Košile bez knoflíků?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
2.8.18 19:38

Košile bez knoflíků?

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli jste někde neviděli pánskou společenskou košili, která by měla jiné zapínání než na knoflíky. Např. na druky. Chlap má z knoflíků fóbii. Na internetu jsem nic nenašla… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
2.8.18 19:46

Docela zajímavý dotaz, hledám i v angličtině a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
2.8.18 19:58

Co ji nechat ušít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
2.8.18 20:21
@Zireael píše:
Co ji nechat ušít?

To mě taky napadlo, ale to asi bude pěkně drahý řešení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.8.18 20:50
@kacenka16 píše:
To mě taky napadlo, ale to asi bude pěkně drahý řešení…

A neslo by treba jen vytrhat ty knofliky a dat tam prave ty druky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
2.8.18 21:54
@Azeretereza píše:
A neslo by treba jen vytrhat ty knofliky a dat tam prave ty druky?

To by vypadalo priserne. Leda tak dat druky do smokingove kosile s prekrytymi knofliky, ale to je uplny modni horor :D.

@kacenka16 Prosim te, ta knoflikova fobie se projevuje jak? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.8.18 22:04

Neznám takovou košili a to jich má manžel fakt hodně. Jedině nechat ušít s knoflíkovou légou a ta se dá nosit jen do slavnostních obleků. Klasické košile jsou jen na knoflíky.

• Citovat
  • Upravit
68
2.8.18 22:31
@Gorlami píše:
To by vypadalo priserne. Leda tak dat druky do smokingove kosile s prekrytymi knofliky, ale to je uplny modni horor :D.@kacenka16 Prosim te, ta knoflikova fobie se projevuje jak? :)

Jmenuje se to Koumpounofobie. Na knoflík nesáhne, krabička plná knoflíků je pro něj horor. Povlečení musíme mít na zip. Když dám dceři na sebe něco s maličkatým knoflíčkem nesahne na ni. Teď jsme byli na kamarádky svatbě - bylo 30 stupnu a on si pod košili musel vzít tílko a na to sako aby ty knoflíky neviděl. I kdyby se v tom měl úpéct, nic si nesundal a košili mu musím zapínat já :D jediné co mu nevadí je kovový knoflík u riflí.
Ale má to jedno výhodu - když jsem na něj naštvaná vezmu si něco s knoflíkem a mám klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.8.18 22:42

Zkus se obrátit na firmu Cavalier, tam by vám mohli vyjít vstříc. Sice dáte za košili kolem dvou a půl tisíc, ale předpokládám, že potřebujete jen jednu a vydrží vám dlouho. Taky můžete vyzkoušet eshop Košile24, tam vždy seženeme skoro všechno. Pošli dotaz a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
3681
2.8.18 23:46
@kacenka16 píše:
Jmenuje se to Koumpounofobie. Na knoflík nesáhne, krabička plná knoflíků je pro něj horor. Povlečení musíme mít na zip. Když dám dceři na sebe něco s maličkatým knoflíčkem nesahne na ni. Teď jsme byli na kamarádky svatbě - bylo 30 stupnu a on si pod košili musel vzít tílko a na to sako aby ty knoflíky neviděl. I kdyby se v tom měl úpéct, nic si nesundal a košili mu musím zapínat já :D jediné co mu nevadí je kovový knoflík u riflí.
Ale má to jedno výhodu - když jsem na něj naštvaná vezmu si něco s knoflíkem a mám klid :D
:mrgreen: Film Knoflikari videl? :)
Jinak je to docela vtipny, ale musi to byt dost omezujici, zvlast pro chlapa.
Ale paku na nej mas vybornou :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
3.8.18 08:40

Minulý měsíc jsem měla v ruce kleriku, z té by se zbláznil. Ta měla knoflíky jeden vedle druhého a až na zem. ;-)
Ke košili…
Košile na druky se vyráběly. V 90 letech, jeansové, či z podobných materiálů. Společenskou si nedovedu představit.
Skryté zapínání na jednu vadu, vždy bude viditelný knoflík alespoň na límci. ( I kdyby byly na manžetách manžetové knoflíčky, u kterých nevím, jestli by mu vadily)
Takže řešení vidím jedině opravdu zapínání na babydruky (pokud mu ty nevadí), ale cenu si nedovedu představit, ale určitě bude 2× a více vyšší jak konfekce. Navíc, běžné firmy vyrábějící u nás košile tyto druky asi na skladě mít nebudou. Možná bych měla na jednu firmu, kde by ti mohli vyhovět, kontakt případně do SZ.
Jo a jak tu měl někdo nápad ustříhat knoflíky a dát tam druky, tak to je opravduravdu technologicky nereálné. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný