Kosmetika Avene

43
4.5.11 09:26

Dermokosmetika Avene

Ahoj, mám problematickou pleť, rozšířené póry,komedony, sem tam zanícené akné. Pleť ale nemám vysloveně mastnou a po umytí je suchá a pne, takže musím namazat. Kožní mě doporučila kosmetiku Avene. Začala jsem používat řadu Cleanance - gel, pleťovou vodu. Ale nevím, jaký krém na den, zřejmě hydratační. Máte někdo zkušenosti s krémem Hydrance legere? Nebo jiným z této kosmetiky, který by nezanášel póry a pleť nebyla leská?
Děkuji.

Příspěvek upraven 04.05.11 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
108
4.5.11 10:10

Taky bych volila jednu celou jejich řadu, ale záleží jak se ti ta pleť hodně mastí, abys ji pak neměla moc přesušenou, chce to vyzkoušet. V každé dobré lékárně, kde vedou Avene, ti můžou dát vzorečky :-) Já měla i ten AVENE Hydrance optimale legere, je opravdu lehounky a navic má UV, takže teď na léto je ideální :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.5.11 10:40

no právě, pleť nemám nijak moc mastnou (klasika trochu noc a čelo) a ten AC je mastný a hustý(tedy jak píšou). Spíš bych něco lehčího. Když nyní ošetřím pleť gelem a vodou, jak jsem již psala, tak mám tu pleť suchou, ale nechci jí zase mastit a promazávat jen hydratovat, aby byla svěží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.5.11 10:42

Přímo ti neporadím, kosmetika šla tak trochu mimo mě :nevim: :lol: ale měli jsme v lékárně kompletní řadu, takže od spousty věcí i vzorečky (ne ale od všech) a pravidelně 1× měsíčně jedno odpoledne rozbalila stoleček přímo paní z Avene a dělala diagnostiku pleti a vždy doporučila kosmetiku na míru. Tak to aspoň chodí tu na sev. Moravě, každopádně bych se na to zkusila v lékárně zeptat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
4.5.11 11:58

Tak to určitě ten Hydrance legere, výborný hydratační je teda i z La Roche, ale jestli chceš všechno z Avene tak bych volila ten, ale jak už jsme psala, pokud si nejsi uplne jista vyžadej si vzoreček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.5.11 12:25

ještě přemýšlím o Avene Cleanance seberegulační emulze, ale zase tam není UV. Teď na ty slunné dny bude asi lepší ten hydrance legere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.5.11 20:52

No a ještě se chci zeptat, zda Hydrance legere nedrolí nebo nežmolkuje (nevím jak to napsat),když se ještě nanese make up. Dívala jsem se že jsou dva typy, buď z UV nebo bez. Máte někdo porovnání mezi nimi, nějaký rozdíl kromě UV? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
5.5.11 12:09

Rozdíl tam není žádný jen v tom uv a cena by měla byt stejna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
5.5.11 12:11

A ještě teda žmolkovat by se neměl,mě se to nikdy nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.5.11 15:04

Díky za info.