Kotě, kdy přestane mňoukat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21941
12.8.17 17:38

Me teda kocour od kotete spi celou noc, ale spi se mnou. Zkusit pred spanim poradne unavit a taky presvedcovat synka, aby spal s nim.Je to prcek, nenechala bych ho samotnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81583
12.8.17 17:48
@Pipilota Citrónie píše:
Kotě přestane spolehlivě mňoukat, když ho dáš do pytle a hodíš do rybníka.

Přiznávám se, že rada - zabij ho, přestane - mne napadla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.8.17 10:34

Pořídit ještě jedno kotě.

Je to mládě, potřebuje společnost a mít se ke komu připlácnout.
Když si pořídíš zvíře (mládě), musíš počítat s tím, že má nějaké potřeby, které je potřeba naplňovat, aby se cítilo dobře.
Osobně mám i psy dva, aby měli společnost, když nejsme doma. Prostě mám zvíře, tak ho nemůžu chtít překroutit celého k obrazu svému, ale musím mu umožnit tak, aby to odpovídalo jeho základním potřebám. Jasně že se to běžně děje, ale není to vůči zvířatům moc fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
20.8.17 19:17
@Pipilota Citrónie píše: Černý humor, myslím, že každý ví, že je to trestné…
Černý humor to byl. A mě pobavil :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.17 10:23
@Lumius píše: Černý humor to byl. A mě pobavil :mrgreen: :mrgreen:

Díky, někdy mám pocit, že v tom hyperkorektním světě ani není místo pro humor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81583
21.8.17 11:51
@admin píše:
Dobrý den,vyvarujte se prosím podobným komentářům. Děkuji za pochopení, Karolína
@Pipilota Citrónie

Snad si člověk ještě může udělat legraci. A navíc je fakt, že mrtvé kotě nemňouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
21.8.17 21:08
@Pipilota Citrónie píše:
Díky, někdy mám pocit, že v tom hyperkorektním světě ani není místo pro humor.

To máš tak, když je někdo suchar :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.17 11:30

Náš kocour vs kotě

Můžu se pozeptat? Vzali jsme si kocourka z depozita vek cca mezi 1~2 rokem. Mame ho tri mesice. Je kastrovany a velky mazel. Ted ale k nam prislo kotě kocourek Kevin. A ten náš Filipek na nej prska a hučí. Stale si vsimam Filipka jako by se nic nestalo aby se nemusel bát. Mate nekdo rady jak si snad padnou do oka? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
1.9.17 11:32
@Aisinka píše:
Můžu se pozeptat? Vzali jsme si kocourka z depozita vek cca mezi 1~2 rokem. Mame ho tri mesice. Je kastrovany a velky mazel. Ted ale k nam prislo kotě kocourek Kevin. A ten náš Filipek na nej prska a hučí. Stale si vsimam Filipka jako by se nic nestalo aby se nemusel bát. Mate nekdo rady jak si snad padnou do oka? Děkuji

nechat tomu čas. Krotit opravdu velké rvačky a dávat pozor, aby si něco neudělali. Ve vaší nepřítomnosti a v noci je raději oddělovat. Tak do týdne by si to mohlo sednout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.17 11:58

@Janee19 super děkuji. Naštěstí se nervou tak je to dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
5.9.17 20:40
@Aisinka píše:
Můžu se pozeptat? Vzali jsme si kocourka z depozita vek cca mezi 1~2 rokem. Mame ho tri mesice. Je kastrovany a velky mazel. Ted ale k nam prislo kotě kocourek Kevin. A ten náš Filipek na nej prska a hučí. Stale si vsimam Filipka jako by se nic nestalo aby se nemusel bát. Mate nekdo rady jak si snad padnou do oka? Děkuji

U mě to trvalo asi týden, než se to srovnalo. Mruceli a prskali. Teď spolu i spí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný