Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj,máme v bytě 6 měsíční kotě. Nepouštíme jí ven, záchod čistíme 2× denně a kotě stejně hrozně zapáchá. Koupili jsme nějaký speciální bio šampon pro koťata, pomůže to tak na den-dva a kotě potom zase smrdí. Máte někdo zkušenosti jak toto řešit? Příbuzní mají kočky a stejný problém nemají. Naše kotě má hodně hustou srst, takže mě napadá jen, že když jde vykonat potřebu, tak se ten smrad nasákne do srsti. Je to opravdu silný zápach, nevíme už co s tím.
a veterinář na to říká co?
@Anonymní píše:
Ahoj,máme v bytě 6 měsíční kotě. Nepouštíme jí ven, záchod čistíme 2× denně a kotě stejně hrozně zapáchá. Koupili jsme nějaký speciální bio šampon pro koťata, pomůže to tak na den-dva a kotě potom zase smrdí. Máte někdo zkušenosti jak toto řešit? Příbuzní mají kočky a stejný problém nemají. Naše kotě má hodně hustou srst, takže mě napadá jen, že když jde vykonat potřebu, tak se ten smrad nasákne do srsti. Je to opravdu silný zápach, nevíme už co s tím.
jako normální to vůbec není, měli jsme doma postupně už spoustu koček a žádná nesmrděla, kočkám smrdí z tlamky zblízka, nebo smrdí kočičí wc po velké potřebě, ale aby smrdělo kotě, není normální,
proto se ptám na veterináře, kotě bude zřejmě nemocné
Když byla na posledním očkování, tak všechno bylo ok, smrdí poslední dva měsíce. @stinga
@Anonymní píše:
Když byla na posledním očkování, tak všechno bylo ok, smrdí poslední dva měsíce. @stinga
No, tak by to tam asi chtělo dojit ted, ne ![]()
A je kotě řádně odčervené?
@Anonymní píše:
Většinu sveho dětství a dospívání jsem žila obklopena kočkami a koťaty. Nikdy, žádné kotě nesmrdelo. Ba naopak mi přišlo, že mají „miminkovskou“ vůní. Zapáchající kočičí dítě bude mít nejspíš nějaký problém. Jen tak hodim : zánět kůže, dutin, problém s ledvinami.
Pokud je to kočka do bytu bude nejspíš řádně chodit ne preventivní prohlídky. Tudíž, co řekl veterinář?
Zdravá kocka nesmrdi. Nechala bych mu udělat krevní rozbor. Mám zkušenosti se zápachem pro onemocnění štítné žlázy, ledvin. Vždy se tedy jednalo o kočičí seniory.
Případně smrdí z tlamy při zánětu dásní/problémy se zubním kamenem.
To smrdí těma výkalama?
nebo dá se ten smrad k něčemu přirovnat?
Jak jako smrdi, jako kdxz k nemu cichnu jako ke kozisku kdekoliv, nebo jak..a cim… vcera jsem civhala k nasemu kocourovi a uplne mi pripadalo, ze voni jak stenatko
, to uz ma dva roky.
Ahoj,
máme v bytě 6 měsíční kotě. Nepouštíme jí ven, záchod čistíme 2× denně a kotě stejně hrozně zapáchá. Koupili jsme nějaký speciální bio šampon pro koťata, pomůže to tak na den-dva a kotě potom zase smrdí. Máte někdo zkušenosti jak toto řešit? Příbuzní mají kočky a stejný problém nemají. Naše kotě má hodně hustou srst, takže mě napadá jen, že když jde vykonat potřebu, tak se ten smrad nasákne do srsti. Je to opravdu silný zápach, nevíme už co s tím.