Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@therezaa nase mala je klidne ditko a ma 10m a v kosicku je dole v obyvaku kazde rano
. Mame ritual kdyz se probudime a jdeme dolu tak ji tam dam a cuci na akvarko s rybama. Navic tam mam hrazdicku a s ni si hraje.
@anetteh Měla jsem vedle postele tuhle postýlku. Bočnici jsem měla staženou a postýlku přiraženou k posteli. Je na kolečkách, tak ti můžeš používat i místo košíku.
Ahoj, já mám pojízdný košík v obýváku a syn 5 měsíců se do něj vejde jen tak tak, ale užili jsme ho hodně!
I na uspávání je super, prostě jsme ho uhojdali.
@kaspluc mala byla v kosiku do 2mes. Nebot se pretacels uz na brisko.
Vešel se do pěti měsíců. A přetáčet se začal az po tom patem, Takze to šlo v pohodě. Taky jsem chtela dat do pokojíku v pul roce. Ale malý se budil po pulhodinach Takze bych se ulitala. Museli jsme přestěhovat celou ložnici a tu postýlku tam proste nacpat nakonec
@therezaa je pardon, ja si nevsimla, ze je to stara diskuze
. Nase mala se take od 3m pretacela…ale v kosicku byt chtela i tak a tam byla v klidu a oblozena hrackama.
@kaspluc No ja bych ji tam nechala ale je divoska od narozeni:) prevratila by se jak sebou mlela:)
@therezaa Jasne, kazde ditko je jine. Nase mala je hodne klidna, take od narozeni
.