Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
prosím o typ na sportovní kočárek - trojkolku - s ruční brzdou vhodný na inline brusle a na horské túry? Byl mi doporučen X-lander X run, ale manželovi se nelíbí, že nemá otočné kolečko. Mě se líbí Mountain Buggy Terrain V3,ale zase 20 tis. za kočárek určitě dávat nechci. Potřebuji ho na rok, max.2…Díky za typy ![]()
Mame croozer- vyuziti kolo, brusle i beh, na tury do terenu taky fajn
Ve snehu jezdi skvele
ale take k tomu meme normalni kocarek
vyuziti urcite do 3let ![]()
Měli jsme trojkolku Jané slalom pro, před 4,5 lety jsem ho vybírala specielně do hor a tehdy naprostá spokojenost. Lehoučký, stabilní, vydržel opravdu hodně ![]()
Pokud má být levný, tak číhat po bazarech. Obecně až na ten X Run, to s joggsterama s velkýma kolama a cenama není moc růžové.
Joggster od TFK se ve slušném stavu dá sehnat za sedmičku. BOB kolem desítky. Pokud by to bylo příležitostné bruslení, tak klidně i to jeté Jané. Akorát brzdí předním kolem, takže žádné moc velké opírání.
Děvčata prodávám kočárek na in-line brusle, byla jsem s ním naprosto spokojená. Již ho nevyužijeme a někomu by ještě parádně posloužil. Je po 2 dětech proto ho nechávám za symbolickou cenu. Krásně ovladatelný díky naklápěcímu kolečku, stačí zatlačit na stranu a kočárek zatáčí sám. ![]()