Korálky - množství
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Korálky - množství
Zdravím všechny, potřebuji radu. Scháním korálky na náramky a našla jsem tyto: https://www.ceske-koralky.cz/…l-mix-modra/
Mělo by jich být 50g a já vůbec nemám představu, kolik by to mohlo být kousků? Líbí se mi barvy, ale připadá mi to hrozně moc. Na jeden náramek tipuji tak 50 korálků.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
50 g bývá pytlíček 6×6 cm. To chcete dělat náramky jen tak, že nevlečete korálky v jedné řadě na vlasec?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera děkuji za reakci. Ano, mám v plánu jednoduché, jednořadé s přívěsky. Moc šikovná nejsem, tak radši co nejlehčí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak si je kup, vždyť je to 35 korun. Pak je ještě možnost zajít do prodejny korálky a tam mívají i 20 g za stejnou cenu. Anebo ještě menší balení, myslím 5 gramu, jsou korálky Toho, asi za 50 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák líbí se mi tam ještě pár těch menších balení, tak si koupím i ty, aby nebyla doprava dražší než korálky. Je to pár korun, tak to zkusím.
Teď ještě najít čas na to navlékání. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EmilyH99 píše:
@inkakřivák líbí se mi tam ještě pár těch menších balení, tak si koupím i ty, aby nebyla doprava dražší než korálky. Je to pár korun, tak to zkusím.Teď ještě najít čas na to navlékání.
Právě kvůli dopravě je lepší jít do galanterky a nakoupit tam. Koukni zda máte něco v okolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EmilyH99 nějaký krámek pro tvorive u vás není? U nás mají menší balení korálků i v textilní galanterii. A moc hezky výběr má obchod korálky a komponenty Brych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera v jednom krámku už jsem byla, byl tam malý výběr a nic moc se mi nelíbilo, koupila jsem si jen jedny červené. Na internetu jsem našla ještě jeden krámek ve městě, ten už vypadá lépe, tak se tam zajdu podívat, co tam budou mít. ![]()
@inkakřivák děkuji za tip, kouknu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit