Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,předem upozorním,že kotě jsem si pořídila pro sebe ne pro děti. Máme ho 4 dny,je ještě dost plachý.Jsou mu necelé 3 měsíce. Ode mě se občas pohladit nechá,ale musím na něj pomalu. |Jinak jakmile se kolem něj někdo mihne,utíká. O dětech nemluvě. Co budu vykládat,jsou moc divocí. Zajímalo by mě, zda si kotě na ně časem zvykne a nechá se od nich pohladit nebo ho mám občas vzít do náruče a nechat ho dětma hladit? A nebude takhle plachý pořád,když jsou děti tak divoký? Snažím se je usměrňovat,ale teď mají období,kdy vůbec neposlechnou.Jakmile se kocour objeví,hned se za ním rozběhnou
ajinav píše:
Ahoj,předem upozorním,že kotě jsem si pořídila pro sebe ne pro děti. Máme ho 4 dny,je ještě dost plachý.Jsou mu necelé 3 měsíce. Ode mě se občas pohladit nechá,ale musím na něj pomalu. |Jinak jakmile se kolem něj někdo mihne,utíká. O dětech nemluvě. Co budu vykládat,jsou moc divocí. Zajímalo by mě, zda si kotě na ně časem zvykne a nechá se od nich pohladit nebo ho mám občas vzít do náruče a nechat ho dětma hladit? A nebude takhle plachý pořád,když jsou děti tak divoký? Snažím se je usměrňovat,ale teď mají období,kdy vůbec neposlechnou.Jakmile se kocour objeví,hned se za ním rozběhnou
My máme kočku už rok, přivezli jsme si jí cca 4měsíční. Je to taková mrch zrzavá,když chce, tak dojde a skočí na klín se pomazlit, ale moc tomu řekla bych nedá. (jo když chce kocoura, tak to otravuje pořád
) Jinak třeba sedí na zemi a čumí po mě a já projdu a ona zdrhá, stejně tak s malím (5,5 roku) … přijde mi taková hodně lekavá. Ale jinak je to docela mazel, já jí říkám kujva zrzavá
.
Ono si i tvoje kotě zvykne … když nebude chtít nkam zaleze, až bude chtít pomazlit později přijde samo. Dej mu čas, je teď vystreslí tou nenadálou změnou
.
Ahoj já pořizovala loni kočičku a kocourka.Synovi byli 2 roky. On byl teda zvyklej od psa,že nesmí hr hr. Kočka se pohladit a nosit od něj nechá,ale jinak zdrhá. A kocour to snad není ani kočka. Co s ním ten náš dělá je neskutečný.
Jinak oba jsou to mazlíci.
Určitě bych kočičku přidržela ať si ji děti pohladí aby věděla,že jí neublíží.
My si poridili kocourka kdyz byl male 1 rok. Taky se prvni dny bal. I kdyz u nas byl pro nej vetsi strasak pes (tenkrat asi tak stokrat vetsi nez on
) a druhy kocour, co uz jsme meli
Po par dnech se kocourek otrkal a zkamaradil se se vsemi
S malou jsou ted nerozlucna dvojka…necha si od ni libit absolutne vsechno
I kdyz taky tam hodne dela povaha kocky…mame mainskou…takze je to takovy nas „splachovaci“ meda
![]()
zvykne si, náš kocour byl vyplašený od chvíle co jsme si dovezli malou z porodky až do nedávna tj. rok mu trvalo než si na malou zvyknul, měl s ní pěkný šoky ale teď je to pár měsíců vpohodě, už se nechá pohladit i si nechá dát od malé pusinku, malá ho tahá za ucho a drží prostě si časem zvyknul na všechno ![]()
máme 14 dní skoro 3 měsíční kotě a nechá si líbit úplně všechno, občas, když už je toho moc, tak uteče, ale jinak jí děti tahají no jako kotě
asi taky záleží na povaze kočky ![]()