Koupací kšilt
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Taky sem ho dostala ale dcera si ho na hlavu da jedine mimo vanu jinak ne. A kdyz to utahnes tak to tesni, zkousela sem to na sobe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme ho mely. Nase princezna, kdyz byla mala, tak strasne rvala pri myti hlavy. Ten ksilt nas zachranil. Na hlave to mela normalne, a hlavu jsem ji s tim myla jeste donedavna. Takze ja si ho chvalim. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, prosím o tip, který kšilt opravdu neproteče a dobře těsní kolem hlavy. Na netu je několik druhů.
Už jsme zkoušeli všechny možné zaručené rady a je to stále horší a horší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adna můžu se zeptat na smysl toho kšiltu? Nebylo by jednodušší prcka zvyknout?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K9Girl Některé děti mají z různých zdravotních důvodů zakázáno, aby se jim dostala voda do uší. Tam takový kšilt má smysl. Taky jsme ho používali s dcerkou, když byla úplně malá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K9Girl Je to fakt hrozny.
Příspěvek upraven 27.04.14 v 20:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adna No - růžový…Když mi dáš do SZ adresu, klidně ti ho pošlu. Už to řešíme ušními ucpávkami (dělají je na míru na foniatrii, když je zdravotní indikace, hradí část pojišťovna). Jsou stokrát pohodlnější a spolehlivější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adna @hanka.br. dík, zdravotní důvody docela chápu, jen mě to zajímalo, slyším to totiž poprvé… Sice si neumím představit, že by to ulehčilo koupání dvou dětí najednou, protože když se cáká voda, tak se cáká stejně všude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K9Girl To by se asi děti musely koupat zvlášť, nebo skutečně zvolit jiné řešení než kšilt (ucpávky, nebo adidas prodává čelenky, ty jsou taky fain.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K9Girl Jsou děti, které prostě nepřesvědčíš…
@adna Já pořád sháněla kšilt, až se nakonec syn naučil zaklonit hlavu - viděl to u mě. S dcerkou bojuju doteď, ale přišla jsem na to, že když jí dám složený ručník do rukou a ona si ho dá přes oči a obličej, tak má pocit, že jí je to k něčemu dobré a chvíli vydrží. Ale i tak hlavu mejeme jednou týdně a dost často to řeším tak, že je nechám, ať si hlavu umejou samy - jak se koupou, tak se tak různě polívají, není to úplně ono, ale aspoň něco ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
nemáte zkušenost s nějakým konkrétním koupacím kšiltem? Koukala jsem od Avonu, ale našla jsem recenzi, že už pro 2letého je malý
A u jednoho koupacího kšiltu je v popisu obvod 10-15 cm - to se asi někdo přeťukl
Přes net se to špatně odhaduje. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi jsem kupovala pro starší na netu, ale viselo to rok v koupelně, protože jí to vadilo víc než omývání hlavy. Dvouleťák už je velký, zkus jestli by nepomohlo držet přes oči poskládaný ručník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Huk píše:
Kdysi jsem kupovala pro starší na netu, ale viselo to rok v koupelně, protože jí to vadilo víc než omývání hlavy. Dvouleťák už je velký, zkus jestli by nepomohlo držet přes oči poskládaný ručník.
To bohužel nepomáhá. Čekám, že až začneme chodit víc do bazénu, tak se to zlepší. Teď asi nějaký kšilt objednám, abych nezvětšovala psychický blok..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit