Školní jarmark

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
83
23.9.23 12:54

Školní jarmark

Dobrý den, nemáte nějaký tip, co bychom mohli vyrobit s dětmi na školní jarmark (6.třída). Budu ráda za tipy, napadly mě zatím jen výrobky z perníčků nebo keramika. chtěla bych, aby to bylo něco hezkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
23.9.23 13:06
@kacud97 píše:
Dobrý den, nemáte nějaký tip, co bychom mohli vyrobit s dětmi na školní jarmark (6.třída). Budu ráda za tipy, napadly mě zatím jen výrobky z perníčků nebo keramika. chtěla bych, aby to bylo něco hezkého.

Už nejsou nejmenší. Takže klidně bych se s nimi pustila do svíček nebo nějaká ručně vyráběná mýdla. Nebo využít cvičnou kuchyň ve škole a udělat linecké, perníky, preclíky, štrůdly. Taky jsem pomáhala v červnu na benefičním jarmarku dětem. Hodně šlo na prodej, co bylo jedlé. Já jsem teda pekla doma lité buchty na plechy. Jiná mamka dodala šneky a listové tyčinky. Na místě se vařil čaj, káva, palačinky a párek v rohlíku. To mělo úspěch. Že bylo chladno. Pak byl úspěch pletení náramků a výroba bižuterie. A prodej plyšáků. Měli prostě připravený výběr ve stánku. To byla benefice. Výtěžek šel na autistické děti. Podařilo se jim vydělat skoro 15 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
23.9.23 13:12

@kacud97 vánoční přáníčka

• Citovat
  • Upravit
74219
23.9.23 13:13

Spousta toho byla prodávaná za 10,–, 15,–, 20,–. Nejvíc bylo myslím za ty náramky 40,– a 50,– za plyšáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.9.23 13:21

Ještě nápad. Blíží se Vánoce. Dají se koupit průhledné baňky a zdobící fixy. Jestli tam máš někoho šikovného, kreativního. Tak klidně tohle tvořit. Záleží, jak máš šikovnou a kreativní skupinu. Adventní kalendáře budou mít úspěch. U nás se zapojila osmá třída. Bylo to plně v jejich režii. Rozdělení si úkolů. Jak malý podnik třída fungovala. Od nás dospělých byl pouze dohled a případně na přání dodání surovin, zboží na prodej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4046
23.9.23 14:42
@kacud97 píše:

Malovane kameny. Pro kazdeho objednat jeden vetsi bily a nechat, at si kazdy vybere motiv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4046
23.9.23 14:44

Docela uspech mely u nas i domaci dzemy a podobny vyrobky. Na vicko jsme ze zbytku latky vyrobily takove to cancani a s prirodnim provazkem a na to vyrobili etiketu nejakou peknou, a vypadalo to bajecne. Treba babiccina jahodova marmelada apod.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8341
23.9.23 15:25

Věnec na dveře s vánoční/podzimní tématikou (záleží, kdy ten jarmark plánujete dělat), dřevěné výrobky pokud jsou šikovní nebo něco na zub (nakládané sýry například v hezky nazdobené sklenici).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
23.9.23 15:40

Já se jednou rozmachla a přinesla čokoládovou fontanu. Pokusy jsem zjistila, jak musí být cokolada tekutá, abych ji přenesla v termosce a ve škole nalila do fontány.
Plus napekla asi 100 minidonutku a nakoupila sypani.
Byl to mega úspěch, jeden donutek za 5 Kč.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat