Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Alishaaa v terénu perfektní. Nejlepší kočárek co jsme měli a to jsme uz zkoušeli 7 ![]()
Do lehu dat jde, nožky nejsou polohovatelne.. Ale je to dost dlouhé tak ani neni treba
Zdravím, nebudete mít náhodou někdo v plánu prodat Thule korbičku? ![]()
@Zorka31 ahoj, dej si vyhledat na místním bazárku a nastav si hlidaciho psa, hned ti prijde upozorneni, kdyz nekdo prida inzerat ![]()
@Tejule dobry den, mohu Vas poprosit o vnitrni rozmery korbicky Thule?ja to nasla snad jen na jednich strankach a tam je uvedeno 74 coz mi prijde oproti ostatnim malo.dekuji Vam. ![]()
Ahoj, ozivuji diskusi… vnitrni rozmery uvadi jen 74×32 cm, coz mi pripada jako malicka korbicka… ma nekdo zkusenosti, jaky zimni fusak se tam vejde?
protoze vetsina ma rozmery cca 100×50 cm ![]()
dekuju moc za tipy
@lalouch píše:
Ahoj, ozivuji diskusi… vnitrni rozmery uvadi jen 74×32 cm, coz mi pripada jako malicka korbicka… ma nekdo zkusenosti, jaky zimni fusak se tam vejde?
protoze vetsina ma rozmery cca 100×50 cm
dekuju moc za tipy
Vetsina? Tak to teda nevim, mi prijde, ze vetsina ma max tak 80. My do thulecka jdem, verim, ze tam prcek bude jeste v zime s fusakem v 7. mesicich. Thulecko je pro nas jednicka na trhu, jen ta korbicka
je holt mensi.
Já v ní mám teď novorozence a fusak od Lodgeru a úplně v pohodě. Na podzim už bude stejně ve sporťáku
takže záleží kdy je termín porodu. První syn byl v jiném kočárku, kde byla korba větší, ale stejně šel v půl roce do sporťáku, jen jsem ho neposazovala. Syn je lednový. V tom sporťáku byl kvůli poutání, korba už byla nebezpečná
a pak bylo vedro a v ten sporťák lépe větral.
@anavi13 diky, o tom Lodgeru jsem uz cetla, ze se tam vejde, zmuchla…
termin je zacatkem brezna a chtela jsem nejakej univerzalni a rostouci, ale to pak ma
vse 100 cm na delku a 50 na sirku… asi se poohlidnu po tom Lodgeru ![]()
@lalouch je dobrý, jsem s ním spokojená. Syn v něm byl v pohodě i v roce s půl. Teď by mu byl ve dvou letech taky, akorát je to na zimní bundu samozřejmě. Ale teď už v kočárku není
ten fusak je v té korbě úplně na pohodu. Přes něj dávám ještě i teplou deku
místa má malý hodně. Je mu teda čtrnáct dní a má cca 4kila. No termín v březnu, počítej, že spíš už na zimu dáš sporťák
mě se u toho Lodgeru líbí, že je zavinovací v podstatě. To mi u toho miminka vyhovuje. Jen ten suchý zip se chytá na oblečení.
Prosí, jak jste spokojeni s hlubokou korbou, jde mi o velikost. Měla jsem první kočár x-lander a koráb byla synovi malá jelikož začal sedět až okolo 8m
děkuji ![]()
Prosí, jak jste spokojeni s hlubokou korbou, jde mi o velikost. Měla jsem první kočár x-lander a koráb byla synovi malá jelikož začal sedět až okolo 8m
děkuji ![]()