Kde okouknout mini postýlku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24379
16.4.12 14:46

kde obkouknout mini postýlku?

Ahoj holky :mavam: ,chtěla jsem se zeptat,jestli nevíte kde bych se mohla na vlastní oči kouknout na mini postýlku tj 90×41.Co jsem prošla prodejny s postýlkama tak to nemají/nenabízí a než si ji objednám,chci ji vidět.Klidně,Olomouc,Prostějov,Brno,a okolí :) .

Máte s ní zkušenosti?Chtěla bych ji jako pokračování košíku v ložnici a 120×60 mám v pokojíčku,do ložnice ji rvat nechci kvůli místu,z jedná strany skříně(tam mám teď košík),z druhá veranda a před postel to taky nejde,je tam dodělaná šatna :think: .Do kdy v ní miminko vydrží?Chtěla bych šmudlinku v ložnici aspoň do roka,roka a půl,dřív ji nechci nechat spinkat samotnou :srdce: .Bohužel jiné rozměry,než 90×41,120×60,140×70 jsem neobjevila.

Doufám že mi trošku poradíte,Moc děkuji!!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81477
16.4.12 15:34

¨Promiň. že neodpovím na dotaz, ale 1,5 r dítě (ani roční) si nedovedu v postýlce 90×40 cm představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.4.12 15:39
@Alpaka píše: ¨Promiň. že neodpovím na dotaz, ale 1,5 r dítě (ani roční) si nedovedu v postýlce 90×40 cm představit.

No právě,proto jsem chtěla postýlku omrouknout,protože mi bylo řečeno že by se vlezlo. :nevim: …ani v atipu jsem nic nenašla a nechat si ji vyrobit beru jako krajní řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
16.4.12 15:50

no roční dítě by se tam asi vešlo, ale podle mě by se mu tam nelíbilo, nebude tam mít žádný prostor…bylo by tam od konce ke konci, nemohlo by se otočit, jak by potřebovalo, nevešly by se mu tam spací hračky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
16.4.12 15:53
jestli se ti normální postýlka nevejde do ložnice, tak bych viděla možnosti
mimi bude spinkat ve svém pokojíčku
do mimi pokojíčku si dáš postel a budeš tam spát s ním
mimi bude spát v ložnici s váma v posteli

za mini postýlku by se mi nechtělo vyhazovat peníze, fakt myslím, že větší mimi by tam nevydrželo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.4.12 16:22
@Etcetera78 píše:

jestli se ti normální postýlka nevejde do ložnice, tak bych viděla možnosti
mimi bude spinkat ve svém pokojíčku
do mimi pokojíčku si dáš postel a budeš tam spát s ním
mimi bude spát v ložnici s váma v posteli
za mini postýlku by se mi nechtělo vyhazovat peníze, fakt myslím, že větší mimi by tam nevydrželo :think:

Do postele ani náhodou!Uzili jsme si to u prvni dcerky :| .Do pokojíka nechci chodit spát,ráda spím ve svoji posteli s mužem,ještě jedině,že bych ji dala k sestřičce,ale nechci,aby ji v noci budila.Opravdu se ji nechci v ložnici vzdát :roll: .Nechápu,proč nedělají ještě jeden rozměr mezi tím.Ta mini stoji cca 1.500 i s matraci,to není taková hrůza,ale pokud mi tam nevydrží tak to zbytečný je :roll: …

Na druhou stranu,nemusel by být pro stolaře problém třeba postýlku jen zužit a zkratit ne?Myslím takovou,co nemá zdělávací bok,takovou mám u našich ještě jednu :think: ,ale nechci za to dát zas moc majlant. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
16.4.12 17:21

do zmenšené postýlky neseženeš matraci. leda zenšit i tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.4.12 17:37
@Alpaka píše:
do zmenšené postýlky neseženeš matraci. leda zenšit i tu

to je v pohodě,koupím molitan a kokosovej povrch.I na to už jsem myslela.Potah mi ušije babička.Zitra se zkusím spojit se stolařem,co nám dělal věci v bytě.Zkusím ho po známosti ukecat,aby se vlezl do 1.000.To by snad neměl být problém :| .A hold si dám práci a postýlku si přelakuji.

Jinak asi není žádný jiný způsob,protože z koše brzo vyroste.A rok se nedostat do skříně kvůli postýlce je blbý :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
16.4.12 18:14

je vůbec ta minipostýlka dost vysoká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.4.12 18:27
@Alpaka píše:
je vůbec ta minipostýlka dost vysoká?

není,má jen jednu polohu(takže asi tu nevišší),ale má pásy k přidělání roštu postele rodičů,tak jsem to chtěla udělat,aby mi nevypadla,ale vylezla si po naší posteli k nám.
Už na ni asi ale kašlu a nechám si předělat normální postýlku.A asi si otevřu živnost a začnu navrhovat jiný rozměry :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Owczarzy
10.5.12 22:19

Dobrý den,
mám s touto velikostí zkušenost. Starší syn v ní „vydržel“ 3,5 měsíců, mladší jen dva měsíce. Záleží, jak velké je dítě a jak je neposedné .-)
Měla-li byste zájem, zrovna ji budu prodávat…

• Citovat
  • Upravit
24379
11.5.12 17:23

Hezky den,dekuji moc za ochotu,ale ra je moc malinka.nakonec jsem koupila obyc postylku a stolar nam ji predela na miru. Prej to nepresahne cenu postylky tak jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí