Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, ahoj chci koupit sestře k Vánocům nějakou pečující kosmetiku - peelingy, spf a tak dále. Bude jí letos 17, napadá vás která značka je ideální? Moc díky za vaše tipy. ![]()
Asi záleží jaký typ pleti má, co používá a kolik do toho chceš investovat…
@VeronikaV33 Ahoj, mrkla bych na notino a vyfiltrovala si to pode věku
a poté srovnala podle doporučení nebo nejprodávanější produkt, to si myslím, že ti nabídne spoustu možností!
@boruvka735 Já bych byla radši za konkrétní značku a zkušenosti. ![]()
A co třeba Neutrogena? Já ji kdysi používala a byla fajn, navíc i cenově dostupná.
Pokud sestra nemá vyloženě nějakou problematickou pleť (citlivá, ekzem, akné) zvolila bych hydratační řadu. Dvoufázové odlíčení, krém a spf. Stačí. Pleť je mladá a stačí jen dobře odlíčit/vyčistit a hydratovat.
Případně občas nějaká maska/ peeling.
@zuzanka320 Má pleť se sklony pro akné a na ceně nezáleží, chci jí udělat radost ať to stojí, co to stojí. ![]()
@VeronikaV33 píše: Více
To chápu, ale kdyby ji to vyhovovalo, tak ať si to muže dovolit koupit i sama.
@VeronikaV33 píše: Více
Koukni na korejskou kosmetiku.
V Koree se značky předhánějí v tom, kdo bude mít nejlepší složení za co nejlepší možnou cenu, kterou, pokud neřešíš, tak je to v pohodě, protože nevím, jestli by ti stihla do Vánoc dojít z nějakých specializovaných zahraničních e-shopů (Stylevana například), kde je Korea o dost výhodnější než tady v Česku. Výborných značek je nespočet, ale takové ty nejvíc mainstream značky jsou I'm from, Beauty of Joseon, Some By Mi, Iunik, Cosrx a Purito. Some By Mi má řadu přímo pro problematickou pleť, ale nezapomeň, že důležitá je hlavně hydratace. 🙂
Čau, záleží i jakou má pleť, jestli mastnou, smíšenou, suchou, citlivou, se sklony k akné. Já kupovala dcerce českou kosmetiku od značky iuvenio. Mají tam moc hezké složení, povětšinou přírodní a vybrala jsem minerální SPF a enzymatický přírodní peeling active - má v sobě rýžový prášek a ovocné enzymy. Pleť rozjasní, vyčistí od odumřelých kožních buněk a je pak hezky hydratovaná.
Mně na akné moc pomohla čistící péče od biodynamické kosmetiky. Mám hodně citlivou pleť a jen tak mi něco nesedí, tak jsem byla ráda, že jsem po dlouhém hledání našla něco co zabralo. Chce to prostě najít, co vaší pleti sedí, dbát na pravidelnou péči a výsledek se dostaví ![]()