Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A kdy byla ovulace víš? Buď byla později a dorazí později i ms nebo se vybarvi později test. Případně anovulacni cyklus.
@Anonymní píše:
A kdy bych mela zkusit dalsi test?
Zkusila bych za dva dny. A při zpožděním tak dva až tři týdny bych skakla na gyndu pro vyvolavacku
Byla jsem na gynde pred 14ti dny a pry mam cystu, muze si ji zamenit s tehotenstvim?
@Anonymní píše:
Byla jsem na gynde pred 14ti dny a pry mam cystu, muze si ji zamenit s tehotenstvim?
Ne. Ale cysta by vysvětlila to zpoždění
@Anonymní píše:
tak to bude tou cistou .. já když mám cystu tak mám zpoždění i klidně měsíc ale jak kdy někdy příjde normálně někdy 14 dní jak kdy ..ale tak pro jistotu si udělej další test ..minimálně za 14 dní taky záleží jaky sis dělala jakou citlivost 10,20,25 ty 10 jsou nejcitlivější ale to už by ti něco ukázal
Zdravim, omlouvam se, vim ze tu mate asi hodne takovych dotazu ale mam trochu nerviky. Mam 11 dni zpozdeni, test sem si delala 2× prvni po 7 dnech druhy po 11 trochu mi prijde ze sili viz. Foto. Doktorka me ted neobjedna az po velikonocich a ja to asi nevydrzim do te doby. S pritelem se snazime uz 8 mesicu
muzu jasat? Moc dekuji za vsechny odpovedi 😊
@Mikkysta takovou carku jsem měla a dalsi nedelala a, mám 19mesicni dceru…
Ale ro je dobre protože by stejne nic nevydela a ty by si mela nervy
Ahoj holky mam uz 5 dni spozdeni, bily vytok, bolesti napravo i na levo, spise takove pichani. Nevite coby? Nemate nekdo nejake zkusenosti, prosim? ????