Taky máte malou ledničku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
22.12.13 15:56
@rejžička píše:
Já upřímně netuším, co všchni blázníte. Každý rok se divím těm návalům v obchodech, stresování.. Copak vy o svátcíh jíte víc než jindy? Vždyť je normálně otevřeno, zavřeno jen vždycky den, tak proč dělat megazásoby.. Vy nechodíte během svátků do obchodu? :think:
Já bych bez čerstvého pečiva být nechtěla, takže pro něj jdu a když už tam jsem, normálně nakoupím. Zásoby netřeba.

My chodíme mezi svátky jen pro pečivo a čerstvý salám/sýry jinak máme vše doma v zásobě, zásoby jak křečci :oops: :mrgreen:.
A je pravda, že přes Vánoce jíme víc a mlsáme.
Taky děláme megazásoby a to jsme v centru města každý obchod dosah 10 min. pěšky :lol:
Já jsem byla teď pro vajíčka v kauflandu a pro veky a teda nemít kočár, díky kterému se líp prochází davem, tak tam ani nepůjdu snad, bylo tam moc lidí na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
22.12.13 16:01

@Kelsey tak u nás je přítel nenažranej a popelnice, je fakt, že co jsem s ním, tak jsem ještě nic nevyhazovala. Sní toho dvakrát možná třikrát víc než já a to má s bídou při 195 cm 70 kilo. Takže svátky nesvátky u nás se prostě žere :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
22.12.13 16:09

U nás je v lednici marmeláda, slivovice, jedno nealko pivo, kapie, salátová okurka a pomazánkové máslo :mrgreen: Mám jen chladničku, bez mrazáku.
Přibude jen mísa salátu a naložené maso (kuřecí, vepřové a ryba).

Vánočku a cukroví mám na balkoně, víc toho kupovat nebudu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
22.12.13 17:11

Tak já mám lednice dvě jedna obsahuje cukroví a druhá žrádlo a stejně praskají ve švech obě. jsme strašně na mlíčný výrobky a týdně kupuju přes 60 jogurtů :roll: jsme čtyři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.12.13 17:17

Tak u nás zatím zeje lednička prázdnotou… na nákup vyrážíme až zítra. A pak budu skládat puzzle z potravin :)
Ale nejhorší je mrazák. Nechápu, kde se v něm ty věci berou. A nejhorší je, když vyndám pár věcí, abych se dostala pro něco vzadu a pak už je tam neposkládám. Dneska jsem vyndala 2 věci, že udělám místo na zmrzlinu a stejně netuším, kam jí tam narvu :zed:

• Citovat
  • Upravit
74217
22.12.13 18:20
@lucenka píše:
Tak u nás zatím zeje lednička prázdnotou… na nákup vyrážíme až zítra. A pak budu skládat puzzle z potravin :)
Ale nejhorší je mrazák. Nechápu, kde se v něm ty věci berou. A nejhorší je, když vyndám pár věcí, abych se dostala pro něco vzadu a pak už je tam neposkládám. Dneska jsem vyndala 2 věci, že udělám místo na zmrzlinu a stejně netuším, kam jí tam narvu :zed:

z mrazákem to máme stejné, nejhorší je, když si vzpomenu, že potřebuju kačenu a ta je úplně na spodu mrazáku, moje nervy, tak vše vyskládat, vydolovat kačenu a zas dát zpět
dneska jsem tak dolovala maso, které potřebuju naložit, ještě že tam byla cedulka na Vánoce, jinak bych to ani nenašla :mrgreen:
Zmrzliny mají svoje oddělení v mrazáku naštěstí k těm je jednodušší přístup, až moc :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
22.12.13 18:22

@lucenka Jo ten mrazak to je nevyresitelna zahada i u nas :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie