Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mám kočárek Teutonia Mistral S a golfky Maxi-cosi Citi - nevíte jaká by na to šla korbička? Chtěla bych jednu pro oba podvozky. Na obou podvozcích jsou adaptéry na maxi-cosi autosedačku, takže určitě půjde použít totužná korba. Koukala jsem na Quinny a popř. maxi-cosi korbu. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Osobně si myslím, že každý podvozek má jiné uchycení na korbu či sportovní sedačku, takže nejsou kompatibilní. Obávám se, že nic takového neseženeš a nebo si zajdi přímo do krámu kde mají oba kočárky a tam to vyzkoušej, to je jediné co mě napadá.
Myslím, že stejná korba nepůjde. Na Teutonku jsou adaptery na MC autosedačku vajíčko, ale ty při nasazení korby scvakneš dolů tak, že ti nepřekážejí a tudíž s uchycením korby nemají nic společného. A jestli se pletu tak se omlouvám a přiučím od někoho chytřejšího
.
No ona má třeba korba Quinny stejné uchycení jako autosedačka, takže na ní pasují i stejné adaptéry. Asi jsem to špatně napsala, sháním korbu, která by šla nacvaknout na ty adaptéry.