace takze jsi vlastně v 8tt. To uz musi byt hcg vyssi a hlavne nalez na ultrazvuku uplne jiny.leda ze bys otehotnela pozdeji.
@karkarka to je nejspis blbost. kdyz mi clear blue test ukazal 19.3 ze jsem teh. 1-2 týdny. ![]()
Dobrý den, prosím o radu nebo vaší zkusennost. At uz dobrou nebo spatnou

Jsem 5+3 tt po pohlavnim styku. Tedy 7+ 3podle Ms.
Minuly tyden ve stredu jsem byla na první prohlidce. Kde dr videl gestacni vacek 5.5mm. V nedeli 7.4. Jsem jela na pohotovost se slabým spinenim. Tam mi dr. Rekl ze se nejspis jedna o mimoděložní těhotenství. Videl gestacni vacek velkkost 6.mm. Vzal mi krev hcg bylo 2754, o deb pozdeji jsem sla ke svému dr který vyloučil mimodelozni těhotenství, ale řekl ze vacek2 ma pouze 6.6mm. A jen naznak zloutkoveho vacku.
Vcera jsem byla na odběru druheho hcg které vyšlo pouze 3144. Dnes uz gestacni vacek mel 9.9mm ale porad jen naznak zloutkoveho vacku. Zitra jdu na odběry tretiho hcg. Když i to bude stoupat polmalu nejspíš se nevyhnu revizy. Myslite ze je nějaká naděje? Ze to bude dobrý