Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V první řadě jí místo kočkolitu dej hlínu a do ní něco, co je z toho sklepa, aby to cítila. Kočky jsou vyprazdňováním dlouho fixované na to, co měly v prvních měsících života. Kočky, co jsou v prvních měsícich zanedbané, zůstávají malé, to není nic zvláštního. Stejně tak výchova. Mám takový kočky tři. Chce to obrovskou dávku tolerance a trpělivosti. Možná by hodně pomohlo pořídit parťáka, co by jí táhnul dopředu.
@Janli píše: Více
po půl roce?
to kotě bude hodně nemocné, to není normální
My jsme měli kocourka, který se k nám dostal velmi začervený. Měl potom ještě dlouhou citlivé trávení, šílené průjmy a prdění. Byl hodně citlivý na stravu, např kapsičky nezvládal vůbec. Hodně se mu zlepšilo trávení po obyčejném mase. Taky byl ze začátku menší, ale dohnal to.
To koťátko je evidentně nemocné. Jakou konzistenci má stolice, čím krmíš? Vet nedělala krevní náběr či případná další vyšetření?
Už sám fakt, že neroste, je podezřelý, může tam být vážný problém se zpracováním živin. Možná i nějaká genetická - metabolická porucha, která tomu prostě brání.
@stinga píše: Více
Koťe je určitě nemocný, to bezesporu. Ale ten trik s hlínou a původními pachy hodně pomáhá. Já to používám dost s úspěchem.
@Janli píše: Více
to kotě má nějaký závažný neurologický problém, když neví, že kaká, tak ani žádný trik s hlínou nepomůže, ta kočka ho v tom sklepě nechala umřít, kočky opouštějí schválně svá neživotaschopné mláďata, aby to mládě umřelo - příroda to má promakanější než my lidi, kteří zachraňujeme i to, co je odsouzené k zániku
@stinga píše: Více
Já mám zkušenosti, že toulavky často nechávají koťata tam, kde ví, že se o ně postarají. Ale určitě nerozporcuju, že to koťe nemocný je. Jen je dobrý začít od těch nejzákladnějších a nejjednodušších věcí….
Dobry den, ve sklepě jsme našli uz pred pul rokem kotě, nejspis od toulave kocky co se k nam chodi obcas najist (na zahradu). Protoze mi nedavno umrela moje kočička, chteli jsme si kote nechat. Jenze po pul roce zivota je stale malé jako 3 týdenni kotě. Také neustale kaká, ale podle mě o tom ani nevi. Proste kde sedne tam udela značku nebo proste začne kakat pod sebe a i sobě na ocasek. Veterinářce se velikost k jejimu věku zdála podivná, ale kakani vubec neresila. Pry se ji zda vse ok. Ale jak asi chapete, mně to celkem vadi.
navic to muze byt i neco zavazneho. Neřešil nekdo neco podobneho?