Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj. Chtěla jsem pro malou koupit lehátko od Fisher Price. Teď jí na sonu zjistili špatnou levou kyčličku, tak dostala dečku. Nevím jestli jí to lehátko mám vůbec kupovat, jestli jí to bude pohodlné s tou dečkou nebo aby se do něj vůbec vešla… Máte s tím zkušenost?
Ahoj Moni
nám se i s dečkou vešla do lehátka,i když nošení dečky jsme flákali ![]()
jo a krachuje bejbyna,zkus ji koupit tam,má dost velký slevy
Vzhledem k tomu, že se tam v pohodě vejde i náš metrový, téměř 17kilový tříleťák, neměla bych strach, že se tam nevejde týdenní miminko s roztaženýma nohama ![]()
Co je bejbyna? Jestli bysme tam taky něco nepotřebovali… ![]()
Aha, škoda, já myslela, že něco internetového ![]()
Ten náš leze naprosto všude - co má malá, musí mít taky ![]()
Aha, to jsem si nevšimla
Ale nám se na exkurzích zavírali 17letí dvoumetroví studenti do toho plastového ikeáckého vajíčka - takže věřím, že věk v tomto nehraje naprosto žádnou roli ![]()
@Angua píše:
Aha, to jsem si nevšimlaAle nám se na exkurzích zavírali 17letí dvoumetroví studenti do toho plastového ikeáckého vajíčka - takže věřím, že věk v tomto nehraje naprosto žádnou roli
@pipiinka Ahoj. Vy jste měli taky dečku jo? A od kdy jak dlouho jste ji museli nosit? Já doufám, že na kontrole za 6 týdnů to bude mít ok, je to fakt hnusný a nevejde se mi do většiny věcí
Že krachuje ta bejbyna se ani nedivim, podle mě to tam měli strašně předražený všechno. Já tam byla jen jednou se mrknout na kočárky a výběr nic moc teda.
Moni do 6ti tydnu jsme meli wagnerky a od 6ti do 4mesicu decku,mala mela dysplazii kycli,jak jak rikam,decku mela tak jednou na sobe,strasne v ni rvala.Jsme s ni doma hodne cvicili a na posledni kontrole mela kyclicky v poradku.Mno ja mam z bejbyny celou vybavicku
malá nosila Frejkovu peřinku od šestého týdne do šesti měsíců, celou dobu jsme používali lehátko, ještě menší než má Angua a v pohodě se tam vešla a nevypadala, že by se jí to zdálo nepohodlné ![]()