Koupací kšilt
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
koupací kšilt
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s koupacím kšiltem, je to věc, aby dětem netekla voda do očí a uší…http://www.dampex.cz/koupaci-ksilt-ean7195-skup4.php, děkuju ALA ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkušenosti nemám, ale nedovedu si představit, že by si to některé z mých dětí nechalo na hlavě. podle mě to jsou vyhozené peníze. starší si drží na obličeji ručník a u mladšího je to holt s chvilkovým řevem…
Příspěvek upraven 07.12.13 v 18:48
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A na co? at mu teče ne? jak jinak si zvykne na vodu? nebo ty dítěti obličej neumýváš?…zbytečná věc do domácnosti ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sibyla0 píše:řadím to do kategorie zblbé matky koupí cokoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To se dá přece řešit i jinak než kupovat takové nesmysly, já dávám ručník přes oči.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
koupací kšilt
…jasně, že mu umývám obličej, máme problémy s ouškama a nesmí se mu tam dostat voda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé tak to nevím
tohle navléct mému synkovi, tak je ze mě mrtvola - ono už stačí, když mu nasadím čepici a je řev
ještě tohle při koupání - dala bych tomu 2 vteřiny a bylo by to za hlasitého řevu dole ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak na ouška asi dobrý, ale souhlasím, moje dítě by si to z hlavy okamžitě servalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás když byl problém s ouškama, tak jsem vlásky jen myla hodně opatrně, místo sprchování jen omyla rukou…na ten kšilt jsem kdysi taky koukala, ale nevím, jestli dokáže fakt těsnit, aby to nebyly vyhozené peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@duo Ahoj, my ho dostali, ale zatím nepoužili, voda v uších nám nevadí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit