Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ka2ka píše:
@axlpol a už to mám hroznový cukr tak jdu hledat myslím že tu někde je díky to jsem vůbec nenašla, děti mi tu brečí že se bojí o kotějestli přežije do rána mastíme pro mlíko a já si hodím mateřskou s kotětem
Jseš moc hodná.
držím palce.
Kolegyně zachraňovala všechny opustence glukopurem.
Asi na tom něco je - miminum se po porodu taky v případě potřeby dává glukóza…
Příspěvek upraven 19.07.22 v 22:58
My jsme rodina kočkomilů. Držíme všichni a vše co máme✊ ✊ ✊, ať se záchrana povede 🐈⬛ 🌷.
Holky všem děkuju kotě ted usnulo vyčerpáním, ale povedlo se nám nakojit dostalo glukopur sice jen trošku byl to smrtelný boj fat se nedalo, zvládlo se vyčůrat takže doma obrovská radost. Zítra jede s námi na návštěvu kterou nemůžeme zrušit ale bude tam snad v klidu to zařídíme a seženeme mlíko, snad to dáme
Jinak paní vedle ve vsi taky kojí čtyři kotata
asi místní zvyk a o kojící kočce nevím zkusím se poptat ![]()
Držím palce! Já jsem v době, kdy fakt nebyla mléka pro koťata vystačila s naředěným kravským. Díky bohu, že je to teď jinak. Doporučuju obvolat útulky a sehnat kojící kočku s tím, že si pak koťe vezmete. I kdyby ses přerazila, tak kočku nenahradíš. Nicméně mám zkušenost s tím, že mi sice kočka dotáhla kotě, abych se o něj laskavě postarala, ale třeba po dvou dnech se probrala a chodila kotě aspoň kojit.
@Janli píše:
Držím palce! Já jsem v době, kdy fakt nebyla mléka pro koťata vystačila s naředěným kravským. Díky bohu, že je to teď jinak. Doporučuju obvolat útulky a sehnat kojící kočku s tím, že si pak koťe vezmete. I kdyby ses přerazila, tak kočku nenahradíš. Nicméně mám zkušenost s tím, že mi sice kočka dotáhla kotě, abych se o něj laskavě postarala, ale třeba po dvou dnech se probrala a chodila kotě aspoň kojit.
rodičům se tohle stalo v roce 1989, že se kočka „ztratila“ od 14denního kotětě (zřejmě ji přejel na poli kombajn), žádné dnešní poučky neznali, mamka koupila v hračkářství skleněnou lahvičku s dudlíkem pro panenky, a hit tehdejší doby kravské KRABICOVÉ mléko, kotě vypiplala a dožilo se krásných 17 let
@aiwwa píše:
@ka2ka tak co mrňousek?
díky za optání, je na živu, už máme mlíko takže dobrý, masírujem a zatím jen čůrá a nekakalo
ale je to bojovník fakt se snaží žít, kočka nikde není ani další kotě ráno manžel všechno prohledal
@ka2ka píše:
díky za optání, je na živu, už máme mlíko takže dobrý, masírujem a zatím jen čůrá a nekakaloale je to bojovník fakt se snaží žít, kočka nikde není ani další kotě ráno manžel všechno prohledal
Hlavně aby papal.
držím palce.
@aiwwa píše:
Hlavně aby papal.držím palce.
právě o to mám starost, je to boj ho přesvědčit aby jedl a dostat do něj i pár kapek
@ka2ka píše:
právě o to mám starost, je to boj ho přesvědčit aby jedl a dostat do něj i pár kapek
Nemáš stříkačku třeba od nurofenu?
@ka2ka píše:
Stříkačkou, z boku tlamicky, každé dvě hodiny.