Kosmetika do příručního zavazadla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.6.22 11:46

Kosmetika do příručního zavazadla

Ahoj :dance:

Letím poprvé. Můžu si vzít do příručního zavazadla (batoh) kosmetiku? Tj. řasenku, pudr a korektor? Bojím se, že se mi kufr ztratí a já budu bez věcí. A třeba přibalit tam ještě plavky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
21.6.22 11:58
@Anonymní píše:
Ahoj :dance:Letím poprvé. Můžu si vzít do příručního zavazadla (batoh) kosmetiku? Tj. řasenku, pudr a korektor? Bojím se, že se mi kufr ztratí a já budu bez věcí. A třeba přibalit tam ještě plavky?

Jasně, nesmíš jen tekutiny a nebezpečné předměty:
 https://www.cestujlevne.com/…ane-predmety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
21.6.22 12:01

Můžeš. Jen musíš mít tekutiny do 100 ml. Jinak to vyhodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
21.6.22 12:23

Ja litam nejradeji jen s prirucnim a pak tam mam vsechno. Ale nekdy to nejde a to si beru do prirucniho vzdycky aspon nahradni tricko a kalhotky, kufry se obcas ztraci. Proste si tam vem, bez ceho by ses neobesla 2-3 dny, nez by ti ho poslali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12557
21.6.22 12:39
@Anonymní píše:
Ahoj :dance:Letím poprvé. Můžu si vzít do příručního zavazadla (batoh) kosmetiku? Tj. řasenku, pudr a korektor? Bojím se, že se mi kufr ztratí a já budu bez věcí. A třeba přibalit tam ještě plavky?

můžeš, ale tekutiny ve zvláštním pytliku ted si nejsem jistá objemem, já tam tedy dávám jen tekutiny, ne řasenky, pudry, rtěnky, léky..vždymi to prošlo, ale koukala jsem že třeba asiati nebo i jiný tam dávají i šminky.. jinak nesmíš nůžtičky, pilníky..to letí do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15766
21.6.22 12:43
@Anonymní píše:

Bez plavek, řasenky a pudru se nedá existovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
21.6.22 12:46
@Zumpa píše:
Bez plavek, řasenky a pudru se nedá existovat?

Tak bez plavek se bezne u more funguje dost blbe. Jasne, chlap je koupi na kazdem rphu, u zensle s ne uplne konfwkcni postavou, to muze byt sakra problém. Zbytek ke zcela zbytny, az zbytecny, pokud tedy potrebuju ty plavky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
21.6.22 12:48

Lítám většinou jen s příručním. Tekutiny (vč. past, gelů apod.) v originálním obalu do max. 100 ml/ kus, celkem max. do 1 litru, do průhlednýho uzavíratelnýho obalu. Nože a nůžky s čepelí snad do 6 cm. Plavky bez omezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
21.6.22 12:52

@ugluk Ted mi vyhodili dětské kulate nuzky, ktere tech 6 cm nemely… Nejak mi nedoslo, ze je ma ditko v penale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
21.6.22 12:55

Proč bys měla ztratit příruční? Ten máš pořád u sebe…
Ano, můžeš si to vzít, jen jak píšou holky, do 100 ml. A pokud jedeš na koupačku, asi by se plavky hodily… Originální obal to mít nemusí, já mám takovou tu cestovní sadu a do toho si vše vždy přelévám. Případně každá drogerie má ty cestovní varianty kosmetiky. A jen pro upřesnění, vše do průhledného sáčku, ale jen jednoho. Nemít to třeba na 4 sáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
21.6.22 13:03

@j.a.n.i1 jo, oni jsou někdy papežštější než papež mi přijde, zvlášť na Ruzyni mají občas náladu a hádej se s nima :? Já nůžky vlastně nikdy nevozila, jen vím, že je to v přepravním řádu, ale teprve nedávno jsem objevila Ameriku, že můžu normálně vozit v příručním háček na háčkování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
21.6.22 13:07

@ugluk ja se taky nehadala a ditko zajasalo, ze uz nafasuje „dospelacke“. Kupodivu kruzitko jim nevadilo, aai ho nwmaj v seznamu zakazanych veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
21.6.22 13:10
@ugluk píše:
@j.a.n.i1 jo, oni jsou někdy papežštější než papež mi přijde, zvlášť na Ruzyni mají občas náladu a hádej se s nima :? Já nůžky vlastně nikdy nevozila, jen vím, že je to v přepravním řádu, ale teprve nedávno jsem objevila Ameriku, že můžu normálně vozit v příručním háček na háčkování :mrgreen:

já minule převezla i palmu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
21.6.22 13:12

@alejandra takovou, kterou bys někoho propíchla? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
21.6.22 13:12