Doporučte mop na podlahy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
109
1.8.18 09:40

Doporučte mop na podlahy

Ahoj holky,

jaký by jste mi doporučily mop na podlahy ( plovoučka + dlažba). Díky, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5455
1.8.18 09:56

Jsem spokojená s Viledou s kbelíkem, který se ždímá šlapáním. Používám už několik let, nic se nezlomilo nebo neodešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
1.8.18 10:12

Nedám dopustit na Bona Spray Mop
Mám teda verzi na dřevěné podlahy, ale princip je v tom spreji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
1.8.18 10:17

Já si už delší dobu přeji tento, bohužel manžel s tím nesouhlasí, prý by hrozně smrděl :? https://hobby.idnes.cz/…las-psu.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
1.8.18 10:33

Mame rovus spray. Ted je na nej hodne reklama v tv. Ale tedy nemame nikde plovoucku. Jen lino a dlazbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
1.8.18 10:43

@Cleopatraj40 Vileda, ale klasický mop, ne ten s třásněmi, ten je podle mě k ničemu a smetí mi jen roztahuje po podlaze a nevytře to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.8.18 11:42
@Apaji píše:
Jsem spokojená s Viledou s kbelíkem, který se ždímá šlapáním. Používám už několik let, nic se nezlomilo nebo neodešlo.

Bejvávalo. Kupovala jsem ho vloni a byl to takovej šmejd, že letěl z domu. Látka je tak tenká, že ty bodce naspodu dřou o podlahu. Tyčka se pořád rozkládá, dvakrát za vytření jsem ji musela znovu utahovat. Kyblík byl tak blbě vyvážený, že se při převažoval. Vyhozená tisícovka. Teď už jedině Leifheit. Vileda je předraženej šmejd.

• Citovat
  • Upravit
5455
1.8.18 11:47

@Janli

Aj, tak díky za upozornění :kytka: . Kdyby odešel, tak už se k té značce nevrátím. Otázka je, zda je to opět „optimalizace a vylepšení“ pro český trh či to zešmejdovatělo i v Německu a Rakousku.

Ale fakt jsem měla v úmyslu si ho časem koupit znovu, ještě, že jsi mě upozornila - to bych asi ani nesjížděla nové recenze (proč, když ho mám vyzkoušený, že?) a parádně bych si naběhla :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
1.8.18 13:36

@ibiza souhlas, taky ho mám a už jinej nechci. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
1.8.18 13:39

@Cleopatraj40 naše uklízečka s léty praxe přímo požádala, jestli bychom pro ni nekoupili klasický mop s třásněmi a obyč ždímacím kbelíkem, kam ten mop jakože zatlačíte. Měla jsem v ruce spoustu mopů a ten problém s roztaháváním bordelu po podlaze jsem já osobně měla úplně s každým.

• Citovat
  • Upravit
172
12.8.18 23:22
@Milis666 píše:
@ibiza souhlas, taky ho mám a už jinej nechci. :palec:

Přesně :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...