Kostým na maškarní pro dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kostým na maškarní pro dítě
Zítra má dcerka (4 roky) ve školce maškarní. Bohužel se nám nějak nepodařilo najít kostým Sněhurky, co měla od známých a počítali jsme s ním. Ještě zkusíme pohledat, ale nějaký nápad na rychlou a vděčnou masku? Co udělá radost i pobaví třeba? Nejsem švadlenka, ani moc nejsem nápaditá, koukala jsem na net, ale nic moc nenašla. Nechci ale zase skončit nákupem kostýmu v obchodě. Tak kdyby byl nějaký nápad, byla bych moc vděčná, děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Maty1989 náš byl za námořníka, měl vlastně civil - modroproužkatý tričko, modré džíny pod kolena. Kolem krku jsem mu uvázala modrobílý šátek. Dodělala jsem akorát rekvizity - námořnickou čapku (čtvrtka, krepák), kotvu (karton + šňůrka), záchranný kruh (věneček z květinářství jsem obalila pruhy krepáku, červená a bílá), flaška rumu (PETka od pití, etiketu jsem vytiskla přímo na samolepkový papír a jen polepila). Snad by to šlo i pro holčičku. A to jsem nekreativní a ne moc šikovná.
EDIT holčičku jsem viděla za sestřičku. Měla modré tričko, asi maminky, bylo dlouhé, až ke kolenům) a přes to zástěrku z bílýho krepáku a čepičku ze čtvrtky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě napadá za berušku - černé oblečení + červenou látku nebo něco přivzat kolem krku jako plášť, tykadýlka z chlupatého drátku.
Nebo Pirátka by šla
Naše není princeznovský tip, tak by chtěla jít za rytíře Červená Karkulka je taky jednoduchý kostým
Nebo včelka, motýlek, kytička ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ewajs píše:
Nebo na vodnici by šel udělat lehce kostým
Taky jsem koukala na vodníky, ale to je ideální něco na hlavu i, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má jinak dvoje hezké šaty dlouhé. Bez rukávu pruhované bílo-červené, nebo s krátkým rukávem modré
Já třeba byla ve školce za nějakou něco jako bílou paní - růžové šaty a na hlavě ten kornout bílý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kostým Pastelka - oblečení v jedné barvě, třeba ty modré šaty, na hlavičku papírový kornout s barevnou špičkou, aby lépe držel, dát tam gumku pod bradu, na záda pás papíru s nápisem Kohinoor ![]()
obrázek pro inspiraci tu: http://www.radimoviceuzelce.cz/index.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za pirátku - pruhované tričko, džínovou sukni, tříčtvrteční legíny, pruhované ponožky, šátek na hlavu, páska přes oko.
Za kočku - čelenka s ušima z papíru, ocásek třeba ze šálky příp. ušít, jednobarevné oblečení, fousky a nos namalovat šminkama.
Ať si malá karneval užije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jasietka @kokomo Díky holky, pastelka vypadá super
Promyslím ještě tu pirátku, kouknu, co se najde za barvy oblečení, ale nejjednodušší asi bude přeci jen ta pastelka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit