Digestoř, co dělám špatně?

Katerina38
17.12.13 08:31

digestoř ,co dělám špatně

Ahoj holky, prosím vás o radu, máme rok starou kuchyn, máme digestoř Bosch, šířka60 cm a výkon 400m3 za hodinu.Je teda na nejvýší výkon dost hlučná, jak tady někde psaly holky, ale! Kdž ji zapnu nasává mi smrad z komína, mám propojenou kuchyn s obývákem a tam mám krb, ale netopime v něm. Ale ted ten hlavní problém, skřínky kolem digestoře nám začínají vlhnout a bobtnat, co děláme špatně, podotýkám, že moc nevařím…děkuju za každou radu a zkušenost :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.12.13 08:33

@Katerina38 měníš v něm filtr? Tedy záleží na typu, já třeba filtr měnit musím. Jinak špatně neděláš asi nic, spíš bych řekla, že je tam nevhodný nábytek nebo něco podobného.. a špatně propojeno - nemělo by to nikde nasávat nic jiného, než páry :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.12.13 08:34

Otevrit okno na mokroventil :lol: je jasny ze ted vzduch musi nekde brat. Nejsnazsi je privod z krbu, je tam zdroj vzduchu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.12.13 08:36
@martina.se píše:
@Katerina38 měníš v něm filtr? Tedy záleží na typu, já třeba filtr měnit musím. Jinak špatně neděláš asi nic, spíš bych řekla, že je tam nevhodný nábytek nebo něco podobného.. a špatně propojeno - nemělo by to nikde nasávat nic jiného, než páry :think:

Nnm to neovlivni. Pary neni tolik co vzduchu a dig.neni zamerena jen na ne. Nas na to upozornoval krbar, ze mame nekde aspon trochu otevrit at nam nevytahne z krbu ohen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.13 08:37
@Krkael píše:
Nnm to neovlivni. Pary neni tolik co vzduchu a dig.neni zamerena jen na ne. Nas na to upozornoval krbar, ze mame nekde aspon trochu otevrit at nam nevytahne z krbu ohen.

nemám krb, tak nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
17.12.13 08:40

Tak tak, mít otevřené dveře nebo okno, jinak to bude tahat smrad z komínu, my taky můžem mít digestoř jen na mírno zapnuto a to ještě musíme mít dokořán otevřené dvěře, jinak s tím vlhkem neporadím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
17.12.13 08:55

Nemuze byt to vlhko tim, ze v digestori neni udelana nejaka klapka, takze nabytek vlhne od vzduchu z roury digestore? Jinak me nic nenapada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí