Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky, chtěla jsem se zeptat na názor, jestli máte kojící polštář a jestli stojí za to si ho pořizovat. Já jsem ho u prvního neměla a nijak jsem ho nepostrádala. Ale teď co čekám druhé mimi, mě ukrutně bolívají záda, tak přemýšlím, jestli nezainvestovat, pokud by to mým zádům pomohlo.
Děkujiiiii.
Já jsem neměla, používala jsem při kojení klasický polštář nebo polštářek z gauče.
Já ho měla a skoro nevyužila. Chvíli při kojení, tak možná 2 měsíce. ![]()
taky jsem ho u prvního neměla a ani nepostrádala, ale kdybych někdy měla mít druhé tak si ho asi pořídím,myslím že je to pohodlnější ![]()
my ho neměli a nijak nám nechyběl, u dalšího ho pořizovat taky nebudeme…
bez něj je kojení na pro mě naprd malej je těžkej a tak mi moc pomálá.. u nás jedna z mála věcí která se využívá každý den mockrát
Já ho u prvního mimi měla a dost mi vyhovoval. U druhého mimča, které bylo větší a těžsí jsem používala svůj velký péřový polštář. Každopádně vliv na menší bolesti zad to má ! ![]()
Ja mela, u prvni ho hodne pouzivala, kojili jsme casto a dlouho, u druhy kojim s normalnim polstarem, ale kojici mam u postele jako zabranu a docela se hodil i do postylky, kde jakoby zmensil prostor a mala lip spala. Taky jsme ho uzili pri paseni konicku a kdyz zacinaly holky lezt, no proste u nas se uzil ![]()
já jsem ho používala celou dobu kojení, než jsem ho dostala, dost mě bolely záda, a s normálním polštářem se mi špatně laborovalo, ten kojící byl pro mě super ![]()
Tak já jsem si ho koupila ještě jak jsem byla těhotná. Strašně pohodlně se mi na něm leželo. Dala jsem si na něj nohu a hned bylo líp. Jak se malý narodil, tak jsem nejdříve zápasila jak ho pohodlně ke mě uložit. Ale nakonec se nám to povedlo a kojím ho do teď na kojícím polštáři, malýmu je skoro už 8 měsíců. U mamky jak ho kojím, tak používám normální polštář a to se vůbec nedá srovnat. Malý mi z něj padá a stejně tě polštář neobejme jako ten kojící. Takže já bych určitě doporučovala.
U prvních 2 dětí neměla,v té době o nějakém kojícím polštáři neměl nikdo ani tucha
,takže mi nechyběl.Teď u 3 dítěte jsem si ho také nepořizovala,nicméně kamarádka mi ho půjčila s tím,že ho prostě musím mít a.....nevyužívám,akorát další krám v baráku navíc.
Mně pomohl pouze v těhu. U mimi mi spíš překážel než pomáhal.
Já ho nemám, používám malý polštářek pod hlavu a zatím v pohodě ![]()