Kosmetika - Amway - máte zkušenosti?

15566
20.4.14 08:16

Kosmetika - Amway

Jedna známá mi kdysi vyprávěla, jak má úžasnou pleť díky krému od firmy Amway. A že rozhodně nemá obavy z vrásek a z toho, jak bude vypadat za x let. Máte někdo zkušenosti? O jaký krém se nejspíš jedná? Měla jste ho některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
myšák1187
20.4.14 08:23

No a nemůžeš se rovnou zeptat tý svojí známý?? Jinak co vím mají víc řad kosmetiky, tak jako u všech jiných značek to je rozděleno dle věku a dle typu pleti. Co zkusit kouknout na jejich stránky?? :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
846
20.4.14 08:31

Já jsem někde četla, že je fakt kvalitní. Něco jsme kdysi dávno používali, mamce cosi pomohlo na pigmentové skvrny v obličeji. Ale ta cena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.4.14 09:29
@Sára 1 píše:
Jedna známá mi kdysi vyprávěla, jak má úžasnou pleť díky krému od firmy Amway. A že rozhodně nemá obavy z vrásek a z toho, jak bude vypadat za x let. Máte někdo zkušenosti? O jaký krém se nejspíš jedná? Měla jste ho některá?

Známá má jistě z krému, který Ti střelí, především úžasnou provizi.Na zázračné krémy opravdu nevěř. Nefungují o nic lépe než ty obyčejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.4.14 09:32

@Burj Chalifa To určitě má :mrgreen:, ale co se občas napatlám nějakým vzorkem, tak ta kosmetika je super, příjemná… Nemůžu teda hodnotit nějaké dlouhodobé užívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.4.14 09:37
@Pipet píše:
@Burj Chalifa To určitě má :mrgreen:, ale co se občas napatlám nějakým vzorkem, tak ta kosmetika je super, příjemná… Nemůžu teda hodnotit nějaké dlouhodobé užívání.

Momentální pocit je určitě důležitý, jak se krém vsakuje, hydratuje, mastí.., ovšem z dlouhodobého hlediska nečekej vůbec nic zázračného. Základem pěkné pleti je každodenní péče, ochrana před slunečním zářením a životospráva. Kdyby existovaly zázračné krémy, žádné ženy by už neměly vrásky a výrobce by se kochal Nobelovkou za chemii a biologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.4.14 09:41

No to jasně. My berem domů Amway na prádlo a na nádobí a takové, tak občas jsou i vzorky kosmetiky. Ani jsem se nedívala, kolik ty krémy vlastně stojí. Radši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15566
20.4.14 11:21
@myšák1187 píše:
No a nemůžeš se rovnou zeptat tý svojí známý?? Jinak co vím mají víc řad kosmetiky, tak jako u všech jiných značek to je rozděleno dle věku a dle typu pleti. Co zkusit kouknout na jejich stránky?? :think: :think:

No to bych mohla, ale vzhledem k tomu, že by mě chtěla hned zaregistrovat, tak se jí ptát nechci. No a právě že mají těch výrobků hodně - i na ty vrásky, tak nevím, o kterém mluvila. A moc jsem se v tom nevyznala. Tak mě zajímají zkušenosti ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15566
20.4.14 11:23
@Pipet píše:

Nevěděla jsem, že mají vzorky. Vím, že se výrobek může vrátit, pokud je nespokojenost. Ale radši bych taky zkusila nejdřív vzorek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.4.14 11:27
@Sára 1 píše:
Nevěděla jsem, že mají vzorky. Vím, že se výrobek může vrátit, pokud je nespokojenost. Ale radši bych taky zkusila nejdřív vzorek.
:mrgreen: jenže ona je musí koupit, takže ti bude radši básnit o neuvěřitelných účincích, to ji tolik stát nebude :jazyk:
Joo mně jedna známá neustále vychvaluje jakousi kosmetiku LR a jejich zázračné produkty na podporu zdraví, druhá zas nedá dopustit na Oriflame. Tvl já to všechno používat, tak mám pleť jak mimino :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
20.4.14 11:35

Kosmetiku používám a nenarazila jsme na lepší…jen si člověk nemůže dovolit vše, co by se mu líbilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
20.4.14 11:40
@Pipet píše:
No to jasně. My berem domů Amway na prádlo a na nádobí a takové, tak občas jsou i vzorky kosmetiky. Ani jsem se nedívala, kolik ty krémy vlastně stojí. Radši :mrgreen:

Děláš dobře :mrgreen:
Kosmetika je fakt dobrá, stejně jako vše od amway, i když každá pleť je jiná a i kvalitní krém prostě nemusí sednout. Je to i levnější a výhodnější, co se týče poměru cena a kvalit, jen na pořízení to vyjde dráž, ale kdo je zvyklý na značkovou kosmetiku tak to je ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
20.4.14 12:00
@Sára 1 píše:
No to bych mohla, ale vzhledem k tomu, že by mě chtěla hned zaregistrovat, tak se jí ptát nechci. No a právě že mají těch výrobků hodně - i na ty vrásky, tak nevím, o kterém mluvila. A moc jsem se v tom nevyznala. Tak mě zajímají zkušenosti ostatních.

no tak to bych se spíš pídila po někom jiném kdo k tomu má přístup, pokud tě nenechá pouze odebírat zboží a chce okamžitě zaregistrovat, svým způsobem je sama proti sobě, já v domácnosti používám pouze tyto výrobky a jsem neskutečně spokojená. Zkus se poptat v okolí jestli někdo nezná někoho kdo by o té kosmetice věděl víc

• Citovat
  • Upravit
5420
20.4.14 12:03
@myšák1187 píše:
no tak to bych se spíš pídila po někom jiném kdo k tomu má přístup, pokud tě nenechá pouze odebírat zboží a chce okamžitě zaregistrovat, svým způsobem je sama proti sobě, já v domácnosti používám pouze tyto výrobky a jsem neskutečně spokojená. Zkus se poptat v okolí jestli někdo nezná někoho kdo by o té kosmetice věděl víc

Přesně, jako zákaznice je pro ní výhodnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
20.4.14 13:13
@roksy25 píše:
Přesně, jako zákaznice je pro ní výhodnější..

asi tak nějak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí