Taky máte malou ledničku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2992
22.12.13 14:26

@rejžička nechodím nemám to ráda, pro rohlíky pošlu když tak chlapa, ale pro něco víc… jsem mu psala lístek, když se mě zeptal jestli jsou kapie nějakej druh krevet :mrgreen:, rozhodla jsem se, že si raději nakoupím sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.12.13 14:26

@1.zizi jo no :D Já totiž nenávidim davy, fakt úplně k smrti. A už vůbec ne jako těhotná s dvouleťákem, co by nejradši vyskočil z vozíku. Jak do nás všichni naráží a hrnou se někam.
Nemůžeš ani nikam odbočit, do uličky kam potřebuješ. Musíš jít se stádem, v,,koloně,, vozíků..no brrrr, jen to po sobě čtu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
22.12.13 14:28

@lyrica to mi připomíná, pidi prťavá ulička a dvě rodinky o šesti lidech si tam vedle sebe, uprostřed zaparkovali vozíky a začali si vykládat :evil: :evil: jsem myslela, že je zastřelím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
22.12.13 14:29

@lyrica a nejhorsi jsou duchodci :cert:…ani nespocitam, kolikrat jsem dostala vozikem do bricha v tehotenstvi a ani nezabuceli omluvu :roll:…tak davej na sebe pozor

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
22.12.13 14:30
@Idril píše:
@lyrica to mi připomíná, pidi prťavá ulička a dvě rodinky o šesti lidech si tam vedle sebe, uprostřed zaparkovali vozíky a začali si vykládat :evil: :evil: jsem myslela, že je zastřelím

to taky nesnasim, kdyz si neco vybiram(treba zeleninu), tak snad zaparkuju s vozikem mimo ulicku ne?
:roll:

• Citovat
  • Upravit
41882
22.12.13 14:31

@Idril jo, to je klasika. Nebo situace..jedu s vozíkem a v tom si bába přede mnou postaví vozík na štorc přes celou uličku, vystrčí na mě p..zadek a hledá něco hodinu ve spodním regále. To si představuju, jak bych zacouvala, rozjela se a… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.12.13 14:32

@1.zizi já už jsem nachystaná, v pondělí si jen manžel skočí pro uzeniny a já nevytáhnu paty, díkybohu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.12.13 14:34
@rejžička píše:
Já upřímně netuším, co všchni blázníte. Každý rok se divím těm návalům v obchodech, stresování.. Copak vy o svátcíh jíte víc než jindy? Vždyť je normálně otevřeno, zavřeno jen vždycky den, tak proč dělat megazásoby.. Vy nechodíte během svátků do obchodu? :think:
Já bych bez čerstvého pečiva být nechtěla, takže pro něj jdu a když už tam jsem, normálně nakoupím. Zásoby netřeba.

někdo chce prostě nehnut zadkem z domu :D co kdyby byl náhodoukonec světa. :D ale my třeba máme malou ledničku celoročně

• Citovat
  • Upravit
69235
22.12.13 14:39
No, ono to není o bláznění, jednak jsem byla dneska v obchodě a už mě tam do Vánoc nikdo neuvidí ani omylem, je to šílený, jendak třeba 24 u nás bude o 4 dospělé lidi víc než normálně, najedou už 23. je to běžné, trávíme Vánoce společně a tu u nás, páč prý mám prostory, houby mám :mrgreen: a 25. kdy jsou obchody zavřené k nám dojede dalšéch x lidí, letos to raději ani nepočítám, bude nás tu cca 20dospělých a děti. 26. naštěstí letos najsou vánoce s manželovou rodinou u nás, ale u jeho bráchy, takže zásoby pro tolik lidí na dva dny, přeci jen jsou to vánoce, takže člověk nakoupí na honosnější pohoštění a bum, lednice je malá, nedostačující, malinká.
@rejžička píše:
Já upřímně netuším, co všchni blázníte. Každý rok se divím těm návalům v obchodech, stresování.. Copak vy o svátcíh jíte víc než jindy? Vždyť je normálně otevřeno, zavřeno jen vždycky den, tak proč dělat megazásoby.. Vy nechodíte během svátků do obchodu? :think:
Já bych bez čerstvého pečiva být nechtěla, takže pro něj jdu a když už tam jsem, normálně nakoupím. Zásoby netřeba.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
22.12.13 14:45

@terinka4444 Ty jsi od Varů? To jsi skorosousedka. :hug: Jinak lednice taky malá, obvzlášt ted. Salát a polévka na Štědrý den přistanou na balkoně. Nakupovat nechodím jen je li to trochu možné. Mám chlapa který nakupuje rád. 8o Asi jedinej chlap tohoto druhu v Evropě :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.12.13 14:48

Jo, to skoro jsem, tak sousedko, šťastné a veselé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.12.13 14:50

Nak můj manžel taky nakupuje rád, stojí se mnou hodinu u balícího papíru, a vybírá se mnou, který že je ten nejhezčí. Dneska se mnou byla mamka, a on byl uražen, že nemohl na nákup a musel hlídat doma děti, že prý ať jsem doma já, že on nakoupí :mrgreen: tak jsem mu slíbila, že zítra může pro zavářku a pro veky do boje do obchodu, tak byl rád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
22.12.13 15:21

@terinka4444 Taky půjde bojovat.Veky,bagety, salámy atd. Já jen píšu seznam a mužskej přiveze. Máme to tak už léta zavedené. Mě se blbě pohybuje i normálně, natož v supermarketu plném lidí :pocitac: A na kartu a označení nemám nárok 8o :roll: Chebská posudková komise mě uzdravila zázračně během chvíle. :poblion:
Jinak štastné a veselé, tobě i Vám ostatním. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
22.12.13 15:30

Já mám malou lednici, ale velkou špajzku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.12.13 15:40

Ledničku máme obrovskou. Když chci do horního patra, tak musím stát na židli :) Ale stejně nám nestačí, dnes je narvaná k prasknutí. Do obchodu už hodlám jít tak max. jen pro pečivo. Supermarketům se už pár dní vyhýbám obloukem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí