Kotě čůra na postel

86
13.5.23 20:27

Kotě čůra na postel

Ahoj holky chci se zeptat mám kotě z množírny má 8 týdnů a bojí se… Schovává se před ostatními členy domácnosti mě už se tolik nebojí začal papat po 3 dnech a je furt jinak zalezlý za postelí vyleze občas… Doufám že se změní a naučí se nás nebát… Teď ale ta horší věc chodí mi na záchod v pokoji já se rozhodla dát záchod na chodbu kvůli roční dceři to bych neřešila ale jo záchod je na chodbě a kotě tam jde umí vše ale všimla jsem si že mám nachcáno i na posteli… A to nevím proč když mu nedělá problém jít na chodbu na kočičí záchod já se chtěla zeptat jestli tu je nějaký odborník a mohl by mi poradit co a tím ještě jednoho kocoura doma máme chci říct že spolu vychází… Kotě máme 4-5 den teprve ale to že mi čůrá na postel a na kočičí záchod a to že se bojí mě vyvádí zmíry prosím poraďte mi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36222
13.5.23 20:31

Bojí se a je ve stresu, to je pro kočky relativně normální, že pak čůrají do peřin nebo na prádlo :nevim: s tím jsi ale mohla počítat, že to nepůjde úplně hladce, když je tak malé a navíc je z množky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.5.23 20:35

@pikola Ano já s tím počítala jen se mi to nelíbí že čůrá na postel… Nechci furt prát a prát jen chci vědět jestli ho to přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36222
13.5.23 20:38
@Narcis22 píše:
@pikola Ano já s tím počítala jen se mi to nelíbí že čůrá na postel… Nechci furt prát a prát jen chci vědět jestli ho to přejde

No, asi jo, ale já mám třeba dvě kočky, jedna to nedělala nikdy a druhá když má problém nebo ani nevím proč, chodí do postele k dětem :nevim: někdy je rok klid, někdy jednou za měsíc :nevim: takže buď jí nepouštět tam, kde to dělá, nebo čekat, že to prostě přejde. Nebo může mít zdravotní problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.5.23 20:39

@pikola u veterináře byl a to je ten problém je to jediná místnost kde si zvykl a nebojí se… Ale zkusím ho přendat jinam kdyžtak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.5.23 20:46

Kterej ko.kot ti dal osmitýdenní kotě? 8o
Je to mimino, teprve se to učí. Záchod mu dej k posteli a zajisti, aby se na postel nedostalo. Ten pach cítí i z matrace.

• Citovat
  • Upravit
86
13.5.23 20:48

@Janli píšu že je z množirny zjistila jsem to teprve u veterináře nevyznám se v kočkách kdybych věděla že to kotě je takhle malé nebrala bych ho bohužel jsem to nevěděla a matrace cítím nejde je pochcaná jen deka… A na záchod chodí nevím co ho to popadlo… Stalo se to poprvé doufám že i naposled…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
13.5.23 20:50

Boji se, ale melo by ho to prejit, jak se zklidni.Ja mam dve ciciny, jedna to nedela a ta druha vetsinou taky ne, ale stalo se, ze nekdy sla jinam-taky nevim proc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
13.5.23 20:54
@Janli píše:
Kterej ko.kot ti dal osmitýdenní kotě? 8o
Je to mimino, teprve se to učí. Záchod mu dej k posteli a zajisti, aby se na postel nedostalo. Ten pach cítí i z matrace.

Tam je potíž, že to dítě by normálně ještě bylo kojené. A když má náhradní stravu, tak jednak pak je menší a potom i zdravotně to není dobré. A asi i citově, i to kotě potřebuje mámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37293
13.5.23 21:11

Nám to jedna kočka delala taky, nikdy se to nezlepsilo, měli sme ji rok a pochcane bylo uplne vše :roll: postele, gauce, prádlo, boty, podlaha :zed: nakonec sme ji dali známému k baráku na zahradu, neslo tady s miminem neustále likvidovat kočičí moč a koukat kde se dcera vyvali v louži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.5.23 21:27
@Narcis22 píše:
@Janli píšu že je z množirny zjistila jsem to teprve u veterináře nevyznám se v kočkách kdybych věděla že to kotě je takhle malé nebrala bych ho bohužel jsem to nevěděla a matrace cítím nejde je pochcaná jen deka… A na záchod chodí nevím co ho to popadlo… Stalo se to poprvé doufám že i naposled…

Ty to necítíš, to kotě ano. Jde za nějakým konkrétním pachem.

• Citovat
  • Upravit
66871
13.5.23 21:31

Veterinar nepozna, jestli je kote z mnozirny, takze doufam, ze jsi troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
13.5.23 21:31
@Narcis22 píše:
Ahoj holky chci se zeptat mám kotě z množírny má 8 týdnů a bojí se… Schovává se před ostatními členy domácnosti mě už se tolik nebojí začal papat po 3 dnech a je furt jinak zalezlý za postelí vyleze občas… Doufám že se změní a naučí se nás nebát… Teď ale ta horší věc chodí mi na záchod v pokoji já se rozhodla dát záchod na chodbu kvůli roční dceři to bych neřešila ale jo záchod je na chodbě a kotě tam jde umí vše ale všimla jsem si že mám nachcáno i na posteli… A to nevím proč když mu nedělá problém jít na chodbu na kočičí záchod já se chtěla zeptat jestli tu je nějaký odborník a mohl by mi poradit co a tím ještě jednoho kocoura doma máme chci říct že spolu vychází… Kotě máme 4-5 den teprve ale to že mi čůrá na postel a na kočičí záchod a to že se bojí mě vyvádí zmíry prosím poraďte mi :srdce:

Docela se divím, kotě z množírny. Obvykle lidi mají kočku, pokud není kastrovaná, tak má pravidelně koťata. Na venkově bývalo běžné je topit, jenže pak kočka znovu přišla do jiného stavu, dlouho to netrvalo. Množírna leda na kotě s rodokmenem, tady zas bych čekal, že kočka s papírama nesmí být moc mladé kotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.5.23 21:35
@matkabagristy píše:
Veterinar nepozna, jestli je kote z mnozirny, takze doufam, ze jsi troll

Pozná, že nemá 12týdnů a chovatel koťe dřív nedá.

• Citovat
  • Upravit
66871
13.5.23 21:37
@Janli píše:
Pozná, že nemá 12týdnů a chovatel koťe dřív nedá.

mame nalezence neznameho veku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný