Taky máte malou ledničku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@rejžička píše:
Já upřímně netuším, co všchni blázníte. Každý rok se divím těm návalům v obchodech, stresování.. Copak vy o svátcíh jíte víc než jindy? Vždyť je normálně otevřeno, zavřeno jen vždycky den, tak proč dělat megazásoby.. Vy nechodíte během svátků do obchodu?
Já bych bez čerstvého pečiva být nechtěla, takže pro něj jdu a když už tam jsem, normálně nakoupím. Zásoby netřeba.
My chodíme mezi svátky jen pro pečivo a čerstvý salám/sýry jinak máme vše doma v zásobě, zásoby jak křečci
.
A je pravda, že přes Vánoce jíme víc a mlsáme.
Taky děláme megazásoby a to jsme v centru města každý obchod dosah 10 min. pěšky ![]()
Já jsem byla teď pro vajíčka v kauflandu a pro veky a teda nemít kočár, díky kterému se líp prochází davem, tak tam ani nepůjdu snad, bylo tam moc lidí na mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey tak u nás je přítel nenažranej a popelnice, je fakt, že co jsem s ním, tak jsem ještě nic nevyhazovala. Sní toho dvakrát možná třikrát víc než já a to má s bídou při 195 cm 70 kilo. Takže svátky nesvátky u nás se prostě žere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je v lednici marmeláda, slivovice, jedno nealko pivo, kapie, salátová okurka a pomazánkové máslo
Mám jen chladničku, bez mrazáku.
Přibude jen mísa salátu a naložené maso (kuřecí, vepřové a ryba).
Vánočku a cukroví mám na balkoně, víc toho kupovat nebudu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám lednice dvě jedna obsahuje cukroví a druhá žrádlo a stejně praskají ve švech obě. jsme strašně na mlíčný výrobky a týdně kupuju přes 60 jogurtů
jsme čtyři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás zatím zeje lednička prázdnotou… na nákup vyrážíme až zítra. A pak budu skládat puzzle z potravin ![]()
Ale nejhorší je mrazák. Nechápu, kde se v něm ty věci berou. A nejhorší je, když vyndám pár věcí, abych se dostala pro něco vzadu a pak už je tam neposkládám. Dneska jsem vyndala 2 věci, že udělám místo na zmrzlinu a stejně netuším, kam jí tam narvu ![]()
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
Tak u nás zatím zeje lednička prázdnotou… na nákup vyrážíme až zítra. A pak budu skládat puzzle z potravin
Ale nejhorší je mrazák. Nechápu, kde se v něm ty věci berou. A nejhorší je, když vyndám pár věcí, abych se dostala pro něco vzadu a pak už je tam neposkládám. Dneska jsem vyndala 2 věci, že udělám místo na zmrzlinu a stejně netuším, kam jí tam narvu
z mrazákem to máme stejné, nejhorší je, když si vzpomenu, že potřebuju kačenu a ta je úplně na spodu mrazáku, moje nervy, tak vše vyskládat, vydolovat kačenu a zas dát zpět
dneska jsem tak dolovala maso, které potřebuju naložit, ještě že tam byla cedulka na Vánoce, jinak bych to ani nenašla ![]()
Zmrzliny mají svoje oddělení v mrazáku naštěstí k těm je jednodušší přístup, až moc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit