Vhodný kočárek na hory a in-line brusle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.2.17 11:06

Vhodný kočárek na hory a inline brusle

Dobrý den,
prosím o typ na sportovní kočárek - trojkolku - s ruční brzdou vhodný na inline brusle a na horské túry? Byl mi doporučen X-lander X run, ale manželovi se nelíbí, že nemá otočné kolečko. Mě se líbí Mountain Buggy Terrain V3,ale zase 20 tis. za kočárek určitě dávat nechci. Potřebuji ho na rok, max.2…Díky za typy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1090
27.2.17 11:13

Určitě BOB, BabyJogger nebo TFK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
27.2.17 11:43

Mame croozer- vyuziti kolo, brusle i beh, na tury do terenu taky fajn :-) Ve snehu jezdi skvele :-) ale take k tomu meme normalni kocarek :-) vyuziti urcite do 3let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
27.2.17 12:00

K výše jmenovaným ještě Thule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
27.2.17 23:50

Chariot! Nejlepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.2.17 16:13

Měli jsme trojkolku Jané slalom pro, před 4,5 lety jsem ho vybírala specielně do hor a tehdy naprostá spokojenost. Lehoučký, stabilní, vydržel opravdu hodně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.2.17 17:50

Pokud má být levný, tak číhat po bazarech. Obecně až na ten X Run, to s joggsterama s velkýma kolama a cenama není moc růžové.

Joggster od TFK se ve slušném stavu dá sehnat za sedmičku. BOB kolem desítky. Pokud by to bylo příležitostné bruslení, tak klidně i to jeté Jané. Akorát brzdí předním kolem, takže žádné moc velké opírání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.7.17 12:07

kočárek na brusle

Děvčata prodávám kočárek na in-line brusle, byla jsem s ním naprosto spokojená. Již ho nevyužijeme a někomu by ještě parádně posloužil. Je po 2 dětech proto ho nechávám za symbolickou cenu. Krásně ovladatelný díky naklápěcímu kolečku, stačí zatlačit na stranu a kočárek zatáčí sám. ;)

https://www.sbazar.cz/…e-jogger-3xl

https://www.emimino.cz/…ejce/akteep/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí