Košík na spinkání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19160
10.4.12 12:22

Ahoj,tak já mám v pokojíku postýlku a v obýváku jsem měla košík,dávala jsem tam malou 2 měsíce,teď jí mám v obýváku v lehátku nebo v houpačce,už chce koukat kolem sebe a z košíku nevidí,takže ho nepoužívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
10.4.12 13:01

Tak já si košík pořídila až u třetího a litovala jsem, že jsem ty peníze neinvestovala rovnou při prvním, byl super. :palec: Aspoň mi se hodně osvědčil, navíc, malý byl dost ukňouraný, nedokázal se zklidnit a před spaním křičel, tak jsem ho povozila v košíku a byl klid. Za sebe doporučuju, měla jsem typ jako Regina a do 6 měsíců, než se začal přetáčet, tak tam byl v pohodě a spokojený. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
10.4.12 13:12

Ahoj.Malé budou 2 měsíce a zatím je jen v košíku.Přes den se mnou v obýváku a na noc košík přenášíme do ložnice.Nemůžu si ho vynachválit,měla jsem ho na všechny 3 děti,popovezu si ho kam potřebuju.Až se do něj malá nevejde nebo v něm nebude chtít být,tak mám 2 postýlky.1 bude v ložnici a druhá je na kolečkách a tu budu mít zase v obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
10.4.12 13:12

Měla jsem postýlku v ložnici a velký košík na kolečkách - rodinné dědictví. Sestra s ním byla naprosto spokojená , kluci jí v něm vydrželi až do 5 měsíců, vozila ho po bytě, jak potřebovala. My košík využili tak maximálně měsíc a půl, přes den totiž malá vůbec nedokázala spát v klidu, jen v kočárku za jízdy nebo u mě na břiše v šátku. Takže je fakt těžký poradit, když nevíš, jaké bude dítko :-) Teď už bych si do bytu pořídila spíš kolíbku nebo kočárek, jak tady někdo psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
10.4.12 14:30

Já mám klasickou postýlku v ložnici a do kuchyně/obýváku jsem koupila proutěný koš Scarlett (ten je asi největší, co se dělá). Kamarádka má o něco menší a půlroční chlapeček se pořád v pohodě vejde.

• Citovat
  • Upravit
166
11.4.12 09:28

Ahoj,taky bych chtěla koš.Ale chci používat i monitor dechu.Lze to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
11.4.12 09:44

Kiko já myslím,že jo.Někdo tu psal,že to tak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.4.12 10:09

Líbí se mi tento.Píšou plocha na ležení 80×45.Tak ten monitor by se tam asi vešel,ale nevím jestli jde pak někam upevnit ta ovládací krabička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
11.4.12 10:15

Ten je moc hezký :palec: S tou krabičkou ti neporadím,já monitor dechu nemám.Ale myslím,že se to vždycky nějak vymyslí kam to upevnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.4.12 10:20
@kika2 píše:
Ahoj,taky bych chtěla koš.Ale chci používat i monitor dechu.Lze to?

Ano, já jsem tam měla monitor dechu… košík mám vyfocený, rozměry jsou 45×80 cm, takže deska se pod matraci krásně vešla a ten monitor se přicvakl na okraj… akorát to vyšlo… a zrovna se chystám ten náš košík prodávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
11.4.12 11:32

@kika2 Já to tak taky měla, měli jsme babysense, jednu desku v postýlce a jednu v košíku, přenášela jsem jen krabičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
11.4.12 12:40

Holky, děkuji za reakce a zkušenosti, už jsem rozhodnutá jedna postýlka a košík…a je…

Děkuji!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.4.12 15:28

Taky díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
16.4.13 14:33

Ahoj mamči. Mám takový „problém“. V ložnici máme strašně málo místa, tudíž se nám tam postýlka nevejde (možná by se vešla, ale to znamenalo přesouvat celou ložnici a šíleně moc práce a byli bychom tam pak jak sardinky). Koupili jsme teda košík. Jenže máme košík houpací a nejsou k němu žádné zarážky (v době koupě jsem nad tímhle vůbec neuvažovala). Jde mi o to, že až malého uspím v tom košíku, tak mám strach ho nechat v tom košíku samotného, aby se nepřevrátil. Je to možné aby se mimino v košíku převrátilo (no mimino třeba ani tak ne, ale co pak v těch 4 měsících třeba). V pokojíčku bude mít normální postýlku, ale tam zatím samo spát nemůže, protože pokojíček je úplně na druhé straně bytu. Měla jsem v plánu (pokud mi to ten malý uličník nezhatí), že až nebude moct spát v košíku (počítám tak mezi 4.-5. měsícem), tak půjde do pokojíčku do postýlky. Ale jak do té doby? Jak jste to dělaly vy, když vám mimi spalo v košíku? V tom houpacím?

Je to tento http://i.mimibazar.cz/…46256012.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.4.13 14:37

@Tůmička no dítě ve 4 měsících bych v košíku už nenechala. tak do 3 měsíce možná, ale pak bez dohledu nevíš co se může stát…

jinak s námi spal čudla až do 6 měsíců v posteli. první usnutí šel do postýlky a kolem 23 už po kojení zůstal u mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí