Baby friendly aquapark (bazén) Ostrava a okolí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Baby fiendly aquapark (bazén) Ostrava a okolí
Maminky z Ostravy a okolí, prosím o radu, který aquapark nebo bazén je nejvíce baby friendly?
Vysvětlím: máme roční dvojčata, na plavání miminek jsem nechodila (bohužel jsem nesehnala nikoho, kdo by měl pravidelně čas ve všední den v dopoledních hodinách
), aly nyní, když už mají 1 rok, tak bychom mohli o víkendech chodit na veřejné plavání.
Potřebujeme, aby v šatnách (dámských i pánských - s přítelem si děti do šatny rozdělíme) byly přebalovací pulty a celkově by bylo vhodné nějaké zázemí pro batolata.
A taky co nejvíce nejzajímavějších dětských bazénku, vodotrysků a já nevím co všechno tam pro ně bývá ![]()
Prosím teda o radu, kde toto vše mají - Ostrava a okolí (Opava, Frýdek, Krviná, Bohumín…)
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Neznám nic takového v ov ale co nám vyhovovalo byla sareza v centru ostravy jelikož tam mají společné šatny muži ženy (jsou tam koje kde si zalezeš a hodíš na sebe spodní prádlo třeba to tam tak dělají ženské vědšinou chlapy to moc neřešili ale s těmi dětmi super máme 3 tak právě jeden dělal kolem děcek druhý se převlíkal atd jo a mají tam podzemní jeskyně kde je tma jen je osvětlená voda což se našim dětem moc líbylo plus tam jsou ruzné bublající lehátka a tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přijde mi, že tady kolem asi nikde, většinou to bývá jen jeden přebalovák blízko šatny a nic jiného. Atrakce taky nic moc. A hlavně všude strašně moc chloru, ve vodě, ale i ve vzduchu, štípou mě oči i nos, s ročníma dětma bych fakt do běžného bazénu nešla. I s tříletou chodím výjimečně a nerada, radši někam do hotelového nebo slaného bazénu, ale tam zase nejsou ty atrakce ![]()
Lepší a vybavenější je to v Praze a v Pasohlávkách, jinde jsme nebyli. Poprvé v běžném aquaparku v 18 měsících a jen kvůli starší dcerce, do dvou let bych do té prochcané vody s malou nešla, přece jen to různě pijou, leze jim to do nosu, do očí, nic pro mě.
Radši bych zkusila domluvit na nějakém speciálním dětském plavání soukromé lekce, kde s druhým prckem pomůže instruktorka. K nám paní s dvojčátky chodila normálně, prostě instruktorka vždy měla ve vodě jedno její miminko na starost, aspoň bylo na „čem“ předvádět. Ale mimčo bylo pohodové a nevadilo mu to, že není u mámy. Sebou na pomoc s oblékáním a tak vodila babičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ricki píše:
Radši bych zkusila domluvit na nějakém speciálním dětském plavání soukromé lekce, kde s druhým prckem pomůže instruktorka. K nám paní s dvojčátky chodila normálně, prostě instruktorka vždy měla ve vodě jedno její miminko na starost, aspoň bylo na „čem“ předvádět. Ale mimčo bylo pohodové a nevadilo mu to, že není u mámy. Sebou na pomoc s oblékáním a tak vodila babičku.
Volala jsem na 3 různé kurzy, jestli by mi instruktorka cvičila s dítětem, jinak bych si je obstarala sama (převlíknout a tak), ale každá to odmítla, že je to proti bezpečnosti, že ona je tam od toho, aby případě zachraňovala a nemůže mít v rukou dítě ![]()
Vím o jiné s dvojčátky, co taky tak chodila, ono je to asi o lidech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lesina
Kravaře vypadají fakt dobře
po tel. jsem si ověřila, že přebalováky mají v obou šatnách.
Díky za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, přebalovák je i v Sareze v Porubě i v mužské šatně (ptala jsem se muže), a v malém bazénku je teplá voda cca 30 st., ale ze šatny jsou schody ke sprchám, je tam cestou k bazénu celkem zima, nosim malé župan.
Teď je tam nově skluzavka a vodotrysk.
Slaná voda je v Imperiálu, ale nevím jestli je možnost si tam zajít zablbnout jen tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se nejvícse asi líbí ty výše zmíňované Kravaře. Chodímě ještě i na Čapkárnu do centra OVy, ale nevím, jestli tam mají přebalováky i v pánských šatnách ![]()
Jen mě napadá, že pokud můžete pouze o víkendech, tak Plavání Delfínek (katlen.cz) má v soboty dopoledne plavání rodičů s dětmi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit