Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli jste někde neviděli pánskou společenskou košili, která by měla jiné zapínání než na knoflíky. Např. na druky. Chlap má z knoflíků fóbii. Na internetu jsem nic nenašla… Děkuji
@Zireael píše:
Co ji nechat ušít?
To mě taky napadlo, ale to asi bude pěkně drahý řešení…
@kacenka16 píše:
To mě taky napadlo, ale to asi bude pěkně drahý řešení…
A neslo by treba jen vytrhat ty knofliky a dat tam prave ty druky?
@Azeretereza píše:
A neslo by treba jen vytrhat ty knofliky a dat tam prave ty druky?
To by vypadalo priserne. Leda tak dat druky do smokingove kosile s prekrytymi knofliky, ale to je uplny modni horor
.
@kacenka16 Prosim te, ta knoflikova fobie se projevuje jak? ![]()
Neznám takovou košili a to jich má manžel fakt hodně. Jedině nechat ušít s knoflíkovou légou a ta se dá nosit jen do slavnostních obleků. Klasické košile jsou jen na knoflíky.
@Gorlami píše:
To by vypadalo priserne. Leda tak dat druky do smokingove kosile s prekrytymi knofliky, ale to je uplny modni horor.@kacenka16 Prosim te, ta knoflikova fobie se projevuje jak?
Jmenuje se to Koumpounofobie. Na knoflík nesáhne, krabička plná knoflíků je pro něj horor. Povlečení musíme mít na zip. Když dám dceři na sebe něco s maličkatým knoflíčkem nesahne na ni. Teď jsme byli na kamarádky svatbě - bylo 30 stupnu a on si pod košili musel vzít tílko a na to sako aby ty knoflíky neviděl. I kdyby se v tom měl úpéct, nic si nesundal a košili mu musím zapínat já
jediné co mu nevadí je kovový knoflík u riflí.
Ale má to jedno výhodu - když jsem na něj naštvaná vezmu si něco s knoflíkem a mám klid ![]()
Zkus se obrátit na firmu Cavalier, tam by vám mohli vyjít vstříc. Sice dáte za košili kolem dvou a půl tisíc, ale předpokládám, že potřebujete jen jednu a vydrží vám dlouho. Taky můžete vyzkoušet eshop Košile24, tam vždy seženeme skoro všechno. Pošli dotaz a uvidíš.
@kacenka16 píše:
Jmenuje se to Koumpounofobie. Na knoflík nesáhne, krabička plná knoflíků je pro něj horor. Povlečení musíme mít na zip. Když dám dceři na sebe něco s maličkatým knoflíčkem nesahne na ni. Teď jsme byli na kamarádky svatbě - bylo 30 stupnu a on si pod košili musel vzít tílko a na to sako aby ty knoflíky neviděl. I kdyby se v tom měl úpéct, nic si nesundal a košili mu musím zapínat jájediné co mu nevadí je kovový knoflík u riflí.
Ale má to jedno výhodu - když jsem na něj naštvaná vezmu si něco s knoflíkem a mám klid
Minulý měsíc jsem měla v ruce kleriku, z té by se zbláznil. Ta měla knoflíky jeden vedle druhého a až na zem. ![]()
Ke košili…
Košile na druky se vyráběly. V 90 letech, jeansové, či z podobných materiálů. Společenskou si nedovedu představit.
Skryté zapínání na jednu vadu, vždy bude viditelný knoflík alespoň na límci. ( I kdyby byly na manžetách manžetové knoflíčky, u kterých nevím, jestli by mu vadily)
Takže řešení vidím jedině opravdu zapínání na babydruky (pokud mu ty nevadí), ale cenu si nedovedu představit, ale určitě bude 2× a více vyšší jak konfekce. Navíc, běžné firmy vyrábějící u nás košile tyto druky asi na skladě mít nebudou. Možná bych měla na jednu firmu, kde by ti mohli vyhovět, kontakt případně do SZ.
Jo a jak tu měl někdo nápad ustříhat knoflíky a dát tam druky, tak to je opravduravdu technologicky nereálné. ![]()