Kosmetika pro puberťačku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
28.11.11 21:25

Já bojuju s pletí už od puberty, za mě bych puberťačce koupila něco přírodního - buď teda tu konopnou, nebo od Nobilis Tilia - chodím ke kosmetičce, která to používá, a má to velmi dobré výsledky. Záleží, jak moc má tu pleť problematickou, ale rozhodně bych nekupovala nic z drogerie a nic od dealerů (Avon, Oriflame, Mary Kay). V lékárně jde ještě sehnat na čištění značka Physiogel - dělají čistící gel i krém a taky mi to dělalo dobře, doporučila to kožní, je to hypoalergenní.

Příspěvek upraven 28.11.11 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
28.11.11 21:27
levmah28 píše:
Hledám tu značku co jsem měla já,až to najdu hodím odkaz

Opravdu nejlíp poradí kosmetička,tak by bylo lepší koupit ten poukaz na hloubkové čištění :think: a dcera by byla určitě ráda,že jde do salonu :D cenově se to pohybuje,okolo 100kč a kosmetička vám pak poradí,co dál používat.Dobré výrobky jsou,od Mary Kay,Jansenn,Mako,Bioderma, :pankac: Garnier se taky dá.Základ je mít tonikum,většinou na tu mastnější pletˇje to to modré,a hlavně se odličovat,pokud se maluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
28.11.11 21:29
katcha83 píše:
levmah28 píše:
Hledám tu značku co jsem měla já,až to najdu hodím odkaz
Opravdu nejlíp poradí kosmetička,tak by bylo lepší koupit ten poukaz na hloubkové čištění :think: a dcera by byla určitě ráda,že jde do salonu :D cenově se to pohybuje,okolo 100kč a kosmetička vám pak poradí,co dál používat.Dobré výrobky jsou,od Mary Kay,Jansenn,Mako,Bioderma, :pankac: Garnier se taky dá.Základ je mít tonikum,většinou na tu mastnější pletˇje to to modré,a hlavně se odličovat,pokud se maluje.

Souhlasím :palec: .Jinak doporučuju přípravky od Garnier, já s nimi mám dobrou zkušenost a potom s Wichy.

• Citovat
  • Upravit
352
28.11.11 21:41

Já si myslím, že by měla určo napřed zajít někam … Já mám ten samý problém a všechno co tu jmenujete bych používat nemohla… ale to hlavně proto, že mám atop…
To zakladatelka nepíše, jestli má nějaký problém.
Každopádně bych jí koupila ten poukaz + nějaký kredit na koupení doporučené kosmetiky - pokud je to třeba hlavní dárek pro holčinu :-) - jaká puberťačka se dostane do salonu - když jí k tomu udělají obočí, ukážou jí jak se malovat … nebo něco takového tak to bude ještě zážitek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.11.11 21:52

Za me Vichy. Mam akne od 15 ti , pokud zrovna neuzivam HA, coz asi dceri nedas pod stromek :mrgreen: , tak Vichy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
28.11.11 21:55
mhlavinka píše:
Já si myslím, že by měla určo napřed zajít někam … Já mám ten samý problém a všechno co tu jmenujete bych používat nemohla… ale to hlavně proto, že mám atop…
To zakladatelka nepíše, jestli má nějaký problém.
Každopádně bych jí koupila ten poukaz + nějaký kredit na koupení doporučené kosmetiky - pokud je to třeba hlavní dárek pro holčinu :-) - jaká puberťačka se dostane do salonu - když jí k tomu udělají obočí, ukážou jí jak se malovat … nebo něco takového tak to bude ještě zážitek :-)
:palec: :palec: právě,určitě by byla nadšená a chlubila by se ve škole,že jde do kosmetického salonu :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
28.11.11 22:12

za mě Avené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.11 22:28

všem moc děkuji za typ ta kosmetika mi přijde nejlepší ale nevím zda to pro ni nebude trapné jako vše nyní. bude jí 14 HA nebere a atop nemá jen hodně bedary. teprve ted začala menstruovat tak pak se to třeba sklidní. před rokem to neměla.

• Citovat
  • Upravit
1900
29.11.11 08:05

Nechci tě děsit, ale mě se to teda nesklidnilo :,(
Mě pomohla až HA (začala jsem hnedka v 15), nikdy jsem neměla pleť dokonalou, ale bylo to mnohem lepší, než bez HA. Teď jsem vysadila a s pletí se zatím nic neděje, spíš je to ještě trochu lepší než před měsícem (ale už asi nejsem v pubertě - je mi 23).
Do HA se nemá nikdo nutit, je to sajrajt a spousta nevyzrálejch puberťaček toho dost zneužívá a nedává si pozor.
Radši ji pošli na kosmetiku (já platím 500 za jednu návštěvu měsíčně) strávím tam hodinu a něco a je to super. Používají tam kosmetiku Alcina (koupila jsem si jí i dom a nedám na ní dopustit), čistí vážně dobře. Za čistící gel, kterej při poctivém používání 2× denně vydrží tak 2 měsíce, chtěli 400.
Přeju dobré pořízení a hlavně spokojenou dceru :kytka:

Anonymní píše:
všem moc děkuji za typ ta kosmetika mi přijde nejlepší ale nevím zda to pro ni nebude trapné jako vše nyní. bude jí 14 HA nebere a atop nemá jen hodně bedary. teprve ted začala menstruovat tak pak se to třeba sklidní. před rokem to neměla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
29.11.11 09:26

ahoj, doporucuju Vichy, me jejich vyrobky kdysi jako jedny z mala opravdu pomohly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí