Korba vs. sedačka

1953
24.4.13 11:01

korba vs. sedačka

Ahoj. Mám 7 měsíčního chlapečka, ještě sám nesedí, ale když ho posadím v korbě a má opřený zádíčka tak v pohodě sedí a chvilku vydrží sám i bez opěrky. V korbičce už mi nechce ležet, obrací se na bříško a jde na všechny čtyři a kolenuje. Potřebuju poradit, jestli už ho mám dát do sporťáku, když se ještě sám neposadí. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
24.4.13 11:08

Jestli se vejde do korby, tak ho můžeš vozit na bříšku.. Ale jestli je sportovní verze polohovací, můžeš ho tam dát. A občas ho prizvednout. Stejně ho evidentně už posazuješ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
24.4.13 11:18

@mamca87 vozila bych ho na bříšku, dokud si nesedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
24.4.13 11:18

Pokud jde sporťák do lehu tak tam být může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.4.13 11:24

Dneska už podruhý, štěpán bude slavnej :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1953
24.4.13 11:26

Jojo je polohovací na tři polohy…já nevim no, nechci mu ničit zádíčka - vim, že se nemá posazovat, ale malej je hrozně spokojenej, když sedí a kouká okolo na všechny ty nový věci…možná mě pošlete do háje s takovým názorem, ale proto se tady ptám, jestli to tak třeba taky někdo má…zatim ho vozim pouze v korbičce… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1953
24.4.13 11:29

@aničkakytička no tak takhle to vypadá u nás :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
24.4.13 11:29

Do sporťáku klidně malé miminko, ale do lehu když ještě samo nesedí, moje malá ale seděla sama až v 11,5 m (jen se plazila) měla jsem Quinny Buzz a tam jde super poloha jako v lehátku a ona byla spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
24.4.13 11:31

Je mnohem menší zlo ho dát do sporťáku na tu nejležatější polohu (předpokládám, že je to skoro leh) než ho posazovat v korbičce. Ze sporťáku bude mít lepší výhled i z toho skoro lehu. A promiň, nechceš mu ničit zádíčka a pak ho posazuješ s opěrou, že je spokojený? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.4.13 11:32

@mamca87 no tak vidíš, u tohole si kráně posiluje svaly, neničíš mu zádníčka, ba naopak :))) ale třeba pokud máš sporťák, ketrej jde do úplnýho rovna, tam se dá miminko taky takhle vozit, ale my jsme zatím radši v korbičce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
24.4.13 11:35

Nase mala dlouho nesedela (do cca 7m), ale ve ctyrech mesicich klecela…Vozili jsme v hluboke korbe, klecela, drzela se postranic a mela ksiry proti vypadnuti…Kdyz se unavila, tak lezela… Neposazovali jsme a nepodkladali..Z lehu se proste otocila na bricho, na ctyri a na kolena..
HLavne nezapomenout ty ksiry ;)

Takze jestli si na brisku podklada kolinka, tak ho nech a on bude za chvili koukat pres boky… Ve sportaku bych neposazovala..

Příspěvek upraven 24.04.13 v 11:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
24.4.13 11:40

Nás maly ma 5,5 M a uz je od víkendu ve sportaku. V korbe rval a nechtěl tam ležet tak jsem z jedne daleké procházky se vracela tak, ze jsem ho nesla v náruči a tlačila prázdný Kočár :-) chce ut přece vidět kolem sebe. Na brisku je nerad. Ten sportak se da polohovat tak ho mám co nejvíc na leh a je spokojeny a ja taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
24.4.13 11:49

Syn má 6,5měsíce a už nějaký ten den jezdíme ve sporťáku, v korbičce brečel, když neviděl. Sám si ještě nesedne, ale stačí mu ta nejležatější poloha, stejně jako doma v lehátku a je spokojený, určitě bych ho neposazovala, náš by byl taky nadšený, ale bohužel, musí se spokojit s tím co může :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
24.4.13 11:50
@Petkaelik píše:
Nás maly ma 5,5 M a uz je od víkendu ve sportaku. V korbe rval a nechtěl tam ležet tak jsem z jedne daleké procházky se vracela tak, ze jsem ho nesla v náruči a tlačila prázdný Kočár :-) chce ut přece vidět kolem sebe. Na brisku je nerad. Ten sportak se da polohovat tak ho mám co nejvíc na leh a je spokojeny a ja taky.

Přesně jako u nás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
24.4.13 11:52

Našemu bylo minulý týden 6 měsíců a od neděle jezdíme ve sporťáku, má sice hodně poloh i na úplný rovný prkno ale často sedí, sedá si ale i sám na zemi když leze a hraje si takže snad už to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí