Korbička na kočarek Thule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
7.10.18 15:14

@Alishaaa v terénu perfektní. Nejlepší kočárek co jsme měli a to jsme uz zkoušeli 7 :D
Do lehu dat jde, nožky nejsou polohovatelne.. Ale je to dost dlouhé tak ani neni treba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.12.18 22:44

Zdravím, nebudete mít náhodou někdo v plánu prodat Thule korbičku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
24.12.18 12:02

@Zorka31 ahoj, dej si vyhledat na místním bazárku a nastav si hlidaciho psa, hned ti prijde upozorneni, kdyz nekdo prida inzerat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.1.19 17:21

@Káťa19 Aha, super :) Děkuji za radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.2.19 13:54

@Tejule dobry den, mohu Vas poprosit o vnitrni rozmery korbicky Thule?ja to nasla snad jen na jednich strankach a tam je uvedeno 74 coz mi prijde oproti ostatnim malo.dekuji Vam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
4.1.21 19:28

Ahoj, ozivuji diskusi… vnitrni rozmery uvadi jen 74×32 cm, coz mi pripada jako malicka korbicka… ma nekdo zkusenosti, jaky zimni fusak se tam vejde?
protoze vetsina ma rozmery cca 100×50 cm 8o
dekuju moc za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
4.1.21 19:40
@lalouch píše:
Ahoj, ozivuji diskusi… vnitrni rozmery uvadi jen 74×32 cm, coz mi pripada jako malicka korbicka… ma nekdo zkusenosti, jaky zimni fusak se tam vejde?
protoze vetsina ma rozmery cca 100×50 cm 8o
dekuju moc za tipy

Vetsina? Tak to teda nevim, mi prijde, ze vetsina ma max tak 80. My do thulecka jdem, verim, ze tam prcek bude jeste v zime s fusakem v 7. mesicich. Thulecko je pro nas jednicka na trhu, jen ta korbicka :( je holt mensi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24306
4.1.21 20:08

Já v ní mám teď novorozence a fusak od Lodgeru a úplně v pohodě. Na podzim už bude stejně ve sporťáku ;) takže záleží kdy je termín porodu. První syn byl v jiném kočárku, kde byla korba větší, ale stejně šel v půl roce do sporťáku, jen jsem ho neposazovala. Syn je lednový. V tom sporťáku byl kvůli poutání, korba už byla nebezpečná :lol: a pak bylo vedro a v ten sporťák lépe větral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
4.1.21 20:24

@anavi13 diky, o tom Lodgeru jsem uz cetla, ze se tam vejde, zmuchla…
termin je zacatkem brezna a chtela jsem nejakej univerzalni a rostouci, ale to pak ma
vse 100 cm na delku a 50 na sirku… asi se poohlidnu po tom Lodgeru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24306
4.1.21 20:30

@lalouch je dobrý, jsem s ním spokojená. Syn v něm byl v pohodě i v roce s půl. Teď by mu byl ve dvou letech taky, akorát je to na zimní bundu samozřejmě. Ale teď už v kočárku není :lol: ten fusak je v té korbě úplně na pohodu. Přes něj dávám ještě i teplou deku ;) místa má malý hodně. Je mu teda čtrnáct dní a má cca 4kila. No termín v březnu, počítej, že spíš už na zimu dáš sporťák ;) mě se u toho Lodgeru líbí, že je zavinovací v podstatě. To mi u toho miminka vyhovuje. Jen ten suchý zip se chytá na oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.2.22 18:56

Prosí, jak jste spokojeni s hlubokou korbou, jde mi o velikost. Měla jsem první kočár x-lander a koráb byla synovi malá jelikož začal sedět až okolo 8m :) děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.2.22 19:09

Prosí, jak jste spokojeni s hlubokou korbou, jde mi o velikost. Měla jsem první kočár x-lander a koráb byla synovi malá jelikož začal sedět až okolo 8m :) děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí