Čím krmit 14 denní kotě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
20.7.22 22:14
@ka2ka píše:
právě o to mám starost, je to boj ho přesvědčit aby jedl a dostat do něj i pár kapek

Zkus ho při tom krmení zabalit do něčeho chlupatýho na čem ležela kočka. Taky mu nesvírat tlapičky, koťata reflexivně masírují při pití struky.

• Citovat
  • Upravit
27874
20.7.22 22:17
@Janli píše:
Zkus ho při tom krmení zabalit do něčeho chlupatýho na čem ležela kočka. Taky mu nesvírat tlapičky, koťata reflexivně masírují při pití struky.

kočka je divoká na ničem neležela kotě přinesla vyplivla a odešla, hlídal ho náš kocour a kočka z útulku :nevim:. Ted mi saje jakoby palec tak mu do koutku strčím flaštičku a ono u toho tahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44367
20.7.22 22:19
@ka2ka píše:
kočka je divoká na ničem neležela kotě přinesla vyplivla a odešla, hlídal ho náš kocour a kočka z útulku :nevim:. Ted mi saje jakoby palec tak mu do koutku strčím flaštičku a ono u toho tahá

To se podá. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.7.22 22:20
@ka2ka píše:
kočka je divoká na ničem neležela kotě přinesla vyplivla a odešla, hlídal ho náš kocour a kočka z útulku :nevim:. Ted mi saje jakoby palec tak mu do koutku strčím flaštičku a ono u toho tahá

Stačí pach vašich koček, i to mu bude blízký.

• Citovat
  • Upravit
118593
20.7.22 22:21
@ka2ka píše:

To bude dobrý. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27874
21.7.22 07:15
@Havlova píše: .
tohle jsem našla a zkoušela, ale kotě se vrtí, točí a vyvádí neexistuje že by vydrželo chviličku a přisálo se mám flaštičku a ani stříkačkou to nešlo
@aiwwa píše:
Stříkačkou, z boku tlamicky, každé dvě hodiny.

takže ted nejlíp funguje, že mi leží v ruce na zádech přisaje se mi k palci, saje palec a já si na ten palec kapu mlíko a ono ho saje a olizuje sice je to na dýl a kotě i já ulepený a mokrý ale něco sežere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27874
21.7.22 07:16
@Janli píše:
Stačí pach vašich koček, i to mu bude blízký.

no překvapil mě ten náš kocour jindy nesnáší ostatní kočky a tohle u něj fat celou dobu seděl a hlídal ho, že by černý svědomí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27874
3.8.22 20:07

Holky jdu pro další radu já fakt neumím googlovat nebo spíš to chce praktickou radu ze života, kotě se má k světu je jak váleček :mrgreen: ale ted mi řekněte kdypak takový kotě se začne samo vyprazdňovat?? :think: a zkusila jsem mu dát trošku tvarohu tak první den ho olízal a ted už ho nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44367
3.8.22 20:43

Prý ta 1,5 měsíce, tvrdí emimino. Sama zkušenost nemám. Co zkusit zavolat na veterinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27874
3.8.22 20:52
@Havlova píše:
Prý ta 1,5 měsíce, tvrdí emimino. Sama zkušenost nemám. Co zkusit zavolat na veterinu?

tak počkám :mrgreen: já byla zvědavá stejně netuším kolik mu přesně je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný