Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@karkarka to je nejspis blbost. kdyz mi clear blue test ukazal 19.3 ze jsem teh. 1-2 týdny.
K návodu už jsi nedošla? 1 až 2 na testu jsou 3 až 4 tt… Použij google ![]()
@debra.morgan to jsem došla. Počítám tydny od početí. Ne od poslední menstruace!!
@Anonymní píše:
@debra.morgan to jsem došla. Počítám tydny od početí. Ne od poslední menstruace!!
Je uplne jedno, jak to pocitas TY, ale pro porovnani hodnot hCG a UZ nalezu se standardnim prubehem tehotenstvi k tomu musis pricist 2 tydny navic. Cili ted jsi v 8tt a nalez neodpovida tomu, jak by to melo vypadat.
Bohužel, prosperujici těhotenství to není. Sex už potom nebyl? Že bys otěhotněla později?
@Anonymní píše:
tak to pocitej normalne od posledni menstruace a budes vedet na cem jsi. existuji k tomu tabulky. ![]()
@Anonymní píše:
@karkarka to je nejspis blbost. kdyz mi clear blue test ukazal 19.3 ze jsem teh. 1-2 týdny.
Není to blbost, pokud si 19.3 byla 1-2 týdny tak teď už by jsi byla tak 5-6 týden, v tom případě bys měla mít HCG prostě vyšší. Jen mi přijde že nechceš slyšet ty negativní názory.. ![]()
@histep slečna /paní asi chtěla spíš slyšet že všechno bude dobrý a těhotenství bude v pořádku. Bohužel nedokáže to přijmout a místo toho se „hádá“. ![]()
@Anonymní píše:
tak jsem si znova precetla ten uvodni prispevek a pises tam, že jsi 7+3 od menstruace to je 8tt, tak nejak nevim co se rozcilujes
od ovulace se nic nepocita
jestli byl sex i po ovulaci je mozny, ze je tehotenstvi mladsi, pak by sance byla… me moje tehotenstvi nesedi o 3 tydny…
@debra.morgan také mám těhotenství mladší, ale jde o to že by HCG přeci mělo stoupnout aspoň o dvojnásobek ![]()
@Dee10 píše:
@debra.morgan také mám těhotenství mladší, ale jde o to že by HCG přeci mělo stoupnout aspoň o dvojnásobek
to urcite ![]()
@Anonymní píše:
@debra.morgan dekuju
Nerozciluju se. Jen je těžké se s tim smířit ![]()
@Anonymní píše:
@Dee10 jdi někam. Je tezky se s tim smířit…
Já to chápu, ale chtěla jsi názory tak tady je máš. Život tím vážně nekončí, můžete se snažit dál. Příště už se zadaří. Každopádně nekopej kolem sebe, nikdo tady za to nemůže ![]()
@Anonymní píše:
Nerozciluju se. Jen je těžké se s tim smířit
No a sex nebyl jeste pozdeji? Ze by bylo těhotenství mladsi?