Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, máte některá zkušenosti s touto kosmetikou?Zajímaly by mne hlavně šampóny a vlasové vody. Díky.
Ahoj,
se šamponama zkušenosti nemám, ale ségra používá krémy a má s tím výborné zkušenosti. Vždycky měla problémy s pletí a až tahle kosmetika jí opravdu pomohla.
Takže jí na podzim budeme kupovat k narozeninám velký balík krémíků a vodiček a já nevím, čeho dalšího ![]()
Tereza
ahoj, se šampony a vlasovými vodami bohužel zkušenost nemám, ale už cca 2 roky používám jejich krém na oči, tonikum na smíšenou pleť a krém na pleť a jsou naprosto super! Předchozí kosmetika (třeba i Vichy) mi vždy dělala dobře jen po nějakou dobu (měsíc, dva…), a pak se mi zase všechno vrátilo při starém, od Hauschky to tak ale nemám.
Takže kosmetiku doporučuju!
Já jsem od nich měla nějakej šampon, nevzpomenu si na název, ale byl jako se stříbrným efektem-stahoval žlutý nádech z platinovýchvlasů. A byl super. Pak sjem měla na mastný kořínky a suchý konečky a taky chvála, doporučuju
A kde se to dá sehnat? Šly jste nejdřív k nějaké kosmetičce, co poradila, nebo si to koupily rovnou?
Já si to koupila když jsem se dostala jednou v Práglu do nějaký lepší kosmetiky-u nás je to nesehnatelný. Proto to používám jen když se někam dostanu a seženu to. Teď takhle sháním Sudocreme od Mothercare ale po int to neprodávají tkaže jsem zase bez šance ![]()
Kupuju přes web tady: http://www.yinyang.cz/drhauschka/
jsou super rychlý, používám kosmetiku na obličej, takže s šamponem neporadím.
Ahoj, máte někdo zkušenosti s touto kosmetikou, konkrétně na mastnou, problem. pleť?
Ozivuji diskusi, je tu nekdo, kdo si poridil tuhle hodne drahou kosmetiku? Necini mi potize zaplatit za kvalitu, ale rada bych si vyslechla zkusenosti.
Jeste dodam, ze mam kupon na 30% slevy - zajima me pletova rada.
@vykladzkaret Ano, mam cistici krem, pletovy olej a vodu. Znovu bych si koupila jen olej, ale i tak bych pravdepodobne sahla po levnejsim Salos.
@vykladzkaret Uprimne bych to uz nekoupila, mne nevyhovuje ani koncept nocni ne-pece.Za sebe jsem presla zpet k Bioderme a spokojenost.