Kotě a 3,5leté děti

380
28.9.11 08:55

kotě a 3,5 leté děti

Ahoj,předem upozorním,že kotě jsem si pořídila pro sebe ne pro děti. Máme ho 4 dny,je ještě dost plachý.Jsou mu necelé 3 měsíce. Ode mě se občas pohladit nechá,ale musím na něj pomalu. |Jinak jakmile se kolem něj někdo mihne,utíká. O dětech nemluvě. Co budu vykládat,jsou moc divocí. Zajímalo by mě, zda si kotě na ně časem zvykne a nechá se od nich pohladit nebo ho mám občas vzít do náruče a nechat ho dětma hladit? A nebude takhle plachý pořád,když jsou děti tak divoký? Snažím se je usměrňovat,ale teď mají období,kdy vůbec neposlechnou.Jakmile se kocour objeví,hned se za ním rozběhnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
737
28.9.11 09:02
Ahoj ja jsem teda dostala kocourka kdyz mi byli 2 roky a kocourek si na mne tak zvyk ze si odemne nechal vse libyt vcetne strihani vousku . A kdyz se narodil bratr tak ho hlidal i v kocarku. A kdyz jsem si roszekla celo tak si mi sednul naklina utocil na rodice a olizovalmi ranu na hlave . a kdyz jsem mu provedla neco co se mu nelibylo tak vetsinou kousnul otce do ruky s jenou mu ji prokousnul. Byl to super kocourek :-))))
ajinav píše:
Ahoj,předem upozorním,že kotě jsem si pořídila pro sebe ne pro děti. Máme ho 4 dny,je ještě dost plachý.Jsou mu necelé 3 měsíce. Ode mě se občas pohladit nechá,ale musím na něj pomalu. |Jinak jakmile se kolem něj někdo mihne,utíká. O dětech nemluvě. Co budu vykládat,jsou moc divocí. Zajímalo by mě, zda si kotě na ně časem zvykne a nechá se od nich pohladit nebo ho mám občas vzít do náruče a nechat ho dětma hladit? A nebude takhle plachý pořád,když jsou děti tak divoký? Snažím se je usměrňovat,ale teď mají období,kdy vůbec neposlechnou.Jakmile se kocour objeví,hned se za ním rozběhnou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
28.9.11 09:13

My máme kočku už rok, přivezli jsme si jí cca 4měsíční. Je to taková mrch zrzavá,když chce, tak dojde a skočí na klín se pomazlit, ale moc tomu řekla bych nedá. (jo když chce kocoura, tak to otravuje pořád :D) Jinak třeba sedí na zemi a čumí po mě a já projdu a ona zdrhá, stejně tak s malím (5,5 roku) … přijde mi taková hodně lekavá. Ale jinak je to docela mazel, já jí říkám kujva zrzavá :D.

Ono si i tvoje kotě zvykne … když nebude chtít nkam zaleze, až bude chtít pomazlit později přijde samo. Dej mu čas, je teď vystreslí tou nenadálou změnou ;).

• Citovat
  • Upravit
6895
28.9.11 09:21

Ahoj já pořizovala loni kočičku a kocourka.Synovi byli 2 roky. On byl teda zvyklej od psa,že nesmí hr hr. Kočka se pohladit a nosit od něj nechá,ale jinak zdrhá. A kocour to snad není ani kočka. Co s ním ten náš dělá je neskutečný.
Jinak oba jsou to mazlíci.
Určitě bych kočičku přidržela ať si ji děti pohladí aby věděla,že jí neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
28.9.11 10:00

My si poridili kocourka kdyz byl male 1 rok. Taky se prvni dny bal. I kdyz u nas byl pro nej vetsi strasak pes (tenkrat asi tak stokrat vetsi nez on :lol: ) a druhy kocour, co uz jsme meli :mrgreen: Po par dnech se kocourek otrkal a zkamaradil se se vsemi :palec: S malou jsou ted nerozlucna dvojka…necha si od ni libit absolutne vsechno :mrgreen: I kdyz taky tam hodne dela povaha kocky…mame mainskou…takze je to takovy nas „splachovaci“ meda :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
28.9.11 10:03

zvykne si, náš kocour byl vyplašený od chvíle co jsme si dovezli malou z porodky až do nedávna tj. rok mu trvalo než si na malou zvyknul, měl s ní pěkný šoky ale teď je to pár měsíců vpohodě, už se nechá pohladit i si nechá dát od malé pusinku, malá ho tahá za ucho a drží prostě si časem zvyknul na všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
29.9.11 10:17

máme 14 dní skoro 3 měsíční kotě a nechá si líbit úplně všechno, občas, když už je toho moc, tak uteče, ale jinak jí děti tahají no jako kotě :mrgreen: asi taky záleží na povaze kočky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný