Korba vs. sedačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1953
24.4.13 11:58

@lekarnicka28 já jsem ale nenapsala, že ho takhle vozím, jednou dvakrát jsem ho tak posadila :roll: přesně kvůli tomuhle jsem váhala, jestli to tady mám vůbec řešit, ach jo :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.4.13 12:05

@mamca87 se nerozčiluj, pokud sedí pevně a nikam se nehroutí, tak věřím, že to svádí.. Já měla polohovací i hlubokou a občas prostě jela domů zvedlá, lepší než nést řvoucí dítě a tlačit kočár.. Naštěstí si sedla brzo a nemusela jsem to řešit, ani se hroutit, že jí ničím záda ;) Podle mě je rozdíl, jestli podkládáš gumový dítě a to ti padá do stran nebo když posadíš na chvilku dítě, které už je pevné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1953
24.4.13 12:18

@gabriela82 dík :lol: rozhodně neni gumovej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.4.13 12:27

Ahoj, šoupni ho do sporťáku, z toho je mnohem lépe vidět, než z korbičky, i když jede skoro na placato ;). To víš, že se mu v sedu líbí, když všude vidí, ale za mě bych mu řekla smolík pacholík, až budeš umět sám :lol:

• Citovat
  • Upravit
1953
24.4.13 12:54

@Poison Ivy děkuju, udělám to tak, jen ať si počká - ještě se nasedí co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
24.4.13 15:24

Vozila jsem malou asi od půl roku ve sporťáku na bříšku. Nikdy jsem jen tak neposadila, dokud si nesedla sama.
Koupila jsem si kšíry, aby nespadla. Ty, co byli v kočárku jsem nikdy nepoužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
24.4.13 15:26

Tady naše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
24.4.13 20:14
@mamca87 píše:
Ahoj. Mám 7 měsíčního chlapečka, ještě sám nesedí, ale když ho posadím v korbě a má opřený zádíčka tak v pohodě sedí a chvilku vydrží sám i bez opěrky. V korbičce už mi nechce ležet, obrací se na bříško a jde na všechny čtyři a kolenuje. Potřebuju poradit, jestli už ho mám dát do sporťáku, když se ještě sám neposadí. Díky za rady

Ahoj, vozím Jeníka ve sporťáku od pátého měsíce. V korbě řval, že nevidí. Sporťák mi jde do úplného lehu, ale to (pokud nespal) řval taky :), takže většinou jsem ho v bdělém stavu měla přizvednutého na ten první stupeň, tj téměř leh. Řešila jsem spíš to, že ve sporťáku je míň krytý, než v korbě. Byl prosinec. Ale teď je teplo, takže klidně malého přendej. Uvidíš, jak si to bude užívat a kooooukat na všechny strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
24.4.13 22:51

@mamca87, však jsem se ti snažila poradit. Já jen své děti tak neposazuju ani jednou, 2×.. ale to jsem asi jedna z mála.. Vše v dobrém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1953
25.4.13 19:32

@lekarnicka28 v pohodě, já totiž slyšim ze všech stran: však my jsme vás taky posazovali a jste zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
25.4.13 23:46

@mamca87, já vím a moje sestřenka dostávala v půl roce ke svačince syrový žloutek s tvarohem a cukrem ;) Je o 5 let mladší, pamatuju si to :) S bratránkem jsme vždy čekali, jestli nedojí a budeme po ní moct vylízat mističku :mrgreen:
A s tím zdravím, no já nevím, ale mám kolem sebe dost lidí s problémy s bolavými zády a krční páteří apod..nikdo ale nedokáže prapůvod těch potíží, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.4.13 07:10

@mamca87 tak já mám od předčasnéh posazování hrbol na páteři nad zadkem, moje sestra ho má na krku… asi nás posazovali hodně důkladně :))) ale nic si z toho nedělej, už to víš, a je to, nic strašnýho se nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí