Taky máte malou ledničku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@rejžička nechodím nemám to ráda, pro rohlíky pošlu když tak chlapa, ale pro něco víc… jsem mu psala lístek, když se mě zeptal jestli jsou kapie nějakej druh krevet
, rozhodla jsem se, že si raději nakoupím sama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1.zizi jo no
Já totiž nenávidim davy, fakt úplně k smrti. A už vůbec ne jako těhotná s dvouleťákem, co by nejradši vyskočil z vozíku. Jak do nás všichni naráží a hrnou se někam.
Nemůžeš ani nikam odbočit, do uličky kam potřebuješ. Musíš jít se stádem, v,,koloně,, vozíků..no brrrr, jen to po sobě čtu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica to mi připomíná, pidi prťavá ulička a dvě rodinky o šesti lidech si tam vedle sebe, uprostřed zaparkovali vozíky a začali si vykládat
jsem myslela, že je zastřelím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica a nejhorsi jsou duchodci
…ani nespocitam, kolikrat jsem dostala vozikem do bricha v tehotenstvi a ani nezabuceli omluvu
…tak davej na sebe pozor
- Citovat
- Upravit
@Idril píše:
@lyrica to mi připomíná, pidi prťavá ulička a dvě rodinky o šesti lidech si tam vedle sebe, uprostřed zaparkovali vozíky a začali si vykládat![]()
jsem myslela, že je zastřelím
to taky nesnasim, kdyz si neco vybiram(treba zeleninu), tak snad zaparkuju s vozikem mimo ulicku ne?
![]()
- Citovat
- Upravit
@Idril jo, to je klasika. Nebo situace..jedu s vozíkem a v tom si bába přede mnou postaví vozík na štorc přes celou uličku, vystrčí na mě p..zadek a hledá něco hodinu ve spodním regále. To si představuju, jak bych zacouvala, rozjela se a…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1.zizi já už jsem nachystaná, v pondělí si jen manžel skočí pro uzeniny a já nevytáhnu paty, díkybohu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička píše:
Já upřímně netuším, co všchni blázníte. Každý rok se divím těm návalům v obchodech, stresování.. Copak vy o svátcíh jíte víc než jindy? Vždyť je normálně otevřeno, zavřeno jen vždycky den, tak proč dělat megazásoby.. Vy nechodíte během svátků do obchodu?
Já bych bez čerstvého pečiva být nechtěla, takže pro něj jdu a když už tam jsem, normálně nakoupím. Zásoby netřeba.
někdo chce prostě nehnut zadkem z domu
co kdyby byl náhodoukonec světa.
ale my třeba máme malou ledničku celoročně
- Citovat
- Upravit
@rejžička píše:
Já upřímně netuším, co všchni blázníte. Každý rok se divím těm návalům v obchodech, stresování.. Copak vy o svátcíh jíte víc než jindy? Vždyť je normálně otevřeno, zavřeno jen vždycky den, tak proč dělat megazásoby.. Vy nechodíte během svátků do obchodu?
Já bych bez čerstvého pečiva být nechtěla, takže pro něj jdu a když už tam jsem, normálně nakoupím. Zásoby netřeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 Ty jsi od Varů? To jsi skorosousedka.
Jinak lednice taky malá, obvzlášt ted. Salát a polévka na Štědrý den přistanou na balkoně. Nakupovat nechodím jen je li to trochu možné. Mám chlapa který nakupuje rád.
Asi jedinej chlap tohoto druhu v Evropě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nak můj manžel taky nakupuje rád, stojí se mnou hodinu u balícího papíru, a vybírá se mnou, který že je ten nejhezčí. Dneska se mnou byla mamka, a on byl uražen, že nemohl na nákup a musel hlídat doma děti, že prý ať jsem doma já, že on nakoupí
tak jsem mu slíbila, že zítra může pro zavářku a pro veky do boje do obchodu, tak byl rád ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 Taky půjde bojovat.Veky,bagety, salámy atd. Já jen píšu seznam a mužskej přiveze. Máme to tak už léta zavedené. Mě se blbě pohybuje i normálně, natož v supermarketu plném lidí
A na kartu a označení nemám nárok
Chebská posudková komise mě uzdravila zázračně během chvíle. ![]()
Jinak štastné a veselé, tobě i Vám ostatním. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ledničku máme obrovskou. Když chci do horního patra, tak musím stát na židli
Ale stejně nám nestačí, dnes je narvaná k prasknutí. Do obchodu už hodlám jít tak max. jen pro pečivo. Supermarketům se už pár dní vyhýbám obloukem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit