Košík na spinkání?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2979
10.4.12 11:39

košík na spinkání??

Ahoj Maminky :mavam: ,

chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti…Mám malé dilema, nevím jestli koupit dvě postýlky, jednu do ložnice a druhou do obýváku, nebo do obýváku košík pouze. Chtěla jsem ze zeptat třeba jak dlouho vám v tom košíku dětičky vydrželi? Nebo jak jste to případně řešili vy?

Děkuji.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
10.4.12 11:45

My jsme měli postýlku na spinkání v pokojíčku a potom košík od známých.Byl super na první dva měsíce,malá měla žloutenku, tak se krásně slunila u okna.Ale pak už se do něj nevešla.V obýváku jsem druhou postýlku neměla,buď byla malá se mnou na gauči nebo na hrací dece na zemi.Spinkat šla vždy do postýlky v pokojíčku.

• Citovat
  • Upravit
2979
10.4.12 11:48

Taky mě napadla hrací deka, ale nevěděla jsem jestli se to tak dá řešit…ale myslím, že asi koupíme i cestovní postýlku, mám maminku docela daleko, takže se ji bude určitě pak hodit… ten košík moc chci…tak nevím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
10.4.12 11:50

prvních 5 měsíců syn spával jen v košíku. V postýlce vůbec. V případě potřeby jsem ho v tom koši poponesla kam bylo zrovna třeba.
Od 5m spává ve svém pokoji v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.4.12 11:50

Ahoj. Na první dceru jsem měla košík na kolečkách (a v ložnici postýlku), dcera se tam vešla do 5 měsíců. Na mladší dceru jsem košík už nevyužila, zůstal u našich. Vystačila jsem si s postýlkou na kolečkách, kteoru jsem převážela do obýváku a později dávala dceru na zem - na pěnové puzzle, na deku. Když jsem holky nemohla hlídat (musela jsem na WC, vařit atp), tak jsem dala malou do ohrádky, aby k ní starší nemohla. Šlo teda hlavně o to, aby na ni nespadla, jak doma pořád lítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.4.12 11:52

Já měla košík a super… dá se s ním lépe jezdit, než s postýlkou, malá se tam vešla do půl roku, potom už ne že by se nevešla, ale začala se zvedat za kraj a tak už by to nebylo bezpečné, tak ho už nepoužíváme… zabere to méně místa než postýlka a lépe se s ním manipuluje… monitor dechu jsem v něm měla taky… takže za mě košík ;)
Jo a to miminko na fotce je panenka, takže skutečné mimi je o kousíček větší… ale ten náš košík je fakt dost prostorný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
10.4.12 11:54

Já měla místo košíku starý krásný houpací kočárek bez boudy obšitý látkou tak, jako bývají košíky (kanýrkem). Osvědčil se mi daleko líp, než košík, který jsem měla u našich. S kočárkem se daleko lépe manipulovalo, mohla jsem s ním jezdit a dávat malého spát i na balkon a na uspávání není nic lepšího, než houpací kočárek. Malý mi v něm na denní spaní vydržel do osmi měsíců. Pak už jsem měla strach, že by mohl vypadnout, když se vzbudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
10.4.12 11:56

maly prvni mesic spal jen v kosiku, pak mel v loznici postylku a kosik v obyvaku. Vesel se tam cca do 4 mesicu, pak uz se jen valel na penovem puzzle po zemi.

ja bych dve postylky nekupovala. Jestli se ti libi kosik a planujes vic deti, tak si ho kup. Vydrzi tam cca do tech 3-4 mesicu a pak ho dej na zem na deku nebo to penovy puzzle je myslim lepsi - bude mit pevnou podlozku, kde muze trenovat otaceni atd.. Bude potrebovat prostor na rozvoj a hrani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
10.4.12 11:58

Holky, fakt děkuji za rady, jsem prvorodička a tak nějak s tímto jsem si fakt nevěděla rady…takže moc děkuji asi to budu řešit tím košíkem a tou podložkou, pokud píšete že je to ok… :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
10.4.12 12:04

Na prvni dite jsme meli kosik do obyvaku, ale vesel se tam tak do 4 mes., pak presidlil uplne do postylky - na druhe dite jsme kosik prodali a poridili kolibku, taky na koleckach, mladsi tam spal snad do 7-8 mes., nez si zacal klekat … vesel se tam hezky, nebylo tam tolik mista, aby se otocil, takze spal klidne bez vrteni - ten kosik byl takovej utesnenejsi …

• Citovat
  • Upravit
13837
10.4.12 12:06

Měla jsem košík a postýlku, v košíku se jí nelíbilo, tak šel brzy pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
10.4.12 12:07

@Kathula

Kolíbka mě vůbec nenapadla…ahaa… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
10.4.12 12:10

My jsme měli v ložnici kolíbku (no, spíše „kolíbu“ jak to nazvala moje kamarádka, byla veliká jako normální postýlka) a po bytě jsem měla prádelní koš, do kterého jsem si z molitanu udělala matraci a ušila si na něj obal, ať se třeba malá nebouchne do okraje. Spí v něm ještě na chalupě, doma v něm občas spávala tak do konce šestinedělí, pak spinkala buď v kolíbce nebo u nás na posteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
10.4.12 12:10

Ahoj :mavam:
My měli košík cca do 4 měsíců a byl parádní, nemohla jsem si stěžovat.

• Citovat
  • Upravit
5254
10.4.12 12:18

My měli košík do půl roku, značku My sweet baby, ale dcerka je drobek, při narození měla jen 2kg, v půl roce 6kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí