Konvice Brita - Brita metr
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Konvice Brita-Brita metr
Prosím, kdo máte tuto konvice, tak jak dlouho vám vydrží brita metr? Někdo tu psal, že ho musel často měnit, skoro po měsíci, což mi přijde šílené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Konvici máme rok a půl a za tu dobu jsem Meter reklamovala dvakrát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brigsee tak to mě přijde docela OK, ale častěji bych měnila tedy nerada ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brita metr je stejne jenom orientacni. Po roku se mi pokazil. Takze odhadem menim filtr cca jednou za mesic. Kdyz uz mi prijde, ze uz ten caj z te vody neni jaksi onco…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vím, že ten metr je zbytečnost, ale mě se ta konvice s tím líbí, ty ostatní mi přijdou takový obyčejný. Počítám s tím, že si připlatím jakoby za nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to po case poznas i podle chuti. Kdyz uvaris caj, tak se ti budou znovu tvorit „oka“ a tak filtr proste vymenis. Ja jsem to cca po tom mesici menila i z takoveho osobniho pocitu, ze „buhvi co“ se muze mnozit i v tom filtru…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den. Chci se optat, chtěla bych začít používat konvici Brita, kterou jsem si kdysi pořídila, bohužel jsem někam zašantročila víko a teď si nějak nemůžu vzpomenout, jestli je tam nějak důležité. Vím, že tam byl nějaký digitál metr, ale ten by neměl mít vliv na flitrování vody. Takže kdybych vodu přeflitovala a nalilal do jiné nádoby? CO myslíte? Díky za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@victary tak jestli mas tu cast s filtracni patronou, tak metr nepotrebujes, jen si udelej nejde poznamku, kdy filtr vymenit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit