Taky máte malou ledničku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky máte malou ledničku?
Tak mě napadlo jestli je na tom, někdo před vánocemi stejně jako já.
Právě jsem se vrátila z velkého nákupu s posledními věcmi co mi chybí na svátky a při pokusu tu tunu jídla narvat do ledničky jsem skoro neuspěla. Sice máme lednici klasických rozměrů, ale když vezmu tu zeleninu, řízky, kapra, všemožné pochutiny a cukroví co už se nevešlo na balkón, tak takhle nacpanou jsem ji ještě neviděla.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Idril píše:
Tak mě napadlo jestli je na tom, někdo před vánocemi stejně jako já.Právě jsem se vrátila z velkého nákupu s posledními věcmi co mi chybí na svátky a při pokusu tu tunu jídla narvat do ledničky jsem skoro neuspěla. Sice máme lednici klasických rozměrů, ale když vezmu tu zeleninu, řízky, kapra, všemožné pochutiny a cukroví co už se nevešlo na balkón, tak takhle nacpanou jsem ji ještě neviděla.
![]()
U nás je to úplně stejný.. a nakupovat jedu večer, takže fakt nevím kam to dám
![]()
- Citovat
- Upravit
My meli klasickou lednici..byla mala, koupili jsme vetsi a ta je taky mala… a jeste jsme dokoupili mrazak, ale tohle mame pres cely rok, ne jen na Vanoce ![]()
- Citovat
- Upravit
@Etcetera78 píše:…líp bych to nenapsala…
Každá lednice je malá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Idril
Před vánoci je vždycky strašně malá lednice
, ale letos tam mám navíc polici a šuplík skleničke příkrmů pro syna co jsem zavařovala na obědy, to ještě lednici zmenšilo, ale naštěstí je venku a ve sklepě dost chladno, takže ukládáme tam
a bez lednice se obejdeme, po Vánocích bude zas prázdná, jen ty skleničky klukovi tam zůstanou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přijďte k nám - u nás pusto
rádi vám místo v ledničce poskytneme (ale neručím, že to ještě někdy uvidíte
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey tak já taky věřím že bude po vánocích vymetená, akorát chlap nechtěl věřit, že skoro všechno je jen na štědrý den, myslel si, že je to nákup minimálně na 14 dní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám malou ledničku nesahá mi ani do pasu. A to je tepv prekérka!!
- Citovat
- Upravit
@Etcetera78 já doufám, že až si jednou pořídím takovou tu americkou dvoudveřovou, co je mým snem
, tak ta bude dostatečně v
elká
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikol.ondrášovka tu mame na chate a nacpat tam jidlo na tyden
,hlavne ten pidimrazacek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@joanee tak to závidím, že „jen“ na chatě. Já vařím jen najeden den, protože zbytky se tam jaksi nevejdou ![]()
- Citovat
- Upravit
@1.zizi píše:
My meli klasickou lednici..byla mala, koupili jsme vetsi a ta je taky mala… a jeste jsme dokoupili mrazak, ale tohle mame pres cely rok, ne jen na Vanoce
Jo jo taky u nás
nám by byla malá i ta Americká lednice
![]()
- Citovat
- Upravit