Koupací kyblík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.4.12 16:48
@lilida píše:
Maminky, jak funguje koupací kyblík? Nedovedu si představit, že novorozeně v něčem sedí. Přeci se nesmí posazovat, ne? A v kyblíku mají páteř vertikálně. Ani nechápu, jak v něm umýt prdelku. Dostanete se tam, když si na ní sedí? Přijde mi super, že se nespotřebuje zbytečně vody, ale nějak si to v praxi nedovedu představit. Mám do něj jít či nikoliv? Díky, Linda :dance:

Ja s nim zkusenost nemam, ale kdysi jsem koukala na Sama doma a tam rikala nejaka dr. ze ten kyblik nedoporucuje moc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1262
8.8.12 18:52

Ahoj,

právě jsem se dozvěděla a kyblíku na koupání. Pro mě docela novinka, plánovala jsem koupat ve vaně, ale kýbl mi přijde geniální. Je několik typů, tak bych chtěla poradit, čím jste se při výběru řídily vy. Jaký objem vody, šířka nebo výška. Našla jsem dva typy Koupací Tummy Tub a Shantala. Možná je i více typů… poraďte, prosím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
8.8.12 19:01
@baruse.t píše:
Ahoj,právě jsem se dozvěděla a kyblíku na koupání. Pro mě docela novinka, plánovala jsem koupat ve vaně, ale kýbl mi přijde geniální. Je několik typů, tak bych chtěla poradit, čím jste se při výběru řídily vy. Jaký objem vody, šířka nebo výška. Našla jsem dva typy Koupací Tummy Tub a Shantala. Možná je i více typů… poraďte, prosím ;)

Ja mam Shantalu, mela jsem i Tummy, takze muzu porovnat. Tummy je urcite mensi, pro uplne nejmensi miminka idealni. Vetsi mimi se tam ale uz spatne myje. Maminky to vetsinou resi tak, ze mimi namoci, pak nekde vedle namydli a v kybliku oplachnou. Ja jsem to tak delat nechtela a proto jsem Tummy vymenila za Shantalu. Male je ted 6mesicu, v Shantale ma porad dost mista a ja jsem stale schopna ji tam pohodlne umyt. Za me teda Shantala. Jeste existuje Bebe-Jou, ten jsem taky zkousela, velikostne je mezi Tummy a Shantalou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.8.12 19:06
@Lena007 píše:
Ja mam Shantalu, mela jsem i Tummy, takze muzu porovnat. Tummy je urcite mensi, pro uplne nejmensi miminka idealni. Vetsi mimi se tam ale uz spatne myje. Maminky to vetsinou resi tak, ze mimi namoci, pak nekde vedle namydli a v kybliku oplachnou. Ja jsem to tak delat nechtela a proto jsem Tummy vymenila za Shantalu. Male je ted 6mesicu, v Shantale ma porad dost mista a ja jsem stale schopna ji tam pohodlne umyt. Za me teda Shantala. Jeste existuje Bebe-Jou, ten jsem taky zkousela, velikostne je mezi Tummy a Shantalou.

Taky tak. V Shantalle se nakonec koupal i dvouleťák, který se v rámci své žárlivosti chtěl koupat jako sestřička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
8.8.12 19:08

Také se přimlouvám k Shantale. Je parádně prostorná.. U první dcery jsem byla max spokojená, byla tam do 6-ti měsíců, pak putovala do klasické vany, byla docela obřík.. A u druhého mimča budu také koupat jedině v kyblíku. Měly ho ode mě půjčený i kamarádky a žádná si nestěžovala, naopak, takže já bych šla 100% do kyblíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.8.12 19:16

Hmmm, moc díky! Já jsem začala koketovat s tím Tummy Tub, ale dám na vás.
A koupali jste na zemi, stole nebo vaně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
8.8.12 19:20

Já měla kyblík prvně na pračce a potom na židli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
8.8.12 19:49

Já měla kyblík v koupelně na zemi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
8.8.12 20:02

Já ho mám v obýváku na konferenčním stolku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.8.12 20:19

A převrhlo se vám to někdy? Nebo vaší vinou? Čekám první a mám hrozné obavy, jak s prtětem budu zacházet, ke všemu v kyblíku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
8.8.12 21:04

Pokud stojí na pevném podkladu, tak si myslím, že se to nedá moc převrhnout.. Je fakt, že člověk musí dávat pozor vždy, ale mě se to nikdy nestalo, ani náznak převrhnutí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.8.12 10:49

Určitě za mě jedině kyblík. Malá ve vaničce ječela jak tur, tak jsme koupili kyblík BebeJou a už první koupání v něm se jí strašně líbilo. Měla pozici jako v bříšku a byla spokojená, když byla schoulená. Vydrželo jí to az do cca 8 měsíce. Kyblík se schoval pro druhé mimi a vanička šla okamžitě pryč z domu.

• Citovat
  • Upravit
1262
24.8.12 11:30

@Jančakecalka Díky za info, kyblík si určitě pořídím. Jinak dotaz všeobecně: jak jste měřily teplotu vody? Mám koupit teploměr do vany, takovou tu nálepku, která se zbarví, obyč teploměrem nebo odhadem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.8.12 11:44

U prvního teploměr. u druhého odhadem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
24.8.12 17:48

Teploměrem