Kosmetika Dr. Hauschka

461
2.6.09 09:42

Kosmetika Dr.Hauschka

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s touto kosmetikou?Zajímaly by mne hlavně šampóny a vlasové vody. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5044
2.6.09 09:47

Ahoj,

se šamponama zkušenosti nemám, ale ségra používá krémy a má s tím výborné zkušenosti. Vždycky měla problémy s pletí a až tahle kosmetika jí opravdu pomohla.
Takže jí na podzim budeme kupovat k narozeninám velký balík krémíků a vodiček a já nevím, čeho dalšího :-)

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
2.6.09 11:29

ahoj, se šampony a vlasovými vodami bohužel zkušenost nemám, ale už cca 2 roky používám jejich krém na oči, tonikum na smíšenou pleť a krém na pleť a jsou naprosto super! Předchozí kosmetika (třeba i Vichy) mi vždy dělala dobře jen po nějakou dobu (měsíc, dva…), a pak se mi zase všechno vrátilo při starém, od Hauschky to tak ale nemám.
Takže kosmetiku doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
2.6.09 12:27

Já jsem od nich měla nějakej šampon, nevzpomenu si na název, ale byl jako se stříbrným efektem-stahoval žlutý nádech z platinovýchvlasů. A byl super. Pak sjem měla na mastný kořínky a suchý konečky a taky chvála, doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.6.09 12:28

A kde se to dá sehnat? Šly jste nejdřív k nějaké kosmetičce, co poradila, nebo si to koupily rovnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
2.6.09 12:56

Já si to koupila když jsem se dostala jednou v Práglu do nějaký lepší kosmetiky-u nás je to nesehnatelný. Proto to používám jen když se někam dostanu a seženu to. Teď takhle sháním Sudocreme od Mothercare ale po int to neprodávají tkaže jsem zase bez šance :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
2.6.09 13:08

Kupuju přes web tady: http://www.yinyang.cz/drhauschka/
jsou super rychlý, používám kosmetiku na obličej, takže s šamponem neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
31.3.14 09:46

Ahoj, máte někdo zkušenosti s touto kosmetikou, konkrétně na mastnou, problem. pleť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
30.7.14 20:23

Ozivuji diskusi, je tu nekdo, kdo si poridil tuhle hodne drahou kosmetiku? Necini mi potize zaplatit za kvalitu, ale rada bych si vyslechla zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
30.7.14 20:24

Jeste dodam, ze mam kupon na 30% slevy - zajima me pletova rada.

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
30.7.14 20:27

@vykladzkaret Ano, mam cistici krem, pletovy olej a vodu. Znovu bych si koupila jen olej, ale i tak bych pravdepodobne sahla po levnejsim Salos.

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
30.7.14 20:31

@Chocoloco takze to nestoji za ty penize..?

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
30.7.14 20:35

@vykladzkaret Uprimne bych to uz nekoupila, mne nevyhovuje ani koncept nocni ne-pece.Za sebe jsem presla zpet k Bioderme a spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
22590
30.7.14 21:22

Ja pouzivam a vyhovuje mi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat