Kosmetika na růst vlasů

9.4.24 09:25

Kosmetika na růst vlasů

Dobrý den, chci se zeptat, jestli máte nějaký doporučení na růst vlasů? Mám s tím problém, protože se pořád lámou a tímhle stylem mi vlasy nenarostou. Máte prosím nějaký typ? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
117
9.4.24 10:19

Já kombinovala několik věcí

• přestala jsme vlasy barvit
  • začala jsem používat olaplex 3 (masku) a olaplex 7 masku po mytí
  • výživa z vnitřku - zinek, když bylo třeba tak Revalid

Vlasy mám teď krásné a zdravé pod prsa, poprvé v životě. Ale je teda pravda, že kadeřník mi vzal vše nezdravé, ostříhal mě na mikádo a doporučil tu kúru výše. :) Trvalo to cca rok a půl. Mikádo > vlasy pod prsa (cca 20-25cm)

Což je asi normální rychlost růstu, ale rostou zdravé a pevné a nemám nikde nic roztřepeného a suchého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
9.4.24 11:02

Rozmarynovy olej, ja mam svuj z Amazonu. Namasiruju do korinku par hodin pred umytim (nebo vecer pred spanim, kdyz si myju vlasy rano). Zacala jsem to delat na doporuceni kamaradky, olejujeme uz takhle asi 4 zenske a zatim se nam vsem zda, ze to funguje. Jinak ten vyse zmineny Olaplex (3) muzu taky doporucit, pred mytim. Mela jsem vlasy spalene od meliru a hodne mi ten Olaplex pomohl, jestli po nem vlasy vylozene rostou, to nevim.

• Citovat
  • Upravit
43
9.4.24 12:25

Buď rozmarýnový olej, nebo si udělám jakoby rozmarýnový čaj. Vezmu větvičky, na mírném plameni uvařím ve vodě a tou vodou pak opachuji vlasy a masíruju pokožku hlavy. Narostly mi hodně paradoxně po porodu, asi za to mohly kojící vitamíny, nebo nevim, ale mám teď nejdelší vlasy, co jsem kdy měla. Moc je neumývám, maximálně jednou týdně. Češu jemně, zaplétám do copu, aby se co nejméně poškozovaly, pak vyrostou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
10.4.24 13:12

Záleží i zda máte vlasy barvené a nebo opravdu už zničené - tam bych volila ostříhat aspoň konečky a zvolit „šetrnější“ barvení a nebo přestat úplně barvit + doporučuji tento produkt https://shop.tomasarsov.cz/…booster-2-0/ , je to doplněk stravy a co jsem pátrala a koukala na složení, má tam Astaxanthin, který podporuje růst vlasů a zároveň i nehtů, po sundání gelovek jsem je měla v šíleném stavu :lol:. Po cca dvou měsících jsem viděla první výsledky, jak na nehtech tak i vlasech. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
10.4.24 15:22
@Elisabeth.648 píše: Více

Astaxanthin je barvivo, karotenoid, pravděpodobnost, že v lidském organismu dělá něco jiného, než ze obarví pokožku je malá.
Na ty nehty vám spíš zabrala hlíva, která je ve složení a dá se koupit za cca 150,– Kč v tobolkách na měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
10.4.24 15:33
@z.pepa píše: Více

Astaxanthin je predevsim velmi silny antioxidant, takze s tim „jenom barvivem“ bych byla opatrna… ;)

• Citovat
  • Upravit
1105
10.4.24 15:41

@Silverine247
S antioxidanty je to takové složitější.

Marketing se jich před lety dost silně chytil, ale vědci jsou k nim skeptičtí, dokonce, pokud se berou dlouhodobě a ve větších dávkách, tak se chovají naprosto opačně, než se obecně tvrdí. Taky je prokázáno, že zvyšují riziko rakovinného bujení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
10.4.24 15:51
@z.pepa píše: Více

Tak pokud se jimi clovek laduje v mnozstvi vetsim nez je doporucene a trvale, tak mozna ano, ale to je tak se vsim - zadny potravinovy doplnek nenahradi vyvazenou stravu a predavkovat se da i ovocem. ;) Ale s tim, ze spousta antioxidantu jede na silne marketingove vlne, souhlasim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml