Taky máte malou ledničku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
22.12.13 14:08

Co ledničku, ale mrazák, trůní si tam pětikilová husa, rybíz jsem musela vyndat, kapra jsem nasolila a doufám, že vydrží, protože prostě husa zabrala všechno volné místo, co tam bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.12.13 14:09

Což objektivně máme loednici velkou, ještě o kus vyšší než já, a to jsme hodně vysoká, ale že by se tam vešlo všechno co potřebuju, s tím máme někdy problém :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.12.13 14:11
Ne ne ne, věř mi, mám doma už druhou, a i tahle mmrcha se na Vánoce nějak srazí nebo co. A to tam není mísa salátu, co se bude dělat zítra, to vůbec nevím, kam to dám, a venku je teplo, kdyby alespoň tam mrzlo, ale tady svítí slunce jak zjara a je tu 9 stupňů, takže to taky nic, no jsem zvědavá, co s tím udělám, kam to narvu,.
@Idril píše:
@Etcetera78 já doufám, že až si jednou pořídím takovou tu americkou dvoudveřovou, co je mým snem :srdce:, tak ta bude dostatečně v :pankac: elká
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
22.12.13 14:11

@Idril Promin vlezla jsem Ti na profil, jsi z města nebo vesnice? Jestli z města tak by jsi mela mit obchody po ruce ne?, kolik vas doma je? My jsme 4 a mame lednici asi 1.8 metru a je dostacujici, vespod zelenina, (ovoce je ve spajzu),nahore mleka, otevrene kompoty, pod tim policka s jogurtama, pod tim salamy syry, maslo… naspod co zbyde z oběda… kvasnice, hortice… takove drobnosti ani nepisu ;) ja jsem mela drive v lednicce kdeco taky, pak jsem vyhazovala prosle :-(,ja mnam radsi v lednicce prehledneji a teta je na tohle profik, ma salamy, syry v dozach, ta ma maximalni prehled o tom co ma v lednicce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
22.12.13 14:13

@nikol.ondrášovka No jo, ale vas je doma hodne ;),nas byva na chate jen 5 tak se to da ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
22.12.13 14:13

@terinka4444 kde bydlíš? My tu máme hnusně, kosu venku mlha, že vidíš tak na pět metrů. No aspoň můžu dát salát na balkón, protože tři kila salátu by se mi tam fakt už nevešli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
22.12.13 14:17

@joanee z města, lednice taky 180 s mrazákem, a je to pro dva lidi :oops:. Sice obchody otevřený i na štědrý den, ale ze zkušeností z předchozích let. Za a) zítra a pozítří už dochází zásoby, za b) raději narvu lednici a vyhnu se davům lidí, který nesnáším, už tak tam bylo dneska plno :evil: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.12.13 14:17
Kousek od Varů, fakt teplíčko, sluníčko, jsme tedy poměrně vysoko, takže jsem vždy nad inverzí, ale právě jela dcera s taťkou na vyjížďku na koních a brala si slabé rajtky, teplé nechtěli, že je tam moc teplo, a fakt je, taky bych to všechno dala ven na stůl jako vždycky, ale bohužel, svítí slunce jak březnu a celý pozemek je na jižní stranu, tak smůla, a to jsem toho ani moc nenakoupila. teď plním rohlíčky, potřebovala bych to narvat do lednice ztuhnout před namáčením do čokolády a smůlu, to se tam prostě nevleze.
@Idril píše:
@terinka4444 kde bydlíš? My tu máme hnusně, kosu venku mlha, že vidíš tak na pět metrů. No aspoň můžu dát salát na balkón, protože tři kila salátu by se mi tam fakt už nevešli
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.12.13 14:19

Já teda takhle nesyslim. :mrgreen: Když něco dojde, zajdeme do obchodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
22.12.13 14:21
@lyrica píše:
Já teda takhle nesyslim. :mrgreen: Když něco dojde, zajdeme do obchodu :nevim:

no tvoje nervy bych chtela mit ted v tom blazinci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7240
22.12.13 14:22

Já upřímně netuším, co všchni blázníte. Každý rok se divím těm návalům v obchodech, stresování.. Copak vy o svátcíh jíte víc než jindy? Vždyť je normálně otevřeno, zavřeno jen vždycky den, tak proč dělat megazásoby.. Vy nechodíte během svátků do obchodu? :think:
Já bych bez čerstvého pečiva být nechtěla, takže pro něj jdu a když už tam jsem, normálně nakoupím. Zásoby netřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
22.12.13 14:23
@Nejhodnější píše:
Jo jo taky u nás :mrgreen: nám by byla malá i ta Americká lednice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ta je tuplem mala…mamka ma obrovskou cernou americkou lednici a dalsi dve obyc k tomu, pac se ji tam prdlajs vleze…mne se hrozne libi ty lednice v restauracich…jak mas celou mistnost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
41882
22.12.13 14:23

@1.zizi tak my tady máme normálně řezníka, zeleninu a tak, kam stejně chodím nejradši pro,,drobnosti,,. Ceny tam mají normoš, věci většinou ještě lepší jak v obchoďáku a davy tam nepotkám :nevim:
Jinak máme klasicky nakoupeno, tak jako každej jinej den/týden/měsíc :D Horíš je pak kam dát hotové chlebíčky, jednohubky a tak, ale to není tím, že je lednice narvaná k prasknutí, ale tím, že to prostě na těch tácech do té lednice pořádně nedám :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
22.12.13 14:25
@lyrica píše:
@1.zizi tak my tady máme normálně řezníka, zeleninu a tak, kam stejně chodím nejradši pro,,drobnosti,,. Ceny tam mají normoš, věci většinou ještě lepší jak v obchoďáku a davy tam nepotkám :nevim:
Jinak máme klasicky nakoupeno, tak jako každej jinej den/týden/měsíc :D Horíš je pak kam dát hotové chlebíčky, jednohubky a tak, ale to není tím, že je lednice narvaná k prasknutí, ale tím, že to prostě na těch tácech do té lednice pořádně nedám :cert: :mrgreen:

jo taky rada chodim do robnejsich obchudku, kdyz je moznost, ale co predvadi lidi ve velkych obdchodech je sileny…a to jsou Vanoce svatky klidu a miru..nechci videt, co se bude dit pri nejakem vaznejsim problemu :zed:

• Citovat
  • Upravit
22.12.13 14:25

My mame chladnicku skor velku, ale na vianoce drzime polievky a salat na balkone :think:
Ale celorocne mam zuuuufalo maly mrazak :? Ale dnes sa vytiahlo koleno do kapusty, tak mozem na jeho miesto nieco dokupit :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí