Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Čauko, kosmetiku Iuvenio používám. Dostala jsem ji od sestry na Vánoce, takže teď je mám vlastně necelé tři měsíce. Zatím za mě super. Dostala jsem takovou dárkovou sadu s čistícím gelem, pak sérum, antiage krém, noční krém a peeling. Používám každý den kromě peelingu a pleť mám hezkou. Není vysušená. Řekla bych že je i hydratovaná, taková rozjasněná. ![]()
Za mě je Iuvenio dobrá kosmetika za super peníze. Tuším že i vyhráli nějaké ocenění. Používám denně sérum Crosslinked a krém Calm. Na čištění pleti mám i tu jejich pěnu. Zkoušela jsem Nano sérum, to je v tom blistru, tam mě bavila ta aplikace a celkově i to namíchání. Efekt byl teda velmi rychlí. Zkoušela jsi teda už od nich něco?
Krém calm je moje stálice, měla jsem po většině kosmetiky dost zarudlou a někdy až osypanou pleť, tady to vůbec nepociťuji, je to hlavně příjemné na pleti. ![]()
@LenkaPrášilka Jaký gel máte konkrétně na čištění pleti? Vezme Vám to i voděodolný make-up? Musíte dočišťovat případně micelárkou? Hledám nějaký odličovací gel/pěnu, co bude fakt kvalitní, tak budu ráda za tipy a zkušenosti.
Mě vyhovuje taky, jak finančně, tak i na mou pleť, už jsem starší ročník a potřebuju trošku vytunit + už samozřejmě mám nějaké vrásky a myslím že díky této kosmetice méně výrazné. ![]()
Zdravím ženy, narazila jsem tady na tuhle kosmetiku Iuvenio, ale nemám s ní žádné zkušenosti. Nepřijde mi nějak extra drahá, recenze na stránkách mají moc fajn, tady jsem v lupě nic nenašla. Máte to někdo vyzkoušené? Jste s ní spokojené?