Kontrolujte přesnídávky Hello
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kontrolujte přesnídávky Hello
Ahoj holky,
Koupila jsem v Albertu v akci přesnídávky Hello a ikdyž víčko správně klaplo po otevření na mě čekalo překvapení v podobě
Hnusné plísně.
Dávejte pozor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@dadulus píše:
Ahoj holky,Koupila jsem v Albertu v akci přesnídávky Hello a ikdyž víčko správně klaplo po otevření na mě čekalo překvapení v podobě
Dávejte pozor
Hnusné plísně.
Naber plíseň lžičkou, vyhoď ji a zbytkem nakrm dítko, doba je zlá, škoda každé koruny
však té přesnídavce určitě nic nebude, krom toho kolečka
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dadulus
Hello dítku nedávám, jen sobě, nelíbí se mi složení… No hnus tedy.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No fuj, ja to v CR taky nekupuju, jen par kvuli sroubovacimi vicku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stává se
Mě teda hlavně u Lipánků, v tom jejich zavírání je dírka hned.. Jinak Hello kupuju, kvůli zavírání, na sváču ven..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda píše:
@dadulus
Hello dítku nedávám, jen sobě, nelíbí se mi složení… No hnus tedy..
Mám to stejně.
Hello kupuju jen kvůli těm skleničkám. Ale myslím, že tohle se může stát s kteroukoli jinou přesnídávkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vadnej kus se najde vždycky a u všeho, zas tak velký drama bych z toho nedělala.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Trochu OT
, ale hellou má teda dobrý sklenky? koupila jsem teď hipp, alnaturu, babylove a všechny se blbě zavíraj
potřebovala bych nějaký dobře šroubovací do ledničky na domácí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejky to bychom nemohli kupovat naprosto nic, kdyby sme nemšli koupit žádnou věc, ve které se kdy vyskytla plíseň.
A jinak „Kontrolujte přesnídávky Hello“ díky za info, když to oteřu, úplně si toho na první pohled nevšimnu
Po názvu diskuse sem čekala něco, co není na první pohled tak očividné ![]()
- Citovat
- Upravit
@Blešík jo
jsou teda hrozně sladký na chuť, ale tak mojí je už rok a půl, takže to nijak nehrotím a jsou fakt super - klasicky šroubovací..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
Nekupuju přesnídávky, je to hnus…
@chatwenna píše:
Ja bych hello nedala ani bez plisne…
Já myslím, že ze zadání logicky vyplývá, že je má kontrolovat jen ten, kdo je kupuje
.
Já jím jahodovou, je supr
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hello kupuju, mají super skleničky tak si do nich pak dělám domácí přesnídávky..
Jinak tohle se může stát u čehokoliv, podle názvu jsem čekala, že se tam našlo něco co tam být nemělo, ale tohle se prostě stává… Může se to stát u čehokoliv né jen u Hello přesnídávky…
- Citovat
- Upravit
@nikol.ondrášovka @gabriela82 díky holky, já se obětuju a vyjím obsah abych tam klukovi nacpala nějakou šmakulózní kombinaci jako pastyňák s mrkví nebo tak něco
dík za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit