Kosmetika - Amway - máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15566
20.4.14 23:42
@roksy25 píše:
Kosmetiku používám a nenarazila jsme na lepší…jen si člověk nemůže dovolit vše, co by se mu líbilo..

A co konkrétně používáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15566
20.4.14 23:44
@myšák1187 píše:
no tak to bych se spíš pídila po někom jiném kdo k tomu má přístup, pokud tě nenechá pouze odebírat zboží a chce okamžitě zaregistrovat, svým způsobem je sama proti sobě, já v domácnosti používám pouze tyto výrobky a jsem neskutečně spokojená. Zkus se poptat v okolí jestli někdo nezná někoho kdo by o té kosmetice věděl víc

Tak ona mi to i prodá, ale rozhodně by se mě snažila přesvědčit, abych se registrovala - že je to výhodnější. Používá zásadně výrobky Amway a nic jinýho by si nekoupila. Chtěla bych vědět, o jaký výrobek se jedná a kolik stojí - protože pokud je to opravdu nad rámec mých možností, tak bych si pak připadala jak pitomec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
21.4.14 02:07

Podívej se na víc info tady: https://www.amway.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
21.4.14 09:11
@Sára 1 píše:
A co konkrétně používáš?

Mám základní péči o pleť beutycycle. Dřívě jsem měla řadu artistry, ta se mi zdá o dost lepší, akorát si k tomu dokupuji hydratační séra, protože mám mastnou pleť, tak abych nemusela mít dvě řady kvůli suchým místům. Mívala jsem obě artistry masky, alfahydroxi sérum, krém na oči(to byl na ty moje kruhy hotový zázrak),na ruce, pak nějakou tu dekorativní, dekorativního edieho funkhausere(už se nedělá)..Ale je to ještě z dob, než bylo beautycycle a nové výrobky artistry, dokonce jsem našla zapadlé 3D lifting..Teď mám fakt jen základ, musela jsem slevit ze svých nároků, ale kdyby mi někdo řekl objednej si co chceš já to zacáluju, tak se nedoplatí :mrgreen: a v koupelně se neobjeví žádná z běžně dostupných značek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15566
21.4.14 16:45
@roksy25 píše:
Mám základní péči o pleť beutycycle. Dřívě jsem měla řadu artistry, ta se mi zdá o dost lepší, akorát si k tomu dokupuji hydratační séra, protože mám mastnou pleť, tak abych nemusela mít dvě řady kvůli suchým místům. Mívala jsem obě artistry masky, alfahydroxi sérum, krém na oči(to byl na ty moje kruhy hotový zázrak),na ruce, pak nějakou tu dekorativní, dekorativního edieho funkhausere(už se nedělá)..Ale je to ještě z dob, než bylo beautycycle a nové výrobky artistry, dokonce jsem našla zapadlé 3D lifting..Teď mám fakt jen základ, musela jsem slevit ze svých nároků, ale kdyby mi někdo řekl objednej si co chceš já to zacáluju, tak se nedoplatí :mrgreen: a v koupelně se neobjeví žádná z běžně dostupných značek :mrgreen:

Beautycycle to cenově ještě jde - ale Atistry - to je fakt drahý. Nevím, jestli by bylo něco vhodného pro mou pokožku a co. Mám problematickou pleť, hodně vrásky a potřebuji krém nekomedonní - a netuším, jestli to vůbec můžu nějak poznat. Vím o Biodermě, že to mají u krémů napsaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.4.14 14:01
@Sára 1 píše:
Beautycycle to cenově ještě jde - ale Atistry - to je fakt drahý. Nevím, jestli by bylo něco vhodného pro mou pokožku a co. Mám problematickou pleť, hodně vrásky a potřebuji krém nekomedonní - a netuším, jestli to vůbec můžu nějak poznat. Vím o Biodermě, že to mají u krémů napsaný.

Poradtě se s tou kamarádkou, určitě ona má nad sebou někoho kdo i jí poradí co na vaší pleť. Jednou za čas jsou i veletrhy s výrobkama Amway, tam si vše můžete prohlednou, poradí vám a dělají tam i typologii pleti. Já jezdím na ně do Prahy, nevím jak je to ve vaší oblasti(to vaše kamarádka určitě ví).Určitě bych se nebála přemlouvání vaší kamarádky kvůli registraci, dyžtak jí řekněte, že první objednávaku uděláte u ní a když vám kosmetika bude vyhovovat a budete vědět, že jí budete používat, tak o registraci budete uvažovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
22.4.14 19:05
@lu81 píše:
Poradtě se s tou kamarádkou, určitě ona má nad sebou někoho kdo i jí poradí co na vaší pleť. Jednou za čas jsou i veletrhy s výrobkama Amway, tam si vše můžete prohlednou, poradí vám a dělají tam i typologii pleti. Já jezdím na ně do Prahy, nevím jak je to ve vaší oblasti(to vaše kamarádka určitě ví).Určitě bych se nebála přemlouvání vaší kamarádky kvůli registraci, dyžtak jí řekněte, že první objednávaku uděláte u ní a když vám kosmetika bude vyhovovat a budete vědět, že jí budete používat, tak o registraci budete uvažovat ;)

a proč by jí měla slibovat něco co nechce?? To fakt nechápu :roll: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31
22.4.14 19:39
@myšák1187 píše:
a proč by jí měla slibovat něco co nechce?? To fakt nechápu :roll: :nevim: :nevim:

Tak jednak jsem to myslela spíš :roll: jako radu, kdyby byla kamarádka s registrací neoblobná a za druhé tam teda mělo patřit slovíčko „možná“ uvažovat. O slibování není řeč!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.4.14 19:45

@myšák1187 No tak pokud by se rozhodla toho používat nějak víc, registrace by se jí vyplatila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.4.14 19:51
@Pipet píše:
@myšák1187 No tak pokud by se rozhodla toho používat nějak víc, registrace by se jí vyplatila. :nevim:

Přesně, ono ikdyž se za tu registraci něco zplatí, tak to za chvilku je zpátky v levnějších výrobkách. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.10.14 10:02

Ahoj, já začala s Beautycycle - mám krém proti lesknutí pleti ( znáte to, odpoledne by se na Vás dalo smažit :-D) a je funkční a drahý mi nepřišel..nějak 380 Kč..mám ho od pulky května cca a při téměř denním používání sem dneska v půlce..no a teď jsem zkusila od Artistry - systém pro rovnováhu pleti - je to taky na mastnější pleť - koupila jsem si „Cestovní“ balení pro začátek na zkoušku a pleť jak prdelka..to stálo nějakých 340..ale zkoušela jsem i hydratační sadu, jen to na mě mastňáka moc nebylo :-D jinak nedám dopustit na sprcháče a šampony (i můj muž už jiný nechce a to mu to vždycky bylo jedno :-D ).Tak zatím pačko, snad sem pomohla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.14 13:08

Kosmetika Amway - dobra, ale siiilene draha! Mam od nich krem na ruce, je fakt dobry, v prakticke male tubicce hodici se do kabelky, ale dostala jsem ho od kamaradky, vypouzivam a dalsi uz si nekoupim prave kvuli te premrstene cene. Hruza! :poblion:

Ale trochu mi u nich vadi, ze teda aspon podle meho nazoru nemaji moc na vyber. K dispozici tri ctyri parfemy a dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartulkaM
12.3.15 13:00

Analyza

Dobry den, pokud by nekdo mel zajem o kosmetiku, muze se obratit na mne.Znam uplne vse, nikoho do niceho nenutim, vse je na zakaznikovi, zda-li chce zbozi za maloobchod nebo velkoobchod…delam i analyzy pleti, vlastnim pristroj, jsem z Prahy. Martina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml