Kojící polštář - zbytečnost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
542
20.4.12 14:22

Kojící polštář - zbytečnost?

Ahojky, chtěla jsem se zeptat na názor, jestli máte kojící polštář a jestli stojí za to si ho pořizovat. Já jsem ho u prvního neměla a nijak jsem ho nepostrádala. Ale teď co čekám druhé mimi, mě ukrutně bolívají záda, tak přemýšlím, jestli nezainvestovat, pokud by to mým zádům pomohlo.
Děkujiiiii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13536
20.4.12 14:24

Já jsem neměla, používala jsem při kojení klasický polštář nebo polštářek z gauče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
20.4.12 14:26

Já ho měla a skoro nevyužila. Chvíli při kojení, tak možná 2 měsíce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
20.4.12 14:26

taky jsem ho u prvního neměla a ani nepostrádala, ale kdybych někdy měla mít druhé tak si ho asi pořídím,myslím že je to pohodlnější :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
20.4.12 14:27

my ho neměli a nijak nám nechyběl, u dalšího ho pořizovat taky nebudeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
20.4.12 14:28

mela a nevyuzila a to uz kojim 24 mesicu,za me zbytecnost

• Citovat
  • Upravit
7240
20.4.12 14:29

Já ho neměla, používala jsem normální polštář a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046

bez něj je kojení na pro mě naprd malej je těžkej a tak mi moc pomálá.. u nás jedna z mála věcí která se využívá každý den mockrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803

Já ho u prvního mimi měla a dost mi vyhovoval. U druhého mimča, které bylo větší a těžsí jsem používala svůj velký péřový polštář. Každopádně vliv na menší bolesti zad to má ! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
20.4.12 14:30

Ja mela, u prvni ho hodne pouzivala, kojili jsme casto a dlouho, u druhy kojim s normalnim polstarem, ale kojici mam u postele jako zabranu a docela se hodil i do postylky, kde jakoby zmensil prostor a mala lip spala. Taky jsme ho uzili pri paseni konicku a kdyz zacinaly holky lezt, no proste u nas se uzil :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
20.4.12 14:32

já jsem ho používala celou dobu kojení, než jsem ho dostala, dost mě bolely záda, a s normálním polštářem se mi špatně laborovalo, ten kojící byl pro mě super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.4.12 14:32

Tak já jsem si ho koupila ještě jak jsem byla těhotná. Strašně pohodlně se mi na něm leželo. Dala jsem si na něj nohu a hned bylo líp. Jak se malý narodil, tak jsem nejdříve zápasila jak ho pohodlně ke mě uložit. Ale nakonec se nám to povedlo a kojím ho do teď na kojícím polštáři, malýmu je skoro už 8 měsíců. U mamky jak ho kojím, tak používám normální polštář a to se vůbec nedá srovnat. Malý mi z něj padá a stejně tě polštář neobejme jako ten kojící. Takže já bych určitě doporučovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
20.4.12 14:35

U prvních 2 dětí neměla,v té době o nějakém kojícím polštáři neměl nikdo ani tucha :mrgreen: ,takže mi nechyběl.Teď u 3 dítěte jsem si ho také nepořizovala,nicméně kamarádka mi ho půjčila s tím,že ho prostě musím mít a.....nevyužívám,akorát další krám v baráku navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
20.4.12 14:40

Mně pomohl pouze v těhu. U mimi mi spíš překážel než pomáhal.

• Citovat
  • Upravit
1058
20.4.12 14:40

Já ho nemám, používám malý polštářek pod hlavu a zatím v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat