Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,chtěla bych se zeptat zda pasuje na podvozek Jané slalom(adap.verze) i jiná korba-od jiné značky než jejich.A zda jde na adaptérovou verzi dát bezadap.
Ta jejich se mi nelíbí.
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProA vidíš, mně se zase nelíbí jejich podvozek
Ale zkus napsat do nějakého internetovýho obchodu, určitě ti poradí ![]()
Ahoj,
bohužel Tě nepotěším, ale na adaptérovou verzi jinou korbičku než od Jané Slalom nenasadíš. A ani nelze kombinovat adaptérovou a bezadaptérovou verzi. Je to jiný systém uchycení.
Měla jsem obě varianty (na každé dítě jednu), takže to vím na 100%. Ona taky ta adaptérová verze už je poněkud starší, nejméně z roku 2005. Pak se přecházelo na ten bezadaptérový systém.
@jessikka píše:
Na Jané pasují korby Concord, ne?
Ano, to máš pravdu, na bezadaptérové podvozky lze nasadit korbu či autosedačku Concord. Já jsem měla k tomuto podvozku autosedačku Ion Concord.
Ale @Marťa+Vendýsek se ptala na starší tzv. adaptérovou verzi a tam to bohužel neplatí. Já jsem si to tenkrát zjišťovala přímo u dovozce.
Dobrý večer všem, obnovuji tuto diskuzi, i když už je starší, ale snad mi někdo poradí. Také jsem zakoupila starší Janéčko, paní tvrdila rok 2008(možná prý 2009). Nedostala jsem ke kočárku nic, jen vím, že na boku má Jané Slalom pro (barva Stylon). Jelikož plánujeme pořídit sourozence a já se s tímto kočárkem fakt loučit nechci, zajímalo by mě zda na ten kočár můžu koupit i korbu novější. Dočetla jsem se, že můj kočár je bezadaptérový (sundá se to madlo, je tam kov). Co myslíte? Já se radši zeptám na přímo, něco jsem si početla na diskuzi, ale jsem spíš zmatená ![]()
@bambulkaivanka no jestli máš bezadaptérovou verzi, tak na podvozek v pohodě seženeš jinou korbu jané i jané micro a taky concord
Dobrý den, také nám poradil prodavač, že lze už pořídit isofixovou základnu do auta. To je určitě supr věc, protože když se musí autosedačka stále s malým mimčem vyndavat z auta, tak ty pásy dost " vadí". To se pak jen nacvakne - díky bohu- pro nás to je nej kočárek…
@Vikynýsek píše:
Dobrý den, také nám poradil prodavač, že lze už pořídit isofixovou základnu do auta. To je určitě supr věc, protože když se musí autosedačka stále s malým mimčem vyndavat z auta, tak ty pásy dost " vadí". To se pak jen nacvakne - díky bohu- pro nás to je nej kočárek…
jo jo, na tu základnu jsem koukala, akorát cena je skoro 3000 a bazarový nikde moc zatím nejsou, ale každopádně je to super věc, vždycky jsme se dost opotili při instalaci vajíčka do auta, tak uvidíme
A taky, když pršelo a chumelilo, tak nebylo příjemné to upoutávání do auta.Nebo hrkáním při poutání se i dítko nechtěně probudilo… Myslím si, že se potom setík dobře prodá dál. Všichni to ocení…
@Vikynýsek píše:
A taky, když pršelo a chumelilo, tak nebylo příjemné to upoutávání do auta.Nebo hrkáním při poutání se i dítko nechtěně probudilo… Myslím si, že se potom setík dobře prodá dál. Všichni to ocení…
to každopádně, no když se nám sejdou nějaký přebytečný peníze, tak základnu pořizujeme, přebytečný peníze, ty se nám ještě snad nikdy nesešly, vždycky bylo za co je utratit ![]()