Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat našla jsem sem v kuchyni myš zalezla tak blbě(pro ní) že šla lehce chytit…říkám ok dojdu pro kočku bylo asi půl 7 ráno kočka ji rychle chytla ale ted k otázce je normální že je ještě živá? Nemam ji odnést ven nebo ji ještě kočka sežere? Sem z toho trošku paf protože mi ji nechce dát má jí furt v puse a utika predemnou a popřípadě vrci kdyz k ni dojdu a já jí tu nechci mit doma rok nez se kočka
uráčí co byste dělali vy nechat ji kočce nebo ji odnest ven?
![]()
No kočka ji hned nezabije a nesní, oni tu myš dost dlouho trápí, jsou to sadistický mrchy
já bych asi trápení myši ukončila.
@pikola píše:
No kočka ji hned nezabije a nesní, oni tu myš dost dlouho trápí, jsou to sadistický mrchyjá bych asi trápení myši ukončila.
Takhle dlouho? To snad neni ani možný dekuju za názor zachvilku tam za ní skočím a pokud bude ještě živá tak ji odnesu chudinku ale nevim jak kočka ji opravdu jentak lehce nevydá
![]()
Odnesla bych ji ven i s tou kočkou. Je to sice hnusné, ale je to příroda. Nicméně kočka asi bude sadistka, ty naše by ji už dávno sežraly.
Kam ji chceš odnést? Kočky nejsou hloupý, kousnou myš tak, že hned nechcípne, ale má to spočítaný. Buď ji hned zabij nebo ji nech kočce. Pokud ji odneseš někam ven, stejně pojde.
Kocky jako domaci mazlicci-ty, ktere dostavaji stravu a peci, nemaji obvykle potrebu mys zabit, protoze nemaji hlad.Cili jen pudove ji chyti, a pak ji maji jako hracku-nase kocka nosi ulovky jen ukazat a polomrtve je pak necha nekde lezet bez zajmu ![]()
Nejlepe snad je, pokud na to mas zaludek, tu mys dodelat a vyhodit Jinak ti ji kocka bude porad nekde poponaset zivou, a az ji pak nekde necha, chcipne vam pod sedackou ![]()
@Wiglinka pokud kočku krmis a je nazrana, má tu mys pouze na hraní, takže bych se jí snažila chudáka mys dorazit.
@Agneth píše:
Odnesla bych ji ven i s tou kočkou. Je to sice hnusné, ale je to příroda. Nicméně kočka asi bude sadistka, ty naše by ji už dávno sežraly.
No naše kočka je domácí takový ty šlechtěný plemena přítel by me zabil kdybych ji odnesla ven protože uz bych kočku neviděla ![]()
@Wiglinka A tys vazne myslela, ze takova pseudokocka ti zabije a sni mys?
kdyz ma vedle v misce granulky za tezky prachy? ![]()
@unuděná píše:
Kocky jako domaci mazlicci-ty, ktere dostavaji stravu a peci, nemaji obvykle potrebu mys zabit, protoze nemaji hlad.Cili jen pudove ji chyti, a pak ji maji jako hracku-nase kocka nosi ulovky jen ukazat a polomrtve je pak necha nekde lezet bez zajmu
Nejlepe snad je, pokud na to mas zaludek, tu mys dodelat a vyhodit Jinak ti ji kocka bude porad nekde poponaset zivou, a az ji pak nekde necha, chcipne vam pod sedackou
mm přesně, mám v živé paměti, jak nás táta dorážel mys pantofli, pac kocour si sní jen tak pohrával, vždycky jí nechal kousek utéct a zase po ní skočil…tak zasáhl táta první zbraní co měl po ruce..kocour byl pěkně namichlej ![]()
Na to já bohužel žaludek nemám ji zabít…kočky maji vlastní místnost takže naštěstí nikde pod gaučem nechcipne ![]()
@unuděná píše:
@Wiglinka A tys vazne myslela, ze takova pseudokocka ti zabije a sni mys?kdyz ma vedle v misce granulky za tezky prachy?
No ptáka zabila právě když sem vlitnul toho jsem nestihla vypustit chudáčka
Tak sem doufala že s myší si poradí taky ![]()
@medunka23 píše:
@Wiglinka a to máš žaludek ji trápit???
No tak já jsem se snažila ji kočce vzít chtěla jsem ji to vyměnit za kapsičku kus masa nechce nic já bych ji vypustila ven na zahradu ale kočka s tim malinko nesouhlasí a ja nevim jak ji „přemluvit“