Kotě v šoku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10073
9.7.14 10:20

@Kyselá okurka ahojky, skus len brnknut vetovi pre istotu.. naviac.. maciatka a macky celkove.. pokial vrnia (alebo po slovensky pradu :D ) tak to neznamena len, ze je spokojne a happy..ale vrnenim sa utisuju, lepsie tym zvladaju bolest a stresove situacie lebo sa vylucuju endorfiny..myslim, ze maciatko je otrasene a po „bacnuti“ len „relaxuje“ a spamatava sa :) nebude to nic hrozne podla mna.. :) nas Jasper sa milionkrat tresol do hlavy (ked nahanal Javu a napalil napriklad do postele plnou silou :D )..a zvlada to (mam sice ale za to, ze sa to mentalne prejavilo :D :D ked chyti svoje behacie stavy tak ho nechyti ani Interpol:D ) :) spi, papa :) pije :) dolezite je aby maciatko pilo :) pokial papalo ako hovoris..tak cajk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.14 10:21
@Senayle píše:
@Kyselá okurka Přesně jak už tu bylo řečeno, pokud nezvrací a nemotá se. Nechala bych ji v klidu. Veterinář by byl pro ni další velký stres. :kytka: Az přijdeš z prace, tak ji ještě pozoruj, jestli se nemotá. To že hodně spí je u koček normální, hlavně u koťat. ;) A pozor kočky někdy předou i když mají bolesti, takže na to bych nespolehala.

Děkuju… I @Klerika … Je to živel, přijde mi, že teď je podezřele v klidu… Ale začal se už i nakrucovat na drbání bříška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
9.7.14 10:32

Buď v klidu, na 100% mu nic není. Mně skočilo kotě do ventilky, tam se zaseklo a s velkým úsilím jsem ho musela dostat ven. Mělo packu oteklou, malinko a za chvilku bylo v pohodě.
Jednou, když mu křáplo, tak lítalo po baráku, narazilo do skříňky a chvilku se motalo. Vyfrklo malinko krve z nosu a za pár minut jelo na novo.

Takže klííd :kytka:, kočky jsou gumový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1592
9.7.14 10:34

My máme 3 letého kocoura a snad 10× za den nabourá hlavou do dvěří, okna atd. a to už od koťátka a pohoda nikdy mu nic nebylo. Nebo spadne os někud a celkem se uhodí do hlavy.. kočky jsou přizpůsobené takovým věcem. Stačí sledovat jestli žere, pije a nezvrací či se nemotá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.14 10:40

Tak už trošku začal i zlobit… Asi to udělám tak, že ho teď nechám v klidu (budu tu s ním až do oběda) a preventivně zaskočíme k veterináři odpoledne, až dorazím z práce, což by mělo být okolo 16:00… Děkuju všem moc za rady a za uklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.14 10:43

Ještě jednou moc děkuju :kytka:… Mě tyhlety jeho kotěcí záchvaty šílenství fakt děsí, občas doráží na zrcadlo, lítá sem a tam, snaží se proskočit za „kamarádem“ do zrcadla… jsem z toho vystreslá víc než on :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.7.14 11:40

Určitě na tu veterinu jeď. Nic tím nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.14 09:55

Ahoj holky, chtěla bych přinést rozuzlení:)… S kotětem jsme včera byli na veterině, je v pořádku :kytka:. Už zase řádí :mrgreen:. Akorát nám pan doktor tvrdil, že u ouška viděl blechu a hned mu nakapal kapičky na odblešení za 200,–… Kotě jsme doma ještě jednou prohlédli a po blechách ani stopy… preventivně peru všechno, co se dá, vytírám a luxuju a budu muset sehnat biolit, ale spíš si myslím, že nás pan doktor pěkně natáhnul :cert: :)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
10.7.14 14:28

To je dobře že je v pořádku a z 1 blechy se nestresujte to neznamená že se hned rozmnoží a po těch kapičkách uhynou pokud s nima přijdou do styku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.14 11:02
@Klerika píše:
To je dobře že je v pořádku a z 1 blechy se nestresujte to neznamená že se hned rozmnoží a po těch kapičkách uhynou pokud s nima přijdou do styku ;)

Děkuju :kytka:… Fakt? Kotě se sice dneska podezřele škrábe, ale doma jsem fakt žádnou neobjevila… doktor říkal, že to bude boj na delší dobu, že kapičky zabijou jen ty vylíhnuté (má jen kilo, tak nemohl dostat prý účinnější látku, která je od dvou kil), ale pokud jsou někde nějaká vajíčka, tak to ještě přijde :roll:… Je to sice OT, ale nemáš zkušenost, jak je to s Raidem proti lezoucímu hmyzu a zvířetem? Vyčetla jsem, že se po 15 minutách po aplikaci musí hodně vyvětrat, ale nic o tom, že kočka tu aplikovanou látku olíže, trochu se toho bojím :roll:…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
11.7.14 13:28

@Kyselá okurka no popravdě otravuje to nervovou soustavu tak bych měla strach alr když se to jen stříkne do prostoru a pak se tak 2 hodky větrá mělo by to být ok ale já si myslím že pokud nebylo fakt jako zamořené a dělší dobu, když vím že se psalo jen 1 u ucha tak bych to fakt neřešila, pokud nejste od nějaký pokousaní tak už vůbec ne, měli sme 7 kočeka 3 psi, ted máme 1 ale 3 psi stále, to bysme se z toho zbláznili, jedna ani nesmí kvůli epilepsii žádný driáky co jdou do krvě i se speciálně odčervuje a obojek kiltix ani nefungoval, každej den sem jich pár vytáhla z kožichu a pak to přestalo a nikde ani jedna a to sem to ničím nehubila a to už jsou 2 roky dozadu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.14 14:35

No kotě máme z terénu, teď už 14 dní žije u nás v bytě… blechy jsem nikde neviděla, pokousaní nejsme - respektive já pár kousanců od něčeho mám, ale spíš to byl komár, objevily se po jedné noci minulý víkend a už nepřibývají nové… Kdyby nás neupozornil doktor, tak bych si ani ničeho (kromě toho, že se občas kotě podrbe nebo kousne do kožichu) nevšimla…Rozhodně se mu nehemží nic v kožichu, prohlížíme teď každý večer… Všechno jsem vyprala, umyla a vyluxovala, tak to asi nechám být… zas kvůli tomu, že jsem hysterka, nehodlám kotěti ublížit… doufám že se mi ta dobrota nevymstí :mrgreen:…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
11.7.14 18:03

@Kyselá okurka. V pohode a nohy nahore ;-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.14 10:50
@Klerika píše:
@Kyselá okurka. V pohode a nohy nahore ;-) :hug: