Kostým na maškarní - tutu sukýnka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kostym na maškarní tutu sukýnka
Ahojte holky. Než se nadějeme, tak začnou karnevaly. Chtěla bych se zeptat na inspiraci. Mě nějak nic nenapadá. Mám 2 roční holčičku a mám dvě tutu sukýnky. Jednu fialovou a druhou červenou se třpytkama. Napadá Vás nějaký kostým?? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Se sukýnkou cokoliv. Chodí s ní čarodějky, berušky, víly, princezny, poníci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co troll? Das barevne triko, vyceses nahoru „palmicku“a mas to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stansa Karkulka. Jsou tutu sukýnky podmínka? Třeba loni na karnevalu byla asi 2 letá holčička za zdravotní sestřičku. JEdnoduchý, ale propracovaný kostým a byla krásná a originální.
Já dceři šila bílou paní, druhé červenou Karkulku, ale nakonec si vzala myšku z loňska. Obě by samozřejmě chtěly být Elsy, ale naštěstí si to dají vysvětlit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě napadla květina, na papír nakreslit velikost obličeje, vystřihnout a kolem dokola nalepit lístečky, inspiraci najdeš na netu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLenule111 píše:
Mě napadla květina, na papír nakreslit velikost obličeje, vystřihnout a kolem dokola nalepit lístečky, inspiraci najdeš na netu.
Jako nápad hezky, ale spíš pro starší dítě, tedy alespoň naše dvouletá si po chvilce sundavala masku kočičky nebo korunku princezny, těm malým všechno vadilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě taky napadla ta víla, vybrala bych ještě nejaké barevné tričko, dala křídla, hůlku a víla jak vyšitá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit