Kosmetika Luvenio

Vejnarka88
6.3.24 09:17

Kosmetika Iuvenio

Zdravím ženy, narazila jsem tady na tuhle kosmetiku Iuvenio, ale nemám s ní žádné zkušenosti. Nepřijde mi nějak extra drahá, recenze na stránkách mají moc fajn, tady jsem v lupě nic nenašla. Máte to někdo vyzkoušené? Jste s ní spokojené?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Denisa.mala75
15.3.24 10:22

Čauko, kosmetiku Iuvenio používám. Dostala jsem ji od sestry na Vánoce, takže teď je mám vlastně necelé tři měsíce. Zatím za mě super. Dostala jsem takovou dárkovou sadu s čistícím gelem, pak sérum, antiage krém, noční krém a peeling. Používám každý den kromě peelingu a pleť mám hezkou. Není vysušená. Řekla bych že je i hydratovaná, taková rozjasněná. :)

• Citovat
  • Upravit
18.4.24 14:58

Za mě je Iuvenio dobrá kosmetika za super peníze. Tuším že i vyhráli nějaké ocenění. Používám denně sérum Crosslinked a krém Calm. Na čištění pleti mám i tu jejich pěnu. Zkoušela jsem Nano sérum, to je v tom blistru, tam mě bavila ta aplikace a celkově i to namíchání. Efekt byl teda velmi rychlí. Zkoušela jsi teda už od nich něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
1.7.24 17:31

Krém calm je moje stálice, měla jsem po většině kosmetiky dost zarudlou a někdy až osypanou pleť, tady to vůbec nepociťuji, je to hlavně příjemné na pleti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.7.24 13:58

@LenkaPrášilka Jaký gel máte konkrétně na čištění pleti? Vezme Vám to i voděodolný make-up? Musíte dočišťovat případně micelárkou? Hledám nějaký odličovací gel/pěnu, co bude fakt kvalitní, tak budu ráda za tipy a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.4.25 21:22

Mě vyhovuje taky, jak finančně, tak i na mou pleť, už jsem starší ročník a potřebuju trošku vytunit + už samozřejmě mám nějaké vrásky a myslím že díky této kosmetice méně výrazné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí