Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já bojuju s pletí už od puberty, za mě bych puberťačce koupila něco přírodního - buď teda tu konopnou, nebo od Nobilis Tilia - chodím ke kosmetičce, která to používá, a má to velmi dobré výsledky. Záleží, jak moc má tu pleť problematickou, ale rozhodně bych nekupovala nic z drogerie a nic od dealerů (Avon, Oriflame, Mary Kay). V lékárně jde ještě sehnat na čištění značka Physiogel - dělají čistící gel i krém a taky mi to dělalo dobře, doporučila to kožní, je to hypoalergenní.
Příspěvek upraven 28.11.11 v 21:30
levmah28 píše:
Hledám tu značku co jsem měla já,až to najdu hodím odkaz
Opravdu nejlíp poradí kosmetička,tak by bylo lepší koupit ten poukaz na hloubkové čištění
a dcera by byla určitě ráda,že jde do salonu
cenově se to pohybuje,okolo 100kč a kosmetička vám pak poradí,co dál používat.Dobré výrobky jsou,od Mary Kay,Jansenn,Mako,Bioderma,
Garnier se taky dá.Základ je mít tonikum,většinou na tu mastnější pletˇje to to modré,a hlavně se odličovat,pokud se maluje.
katcha83 píše:levmah28 píše:Opravdu nejlíp poradí kosmetička,tak by bylo lepší koupit ten poukaz na hloubkové čištění
Hledám tu značku co jsem měla já,až to najdu hodím odkaza dcera by byla určitě ráda,že jde do salonu
cenově se to pohybuje,okolo 100kč a kosmetička vám pak poradí,co dál používat.Dobré výrobky jsou,od Mary Kay,Jansenn,Mako,Bioderma,
Garnier se taky dá.Základ je mít tonikum,většinou na tu mastnější pletˇje to to modré,a hlavně se odličovat,pokud se maluje.
Souhlasím
.Jinak doporučuju přípravky od Garnier, já s nimi mám dobrou zkušenost a potom s Wichy.
Já si myslím, že by měla určo napřed zajít někam … Já mám ten samý problém a všechno co tu jmenujete bych používat nemohla… ale to hlavně proto, že mám atop…
To zakladatelka nepíše, jestli má nějaký problém.
Každopádně bych jí koupila ten poukaz + nějaký kredit na koupení doporučené kosmetiky - pokud je to třeba hlavní dárek pro holčinu
- jaká puberťačka se dostane do salonu - když jí k tomu udělají obočí, ukážou jí jak se malovat … nebo něco takového tak to bude ještě zážitek ![]()
Za me Vichy. Mam akne od 15 ti , pokud zrovna neuzivam HA, coz asi dceri nedas pod stromek
, tak Vichy
mhlavinka píše:
Já si myslím, že by měla určo napřed zajít někam … Já mám ten samý problém a všechno co tu jmenujete bych používat nemohla… ale to hlavně proto, že mám atop…
To zakladatelka nepíše, jestli má nějaký problém.
Každopádně bych jí koupila ten poukaz + nějaký kredit na koupení doporučené kosmetiky - pokud je to třeba hlavní dárek pro holčinu- jaká puberťačka se dostane do salonu - když jí k tomu udělají obočí, ukážou jí jak se malovat … nebo něco takového tak to bude ještě zážitek
všem moc děkuji za typ ta kosmetika mi přijde nejlepší ale nevím zda to pro ni nebude trapné jako vše nyní. bude jí 14 HA nebere a atop nemá jen hodně bedary. teprve ted začala menstruovat tak pak se to třeba sklidní. před rokem to neměla.
Nechci tě děsit, ale mě se to teda nesklidnilo ![]()
Mě pomohla až HA (začala jsem hnedka v 15), nikdy jsem neměla pleť dokonalou, ale bylo to mnohem lepší, než bez HA. Teď jsem vysadila a s pletí se zatím nic neděje, spíš je to ještě trochu lepší než před měsícem (ale už asi nejsem v pubertě - je mi 23).
Do HA se nemá nikdo nutit, je to sajrajt a spousta nevyzrálejch puberťaček toho dost zneužívá a nedává si pozor.
Radši ji pošli na kosmetiku (já platím 500 za jednu návštěvu měsíčně) strávím tam hodinu a něco a je to super. Používají tam kosmetiku Alcina (koupila jsem si jí i dom a nedám na ní dopustit), čistí vážně dobře. Za čistící gel, kterej při poctivém používání 2× denně vydrží tak 2 měsíce, chtěli 400.
Přeju dobré pořízení a hlavně spokojenou dceru ![]()
Anonymní píše:
všem moc děkuji za typ ta kosmetika mi přijde nejlepší ale nevím zda to pro ni nebude trapné jako vše nyní. bude jí 14 HA nebere a atop nemá jen hodně bedary. teprve ted začala menstruovat tak pak se to třeba sklidní. před rokem to neměla.
ahoj, doporucuju Vichy, me jejich vyrobky kdysi jako jedny z mala opravdu pomohly ![]()